Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695349 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Nu cred că au banii şi oricum pentru ei înţeleg că nu este o zonă de interes.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

survola wrote:
De aici începe betonelul, podul din aval este la 4,7 km.
Se plantează şi pomi, dar nu stiu dacă se sparge trotuarul "antic", doar se îngustează.
Partea interesantă este că pe sensul de intrare în oraş este sectorul 3, pe sensul de ieşire e comuna Popeşti-Leordeni. Deci se va ridica parapetul doar pe această parte a Splaiului.

by survola, on Flickr

Pe ambele maluri ale Raului Dambovita si pana la DNCB avem sectorul 3.

Sper sa refaca trotuarul si sa construiasca si o pista de biciclete  :D  pe partea dreapta a strazii, daca pe partea stanga l-au desfiintat.

Da copacii astia in ce cresc: in trotuarul de beton de dedesubt?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Din cate tin minte, pe sensul de iesire semnul de iesire din Bucuresti este dupa targul de masini, si dupaia este semn de intrare in Popesti, iar pe sensul de intrare nu exista semn de intrare in Bucuresti, desi ar trebui sa fie pe la pasajul CF.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Google spune ca intrarea in Bucuresti este fix cand se intra pe Splai din centura. Mint ei mint si eu.

Da este semn de Popesti, dar Dambovita este inclusa in sectorul 3. Popesti incepe de la trotuar in dreapta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Sigur ?
Eu stiu ca Dambovita este granita dintre S3 si S4.
Si daca se aplica aceeasi regula ca la granita dintre state, atunci linia se traseaza  pe "firul principal de curgere" (exista o terminologie specifica in dreptul international, dar cam asta este ideea....
Dupa WWII, rusii au dragat la greu un brat al Dunarii ca sa mute "firul principal" cat mai la dreapta, si de aia o buna bucata din Delta "s-a mutat" in Ucraina...)

OK, de acord ca nu e nevoie de drept international intre sectoarele Bucurestiului...
Dar mi se pare aiurea asta:
adila wrote:
Popesti incepe de la trotuar in dreapta.

Care trotuar ?
Cel de langa Dambovita ?
Sau cel de langa sere ?
In ambele variante, este aiurea rau...
Inteleg pe Giurgiului, unde un trotuar este in S4 si celalalt in S5.
Dar si acolo limita dintre sectoare cred ca este intre liniile de tramvai...

Dar poate ne ajuta Nightwolf, daca mai intra pe aici... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Hai sa va lamuresc eu. Limita intre sectoare este desemnata o strada. Ca sa nu fie nici o incurcatura, toata strada cu frontul de cladiri de pe ambele parti apartine unui singur sector. Ce e in spatele frontului de cladiri apartine celuilalt sector.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Si ca sa nu fi eniciun dubiu, asta e harta oficiala a celor de la ANCPI

Daca nici la ei nu e corec... atunci sa mearga DNA la ei, ca au luat bani si nu i-ai folosit la ce trebuie.
Limita e clara, inclusiv trotuarul dinspre Popesti este al Sectorului 3.
Deci... liber pentru Bordurica-Betonel  :lol:

Btw, se vede in continuare, cu o linie punctata si limita dintre S3 si S4, care merge pe acelasi principiu.

Aceasi situatie este si pe Soseaua Berceni. Latura cu IMGB-ul a soselei si pana la DNCB este in Bucuresti, insa daca traversam strada vis-a-vis suntem in Popesti incepand aproximativ de la statia Dimitrie Leonida. In plus in Popesti avem si doua statii de metrou: Dimitrie Leonida si Depoul IMGB. Deci situatia cu malurile Dambovitei nu este singulara.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Tibi, cuvantul pe care-l cauti este talveg.

Eu stiu ca pe bd. Giulesti blocurile de pe dreapta sunt in sectorul 1 iar cele de pe celalalt in sectorul 6...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pe Sos. Giurgiului imparele în S4, parele în S5...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV, tevile RADET, tevile astea, pe unde or trece???? Treaba nu e clada deloc, iar faptul ca la groapa de la culee nu au inceput sa umple, asta imi spune ca pe acolo vor trece tevile. Subteran, printr-un tunel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

TibiV wrote:
Cateva detalii de fixare a geogrilului...
Mulțumesc!

Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”