MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1722881 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 393 394 395 396 397 398 399  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect t530

http://www.b365.ro/in-ce-stadiu-se-afla...53137.html

Ma puteti lumina si pe mine cum vine asta?! DT34 este ce-a mai inaintata statie fizic si traficul o sa fie redat undeva prin Decembrie, iar la Parc unde stam la 35,75% (conform http://metrorexm5.ro/parcdrumultaberei.html) traficul se reia in toamna Septembrie, Octombrie 2016 ?!
:shock:
5. Parc Drumul Taberei
Execuția structurii este realizată în proporție de 62%, traficul auto urmând să fie reluat normal în această toamnă.

6. Drumul Taberei 34
Execuția structurii este realizată în proporție de 94%. De asemenea, în zona acestei stații, traficul rutier va putea fi reluat până la finele lui 2016, anunţă Ministerul Transporturilor.

Re: Stiri despre proiect TibiV

Toamna incepe în 22 septembrie si tine pana în 21 decembrie...;)

Re: Stiri despre proiect Florinds

Si oricum tot se revine asupra termenelor pana la final...

Re: Stiri despre proiect Atal

Oricum procentele alea sunt cam la mișto. De vreo 2-3 luni la stadiul total al lucrărilor e trecut același lucru: 80,15 %.

http://www.metrorexm5.ro/stadiu.html

Re: Stiri despre proiect aztec

E vorba de revenire la normal pt traficul auto, nu pt finalizarea lucrarilor,accese, etc.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Este singurul loc in care pot posta la modul "generalist"... ;)

"Furati" de Eroilor, cam pierduram (nu sunt oltean... :D ) din vedere restul...

Asa ca...
Adrian Rosca, multa, multa...
:bere: :bere: :bere:
Good job !

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Da, dar din pacate lucrarile la RD si PDT tot nu s-au deblocat. In rest, lucrurile par a fi intrat pe un fagas normal, se lucra la toate statiile, chiar daca era sambata.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

PDT e complet deblocat...de ce nu faci un 'raid' pe teren sa te convingi?
Urmeaza si RD, nicio grija...
:bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Pai tocmai ce-am fost, vezi ca am postat niste poze in topicul dedicat. Lucrurile NU se misca.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

@All
Aveti ceva vesti de la Eroilor? "Domnisoara" a fost scoasa la suprafata?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Cand vor ajunge Sfintele la Universitate, cum se va prezenta statia de acolo? M5 va trece pe SUB M2 sau pe DEASUPRA ei? Statia va fi intre "coloane" si rond, sau dincolo de rond, intre rond si Rosetti? Rebusarile unde si cum se vor face? Pe stil "Dristor 2" sau pe stil "Pipera"? Intreb din pura curiozitate; daca nu sunt clare aspectele inca... mai asteptam :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Eu am o intrebare mai simpla: se continua urmatorul tronson PSS Opera - Univ, imediat ce se ajunge la PSS Opera? Am inteles ca proiectul ar fi impartit in trei tronsoane si nu este foarte clar ce se intampla dupa Universitate in continuare.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

1)  Sub M 2.
2) Fix in fata Universitatii.
3) Rebursarile pe stil D 2, macazele inte Calea Victoriei si Universitate.
Vezi ca s-au discutat aspectele in cadrul forumului, sunt si desene facute. Cel putin unul sau doua le-am facut eu cu mana mea, cu cote, cu tot dichisul. Eu ti-am raspuns rapid, nu am timp sa caut acum unde sunt postate, dar sunt cu siguranta.
adila, e foarte dificil sa opresti magistrala la Universitate, pe unde scoti TBM - urile ? Adica de scos e simplu, dar cum le transporti ? Adica unde le  desasamblezi ca sa le poti transporta ?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nu ar avea sens sa existe PSS Opera daca s-ar continua (imediat) cu urmatorul segment; probabil am vorbi de CV Opera. Dar momentan se face PSS ... care nu stiu daca e suficient de mare (ma uit la plansele tehnice) sa devina ulterior PlS. Deci... pe unde se face PLS pentru segmentul E2-U2?

@andrei - multumesc mult pentru raspunsuri; e exact ce ma interesa. Ai anticipat si urmatoarea mea intrebare: pe unde se vor introduce/scoate utilajele de sapare pentru (ciotul de) magistrala noua? Nu poti lasa tunelele terminate pe stilul D2 la Universitate 2 - trebuie sa te duci dincolo de intersectie - ceva gen E2-PSS Opera. Probabil PSS ar fi la Rosetti; altundeva nu ai unde. Muti statuia cativa ani si ai PSS. Dar PLS de unde? PSSul asta de la Opera poate fi PLS? Nu e prea mic?

Nu cred ca va face cineva Pantelimon - PSS Opera prea curand. Ar fi frumos, dar "prea improbabil" dat fiind ca bani nu avem decat pentru o parte... care nu are PLS decat in centru sau la Opera :(

Go to page:  1  ... 393 394 395 396 397 398 399  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”