Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1252 posts, 361881 views

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 90

📖 Pagination options
Re: Sectorul 3 shoppy

Iti spun a 2-a oara ca am asistat cum sapau cu excavatorul prin spatiile verzi din fata blocurilor, stratul acela de pamant vegetal pe care il vezi tu la suprafata are doar o palma grosime, nu face nici o diferenta pentru copaci si se va aduce si in noul spatiu verde ca sa fie frumos si sa creasca iarba, ce este dedesubt este acelasi lucru peste tot, adica pietre, betoane, caramizi, moloz, fiare, si copacii se uscuca, toti copacii din fata blocurilor din Bucuresti au asa ceva la radacina.
Daca planteaza copaci in parc este bine sau rau ? Punctual sau in general ?

Re: Sectorul 3 Florinds

Gradina este si "2 Suprafața de teren plantată (și amenajată cu alei, bănci etc.) care servește ca loc de agrement sau care are rol decorativ";
- Cauta si vezi ca l-am si laudat pe Negoita cel nou cu cateva pagini in urma;
- Daca ai fi plantat un pom intr-o gradina si altul langa strada, ai fi vazut diferenta. In gradina pamantul are mai multa umezeala, este mai negru, mai fertil. Acolo se creeaza compost prin descompunerea frunzelor si a altor organisme moarte (insecte etc.), nu ai asfalt sau beton care sa incalzeasca aiurea solul si sa il usuce;
- Am vazut blocuri in constructie si am vazut ca se mai face si curatenie;
- Repet, aceste lucrari nu sunt gratis si inclusiv tu platesti pentru ele.

Re: Sectorul 3 andrei11

Interventie moderator

shoppy &  Florinds  daca aveti ceva de impartit folositi cu incredere MP - ul sau mai bine o terasa ( reala ) din cartierul Titan, sunt destule.
Am citit multe interventii  ca sa-mi dau seama unde e problema ( incepând cu 29 Iulie ), unele postari au disparut cu totul altele au fost modificate.

Mii de multumiri daca reusiti sa-mi ascultati sfatul amical, sau MP sau terasa ( reala ) in Titan sau unde vreti voi.
Amândoi sunteti de vină  dar in procente inegale. Stiti voi mai bine.
Daca considerati ca ceva nu e in regula  folositi cu incredere acest buton :
8-18-2016 11-10-31 PM.png (4.4 KB; downloaded 2516 times)

Re: Sectorul 3 TibiV

TibiV wrote:
Poza facuta ieri, 8 august

15 august 2016

20 august, ora 07.30 AM

Cladirea din stanga este clar ca a ajuns la cota finala...

Re: Sectorul 3 PinkyHog

ParkLake e pe cale sa devina realitate. Sa vedem daca de la 1 septembrie. Un lucru e sigur si dovezile sunt incontestabile: se vede clar unde sunt echipele care ar fi trebuit sa lucreze pe Rebreanu.

IMAG3521 by Pinkyhog, on Flickr

IMAG3522 by Pinkyhog, on Flickr

IMAG3523 by Pinkyhog, on Flickr

IMAG3524 by Pinkyhog, on Flickr

IMAG3525 by Pinkyhog, on Flickr

IMAG3526 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Sectorul 3 shoppy

Pe surse se deschide Carrefour si parterul.
Apropo de spatiul neamenajat, pe bucata din fata mall-ului functioneaza aspersoarele de la linia de tramvai de vreo luna, pe restul bulevardului nu.

PinkyHog wrote:
Un lucru e sigur si dovezile sunt incontestabile: se vede clar unde sunt echipele care ar fi trebuit sa lucreze pe Rebreanu.

Pinky,
pai sunt la locul lor: pe Rebreanu !... :lol:
(doar ca un pic mai hacana... :D )

shoppy wrote:
Pe surse se deschide Carrefour si parterul.
pe bucata din fata mall-ului functioneaza aspersoarele de la linia de tramvai de vreo luna, pe restul bulevardului nu.

Nu chiar...
Vreo trei saptamani (cam de la inceputul lunii pina pe 21 august) am trecut pe acolo chiar si de doua ori pe zi...
Am ramas uimit ca dimineata pe la 10, de cate ori am trecut, functionau aspersoarele de zor si intre Campia Libertatii si N.Grigorescu (dincolo de NG nu au de ce... :D)
Am si vrut sa anunt chestia asta pe forum, dar m-am luat cu altele...

Re: Sectorul 3 cris_m

TibiV wrote:
... noua alee va da drept in gard...

... adica gardul si curtea bisericii

Si ia uite ca au mutat gardul bisericii... de cel al parcului Titănel (Titanii, etc) nu mai zic :roll:
Biserica Grigorescu
20160901_143316-1328x747.jpg (376.56 KB; downloaded 2236 times)

Re: Sectorul 3 Serban

Vad si ceva copaci ce urmeaza sa se planteze.

Luand in considerare poza de mai sus...voua chiar vi se pare ca arata mai rau ca inainte? :?

Re: Sectorul 3 cris_m

Mai inutil, da... :roll:

Re: Sectorul 3 Serban

Un lucru poate fi util sau inutil, nu mai putin inutil sau mai mult inutil. Faptul ca arata mai bine si ca ai copaci si spatiu verde pe partile trotuarului in loc de masini parcate, nu inseamna ca lucrarile au fost utile?

Atentie, daca lucrarile-s ilegale, sa faca puscarie. Ma refer strict la cum arata, nu la partea legislativa.

Incredibil, dar au intrat IN curtea bisericii.
Mai exact au "restrans-o". Le-au mutat gardul.
Pozele sunt de miercuri, 31 august 2016.

Biserica a fost usor de expropiat, se pare... :(

... si nu vorbim de 30-40 de centimetri

Aici credeam eu ca "vor da" in gardul bisercii... Se pare ca a fost usor sa mute gardul...

In rest... "Autostrada pietonala" la greu...

Re: Sectorul 3 andrei11

Sunt furios pe edilii Sectorului 3 / Primariei Generale, probabil voi posta o remarca laSectorul 3 fata de aceasta stare de fapt petrecuta acolo.

Re: Septembrie 2016 TibiV

Nu stiu daca pozele astea se potrivesc sau nu aici.
Daca nu, atunci rog un moderator sa le mute.

Dar este vorba de Liviu Rbreanu, trotuarul din dreptul cladirii "Galeriile Titan", unde s-a discutat mult despre cei care parcheaza in spic in loc sa parcheze in lung.
Ei bine, miercurea trecuta masinile erau parcate corect, dar pe trotuar aparuse chestia asta:

(Poate a aparut de mult, dar eu atunci am depistat obiectul...)

Mie imi pare ca este automat de parcare...

... dar nefunctional. Ecranul nu afisa nimic, nu clipea nici un beculet...

Dar pare inteligent - dupa cum arata, va accepta si monede si carduri. Candva... ;)

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2408 forum members have written 432689 posts in 5385 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”