Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096125 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Marturisesc ca prima data nu am vazut banda galbena...
Am o varsta la care ochelarii ma ajuta doar daca deschid poza in fereastra noua, si nu am facut asta cand am intrebat...
Altfel nu intrebam...
Marturisesc ca prima data nu am vazut banda galbena...
Am o varsta la care ochelarii ma ajuta doar daca deschid poza in fereastra noua, si nu am facut asta cand am intrebat...
Altfel nu intrebam...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@tibiV
Acolo unde zici ca "le-a cazut tencuiala" cred ca nu a iesit frumos suprafata betonului si urmeaza sa o corecteze....
@tibiV
Acolo unde zici ca "le-a cazut tencuiala" cred ca nu a iesit frumos suprafata betonului si urmeaza sa o corecteze....
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mai mult ca sigur.
Dar nu o sa mai fie beton omogen, ci un fel de ... tencuiala !...
Insa nu cred ca o sa afecteze rezistenta structurala
Mai mult ca sigur.
Dar nu o sa mai fie beton omogen, ci un fel de ... tencuiala !...
Insa nu cred ca o sa afecteze rezistenta structurala
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Probabil a fost o „burtă” de la turnare și a trebuit rectificată.
Eu nu înțeleg de ce în zona aceea se toarnă „pe bucăți” - întîi partea de jos, apoi se cofrează și se toarnă partea de sus (parapetul care este peste nivelul carosabilului) și nu se toarnă tot peretele dintr-o bucată, de jos pînă sus, ca peste tot. Aici ar fi mai degrabă problema de rezistență.
Probabil a fost o „burtă” de la turnare și a trebuit rectificată.
Eu nu înțeleg de ce în zona aceea se toarnă „pe bucăți” - întîi partea de jos, apoi se cofrează și se toarnă partea de sus (parapetul care este peste nivelul carosabilului) și nu se toarnă tot peretele dintr-o bucată, de jos pînă sus, ca peste tot. Aici ar fi mai degrabă problema de rezistență.
danutzu_2910 wrote:M-am gîndit că acolo ar mai fi niște cabluri / conducte nedeviate, care trebuie „ancorate” cumva, ca după turnarea PS să rămînă sub el (deși nu prea ar avea ce să caute la adîncimea aia). Adică se va face un șanț pentru a „scoate la lumină” acele cabluri, și a le „priponi” cumva.
@TibiV
Da, este beton de egalizare.
Observ ca este o zona in care betonul de egalizare nu este continuu
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
De ce naiba sunt peretii de la PP asa grosi? Parca protejeaza pietonii de niste tancuri. Arata foarte-foarte urat, aproape la fel de urat ca si cuburile de la Favorit, insa acolo avem bonus cate un copex "elegant". E mai ieftin betonul decat fierul sau atat de frica le-a fost de magneti, incat au ascuns bine fierul.
Multumim, misterr, pentru poze...
De ce naiba sunt peretii de la PP asa grosi? Parca protejeaza pietonii de niste tancuri. Arata foarte-foarte urat, aproape la fel de urat ca si cuburile de la Favorit, insa acolo avem bonus cate un copex "elegant". E mai ieftin betonul decat fierul sau atat de frica le-a fost de magneti, incat au ascuns bine fierul.
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Facem pariu că se apucă de săpat galeria la PP4 prin octombrie-noiembrie, când traficul o să fie în toi? Şi că nimeni n-o să le spargă faţa pentru asta?
Facem pariu că se apucă de săpat galeria la PP4 prin octombrie-noiembrie, când traficul o să fie în toi? Şi că nimeni n-o să le spargă faţa pentru asta?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Peretii sau parapetele accesurilor ?
Daca este vorba de parapete, mi se pare foarte bine ca este asa...
Soferii romani (de toate categoriile, nu doar B...) sunt extrem de "inventivi" cand este vorba de accidente.
Daca exista probabilitatea ca chiar si numai o data la 25 de ani un camion/autocar/autobuz sa nimereasca in accesul repectiv, prefer un parapete pe masura "intrusului"...
Pentru pozele de vinerea trecuta, nu ?...
Florinds wrote:
De ce naiba sunt peretii de la PP asa grosi? Parca protejeaza pietonii de niste tancuri.
Peretii sau parapetele accesurilor ?
Daca este vorba de parapete, mi se pare foarte bine ca este asa...
Soferii romani (de toate categoriile, nu doar B...) sunt extrem de "inventivi" cand este vorba de accidente.
Daca exista probabilitatea ca chiar si numai o data la 25 de ani un camion/autocar/autobuz sa nimereasca in accesul repectiv, prefer un parapete pe masura "intrusului"...
Florinds wrote:
Pentru pozele de vinerea trecuta, nu ?...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Stiu ca ai dreptate in fond, dar sunt convins ca daca pui fier mai gros, parapetul poate fi mai subtire, la aceeasi rezistenta. Parapet, perete, tot aia.
Multumesc si tie pentru poze, acum le-am vazut si pe ale tale.
S-a marit tare forumul.
Stiu ca ai dreptate in fond, dar sunt convins ca daca pui fier mai gros, parapetul poate fi mai subtire, la aceeasi rezistenta. Parapet, perete, tot aia.
Multumesc si tie pentru poze, acum le-am vazut si pe ale tale.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Asociatia Metrou Usor wrote:A început (dinspre sud - partea deja realizată) armarea PS al pasajului rutier, cam 25% realizat. S-au înglobat și armăturile unora din barete.
Lucrarile de la Piata Sudului sunt acum concentrate in mijlocul intersectiei, la realizarea partii de tunel lipsa.
danutzu_2910 wrote:În zona aceea acum se sapă foarte delicat (în stil arheologic), cu un excavator cu cupă mică, cu lopățica și cu multă băgare de seamă. Parcă ar căuta ceva. Deja s-a conturat un șanț, nu foarte adînc.
Observ ca este o zona in care betonul de egalizare nu este continuu.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Din poze pare ca au redus mult turatia motoarelor. Cam putini muncitori.
TibiV wrote:
Tot in aceasta dimineata, ora 09.30
Din poze pare ca au redus mult turatia motoarelor. Cam putini muncitori.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Erau destul de multi, crede-ma...
Pe rampa Nitu Vasile nu aveau de ce sa fie mai multi, cat timp lucrau doar la cofrajele peretilor/parapetelor...
Dar in zona centrala (PS-ul)... Acolo era furnicar.
Imi pare rau ca nu am avut cum sa pozez...
Basca nu am avut cum sa vad rampele Vacaresti...
Hai sa il asteptam pe misterr, caci maine este ziua lui...
Erau destul de multi, crede-ma...
Pe rampa Nitu Vasile nu aveau de ce sa fie mai multi, cat timp lucrau doar la cofrajele peretilor/parapetelor...
Dar in zona centrala (PS-ul)... Acolo era furnicar.
Imi pare rau ca nu am avut cum sa pozez...
Basca nu am avut cum sa vad rampele Vacaresti...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Eu îmi mențin părerea că la două săptămîni e suficient, nu are rost mai des. Nu vreau să supraîncarc forumul.
Dacă totuși există cerere, pot face azi un spin-off doar cu zona centrală („furnicarul”).
TibiV wrote:???
Eu îmi mențin părerea că la două săptămîni e suficient, nu are rost mai des. Nu vreau să supraîncarc forumul.
Dacă totuși există cerere, pot face azi un spin-off doar cu zona centrală („furnicarul”).
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai zona centrala ar prezenta interes, dar la vremea care e afara...
Pai zona centrala ar prezenta interes, dar la vremea care e afara...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Interes mare chiar...
PS
Iar am incurcat saptamanile ...
Interes mare chiar...
PS
Iar am incurcat saptamanile ...