Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Bucur 1 (V2S-T si V2A-T)

1043 posts, 336887 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 75

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) GPS

La 3003 RK-ul a fost o reușită, însă la cel pe care l-a avut 3002 nu pot spune același lucru!
Totuși 3001 si 3002 ar trebui reparate si folosite pe post de bidirecționale! Cred ca munca depusă pentru reconditionarea lui 3001 ar merita, chiar daca va fi grea si îndelungata! ;)

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) shoppy

Daca ceva este esuat nu are rost sa-l repari, de ciruclat circula deci mai greu sa fie un esec.
Trebuie doar intretinute si reparate, mai ales ca sunt destule incat sa merite cumpararea de piese periodic, la cantitati mari, si un atelier specializat pentru ele.

3001 si 3002 au fost niste esecuri, idea acea cu podeaua culisanta a fost o prostie si arata ca cine a facut-o habar nu are idee de avantajele unui vagon bidirectional, bine, nici reteaua din Bucuresti nu este gandita pe nicaieri decat pentru unidirectionale, deci il iertam. Cel mult 3001 si 3002 ar trebui transformate in variantele finale, dar mai bine le caseaza si gata, sunt niste prototipuri incluse in serie asa, ca sa aiba niste numere, dar nu au nici o legatura cu ea.

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) Gabi23

Cel puțin vagonul #3001 nu era destinat inițial, la momentul proiectării, circulației cu călători...

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) punmeister

Iar reparatia acestor tramvaie poate dura si doi ani, iar URACul deja are treaba cu cele 10 CA-uri pentru Colentina si cu LF-ul 416. Cel mai bine le fac vagoane de muzeu, ca am inteles ca astea sunt primele tramvaie ale URACului cat de cat "moderne".

• GPS
  • Posted:
  •  

Eee, îmi place cum suna asta, da ar putea sa le facă tramvaie de muzeu, de abia aștept sa-l văd expus pe undeva si pe lângă el sa treacă o Tatra T4R plină de călători care mor de cald sau de frig in tramvai. :P

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) Tom

Neoficial, ar putea face niște V3A-CA-PPC noi și oficial să spună că le-au modernizat pe astea. Eventual să le lase și în culoarea albastră.

• GPS
  • Posted:
  •  

In stilul 4042 sau cum, ca nu înțeleg? Doar nu vrei sa spui ca tăiem tramvaie care încă mai merg (unele dintre ele, cel puțin unul)?!

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) shoppy

Pai au o droaie de Tatre care se taie, si alea au numere de parc, pot sa spuna ca din 2 Tatre a facut un V3A, mai ales ca da bine la numarul de boghiuri.

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) crocodil

3011 a reiesit in traseu dupa mult timp luand locul lui 3009. Azi l-am vazut in linia 8.

• Gabi 5214
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) Gabi 5214

3004 circula?Dar 3003? :?:

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) Costin

Nu cred ca cineva detine aceste informatii si le ascunde... oricare dintre noi, cand are ceva interesant de pus pe forum, o va face. Sa nu crezi ca stim mai multe decat se vede deja, inclusiv poti cauta in urma informatiile de care ai nevoie.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) V2A

Astăzi mi s-a părut ca l-am văzut pe #3006 pe linia 8 (eram în autobuz). Poate cineva să confirme/infirme revenirea lui la traseu?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) 133 313

Daca e tura toata ziua poate il zaresc...

Re: Tramvaie Bucur 1 (V2S-T si V2A-T) marian51

Da l-am vazut si eu.

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 75

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432334 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”