Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695417 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pana vin pozele lui @TibiV dau eu doar o vorba.... breteaua IH -Splai, este partial ASFALTATA, pana la groapa din fata culeei.
Asteptam poze!
Si daca nu are, pun eu cateva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului abc_XC

Bordurile care delimiteaza "tramvaiul" sunt suspecte. Chiar nu inteleg ce vor sa faca cu ele. Pistele de biciclisti si trotuarele extinse le-am exclus din calcul. Oare care va fi rostul lor?

Tevile alea fac parte din sistemul de canalizare (rigole) de pe breteaua Splai - IH. Motivul scoaterii poate fi unul foarte simplu: nu are panta de scurgere corecta.
Spre capatul rampei, inca sunt tevi si camine.
Surpatura aia, si faptul ca "poarta" era inchisa, m-a determinat sa fac cale intoarsa. (asta  pe la 12:30  - 13:00)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Dar ai pozat si tu cate ceva, nu ?...

Da, dar nu am pus poze  :D
Dar daca ma uit bine la pozele tale... o sa pun si eu, ca o completare.
Just a moment, please

Te-ai oprit aici ?

Infanteria a reusit sa treaca si acolo undeinfanteria mecanizata a cedat !... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Mi-a soptit o pasarica cum ca astazi mirosea a asflat proaspat in zona  :shock:

Nu stiu de cand... pasaricile soptesc, da' ti-a zis bine.
Se pare ca sunt ceva probleme cu imgur, dar e disponibil albumul

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

"Merge" pozele acum :mrgreen:

Astazi vad ca e o zi de luni cu ghinion pentru servere (vezi permise auto, Delta Airlines, Imgur) :lol:

Gata cu trecerea pe podul din aval! Au pus paznic si semn in mijlocul trecerii.
Trebuie regandita strategia de trecere.

Postez aici pentru ca este explicatia perfecta pentru cantitatile enorme de geotextil si mai ales geogril pe care le-am pozat la rampele pasajului...

Super tare acest video de la "Practical engineering"... Si ma apuc sa le vizionez si pe celelalte...

Oricum, in acest video, la 05:23, poza din stanga jos ("Figure 6 Other Facing types   Left: Modular blocks") juri ca este o poza facuta de mine la un zid de boltari ai pasajului... :D

Rog moderatorii si adminii sa decida daca acest video trebuie copiat si in alta parte, de exemplu la "Biblioteca".
Asta chiar este un video "de manual"...

Cuvinte cheie: Reinforced soil & Mechanically stabilized earth

PS
Reportajul de ieri... apare astazi !... :)  (este 01:20 AM)

Mda, nu se mai trece pe acolo dar vad case poate trece pe partea cealalta...cu masina...
Iar cele doua structuri noi care apar in peisaj, sunt caminele pentru trecerea de la tevile subterane la cele supraterana (RADET)
Am fost tentat sa credca acea teava neagra, este a RADET-ului...dar asa singura.... clar nu.
Inca nu stiu/nu-mi dau seama cum se va face legatura intre tevi, dar daca inca nu au inceput la umple la rampa, ma duce cu gandul ca tevile vor subtraversa zona rampei si a rempelor printr-un tunel de beton care intarzie sa apara....

danutzu_2910 wrote:
cele doua structuri noi care apar in peisaj, sunt caminele pentru trecerea de la tevile subterane la cele supraterane (RADET)

De acord, dar m-am mirat ca in armatura nu au lasat loc pentru trecerea conductelor...
Au un diametru atat de mare incat cred ca ar fi fost mai simplu sa lase din timpul armarii spatiu pentru ele decat sa toarne si apoi sa taie doua sau trei gauri circulare de diametru destul de mare prin betonul cu armatura in el...
Dar ma rog, o sa vedem ce si cum...

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”