Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2365 posts, 518455 views

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 169

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia andrei11

Andrei17 poza care ai raportat-o e in regula, rămâne  acolo. Probabil ca altele sunt cauzele pentru care vrei sa fie stersă dar nu calitatea ei.

Mesajde Andrei17 » 01 Sep 2015, 22:08
40-0084-0/RO-STI in Gara Brasov, peronul 8.
viewtopic.php?f=106&t=821&start=1400#p185677

Eu propun sa ne spui cauzele reale, asa ar fi corect. De fapt poza este destul de veche, mi se pare curios ca raportezi o poza care are deja 11 luni de expunere in topic.

Re: Dialog cu administratia punmeister

Poate a dat din greseala, ca si eu am dat din greseala de multe ori pe report in loc de quote.

E in regula, dar sa explice.
Noi trebuie sa luam in considerare orice raportare, chiar si  << falsă >>. Stii cum e, raspunzi la orice apel.  :(  Oricum poza nu e rea, nu acesta e motivul.
Oricum daca a dat din greseala de ce a scris in raport ca poza este proasta si nu vrea sa jigneasca unii membrii ai forumului ? Spunea pur si simplu ca e greseala.

O mica intrebare, la semnatura de profil se poat  baga fisiere .gif? Am zis sa intreb aici ca sa nu am probleme.
Semnatura pe care as vrea sa o folosesc:

Re: Dialog cu administratia Robert24

In niciun caz.
E specificat in regulament:

Puteti defini o semnatura care sa apara la sfarsitul fiecarui mesaj postat. Toate semnaturile trebuie sa aiba caracteristicile de mai jos, in caz contrar vor fi eliminate:
- Dimensiunea textului va fi max. 150% (selectare text - "Normal" sau "Mare")
- Lungimea textului din semnatura va fi de maxim 2 linii
- Se va putea folosi maxim o culoare suplimentara, fata de culoarea neagra
- Nu se vor admite linkuri catre diverse bannere, sau bannere (imagini) inserate
- In continuare, puteti sa folositi pictograme cu locomotive si / sau vagoane, insa pe un singur rand

O seara buna!

Salut, explica-mi si mie aici ( PC zone ) cum reusesti sa folosesti gif - ul. Daca nu e prea complicat.

@Robert24
E bine de stiut, mersi de info!  :)

Re: Dialog cu administratia bercenicity

As vrea sa imi puneti intre taguri ultima remarca de la viewtopic.php?p=214102#p214102
Sunt curios daca s-a facut copy-paste din fisa tehnica a Coradiei - apare un cuvant francez cand se face referire la usile de acces: “louvoyant-culisante”  :D  :D  :D
Expresia in franceza apare si in alte licitatii de matrial rulant (e.g. vagoane). Au ales franceza in loc de englezescul "sliding plug-doors".

Rezolvat, vezi daca am inteles corect doleanţa ta.

Re: Dialog cu administratia bercenicity

Perfect, multumesc.

Re: Despre biciclete subway guru

@admini
De ce nu ridicati topicul Despre biciclete in randul subiectelor 'importante' de transport si-l lasati pitit acolo ?
:mrgreen:
Ar fi poate cazul ca acest forum dedicat in principal transportului sa fie oleaca mai 'sistematizat':
1. Pietonal
2. Velo
3. Transportul in comun
- auto
-troleibuz
- tram
- metrou
4. Feroviar
5. Rutier
6. Celelalte (aerian, fluvial, pe cablu, etc)
E doar o sugestie...dar poate o luati in consideratie!
:bere:

Re: Dialog cu administratia Costin

O sa ne gandim la o reorganizare, dar nu o sa renuntam la impartirea principala - cea pe regiuni. Pentru ca informatiile din oricare domeniu expus de tine mai sus sunt interesante pentru cititori doar puse in context - "ce se intampla cu tramvaiele din orasul meu?" - si mai putin la modul generalizat. Oricum cateva zone din forum ar trebui scoase mai la lumina.

Re: Dialog cu administratia subway guru

@admini,
Nu e o critica, e doar o sugestie!
Stiu prea bine cum a luat nastere forumul, cine au fost primii 'aficionados'...si care au fost si primele subiecte de interes si cum s-a largit aria de preocupari si de acoperire a tematicii!
Daca initial teleobiectivul era focusat in principal pe 'operatori' si pe calitatea serviciilor prestate de acestia, inevitabil s-a ajuns la 'administratori', pentru ca astia sunt responsabili de dezvoltarea infrastructurii...
Asa cum spune Costin, poate e momentul unei analize si restructurari...ca sa fie tot mai bine si nu tot mai rau!
:bere:
Si cele trei criterii care acum sunt oarecum 'amalgamate', local/regional/national, operatori/administratori si moduri de transport pot fi integrate intr-un mod armonios astfel ca fiecare sa-si regaseasca cu usurinta 'domeniul de interes'!
Toate cele bune!
:mrgreen:

Re: Dialog cu administratia Costin

Nu am perceput-o ca o critica, stai linistit. O sa analizam problema pentru ca e clar ca unele zone trebuie sa fie mai la lumina decat sunt acum.

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 169

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434790 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”