MetrouReţeaua de metrou din Bucureşti

Topic: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center

347 posts, 145449 views

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 25

📖 Pagination options
Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center mcosmin

Sa vedeți ce târliuș va fi la iarnă acolo.  :evil:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center sab

cris_m wrote:
Sper ca macar scarile sa le faca cap coada cu placile, ca ar arata ciudat o jumatate intr-un fel si cealalta in altul... :roll:

Asa este contractul, sa faca tot accesul.
Insa tare imi este teama ca asta inseamna inchiderea zonei cu scarile rulante pentru o perioada.

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center cris_m

Eu ziceam macar scarile fixe sa le faca la fel. Ca acum sunt multicolore si la nivele diferite pare-mi-se...

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center misterr

S-au deblocat plățile și s-a imprimat viteză.
S-a finalizat scara fixă și s-a dat în funcțiune. Există profile (benzi, cordoane...) antiderapante pe trepte.
Luminatorul funcționează (trece lumina prin el), dar e mat.
Intrarea în magazin încă nu e deschisă (se fac amenajări în interiorul magazinului).
S-au închis scările rulante și s-a mutat șantierul acolo (au fost protejate cu panouri de lemn ca să nu cadă molozul pe ele).
A fost dat jos travertinul de pe pereți și gresia de pe jos.
Totul va fi din aceleași materiale/culori (peroanele, respectiv pereții).
Lucrarea trebuie terminată și predată pe 8 august.

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center Lixandru Dragos-Liviu

Iată, încă o serie de imagini, surprinse în data de 29 iulie a.c., cu ocazia modernizării celuilalt acces cu scările rulante, după cum urmează:
Gardul împrejmuitor, situat în faţa accesului.
IMG_20160729_180655.jpg (1.07 MB; downloaded 3153 times)

Gardul împrejmuitor, situat în spatele accesului.
IMG_20160729_111646.jpg (1.05 MB; downloaded 3153 times)

Informarea de interdicţie temporară (depinde cât!, doar suntem obişnuiţi cu celălalt acces că a durat cât o construcţie majoră)
IMG_20160729_111657.jpg (1.02 MB; downloaded 3153 times)

Vedere de ansamblu a acesului. Scările rulante sunt acoperite cu plăci de OSB (vedere din spate).
IMG_20160729_111703.jpg (1015.79 KB; downloaded 3153 times)

Vedere de ansamblu a acesului (vedere din faţă).
IMG_20160729_180811.jpg (1.19 MB; downloaded 3155 times)

Detaliu al peretelui deja decopertat de plăcile de travertin.
IMG_20160729_180835.jpg (1.17 MB; downloaded 3154 times)

Mult mai detaliat... (din zona scărilor rulante)
IMG_20160729_180847.jpg (1.19 MB; downloaded 3153 times)

Vedere către scările rulante, din interior.
IMG_20160729_111536.jpg (670.87 KB; downloaded 3154 times)

Vedere din vestibulul staţiei P. Unirii 2 către scările ce dau în podestul de legătură cu scările rulanteşi cele fixe.
IMG_20160729_181104.jpg (763.88 KB; downloaded 3153 times)

şi bonus:
Plăcile de sticlă masivă ale accesului proaspăt redeschis!
IMG_20160729_180919.jpg (1.1 MB; downloaded 3154 times)

În aceste imagini observăm că şi accesul cu scări rulante către Magazinul Unirea Shopping Center a fost închis pentru modernizare, însă, asta rămâne de văzut :popa: ; nu mai am încredere nici ce scrie pe panoul de prezentare, dar acesta nu este nicăieri, probabil că şi-au dat seama că nu se încadrează în termenele prevăzute. De remarcat că plăcile de travertin vor fi îndepărtate, aşa cum s-a făcut şi la accesul cu scări fixe, proaspăt redeschis, dar şi acoperirea cu plăci de OSB ale scărilor rulante pe parcursul lucrărilor. Mai avansate sunt lucrările la treptele care fac legătura între vestibulul staţiei Piaţa Unirii 2 şi podestul unde se asigură legătura către ieşire (scările fixe şi cele rulante) – vezi imaginea IMG_20160729_181104.jpg, penultima din acest reportaj.

• sab
  • Posted:
  •  

misterr wrote:
Lucrarea trebuie terminată și predată pe 8 august.

2016 ? :lol:

In alta ordine de idei si fara legatura neaparat cu modernizarea actuala (efectuata din fonduri private) nu am inteles niciodata de ce nu s-a luat nicio masura ca acele scari rulante de la U2 sa ajunga la nivelul solului si nu la -1m, cum este acum...

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center shoppy

Ca trebuie sa blochezi accesul cat construiesti alta structura de beton?

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center survola

Bine că măcar renovează şi accesul spre scările rulante, aşa scurte cum sunt ele.
Ajunsese să arate destul de jenant.

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center andrei11

sab wrote:
In alta ordine de idei ... nu am inteles niciodata de ce nu s-a luat nicio masura ca acele scari rulante de la U2 sa ajunga la nivelul solului ...

Nici noi n-am inteles... :D

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center zapacitu

Poate pentru ca la un moment dat cineva s-a gandit sa construiasca un pasaj auto pe acolo? Si asta DUPA ce era proiectat/executat accesul...

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center andrei11

M-am gandit si eu la varianta asta dar scarile rulante se pot lungi cu cate trepte vrei, se facea modificarea foarte usor. Si cele fixe dealtfel. In perioada respectiva intr-o noapte se realiza absolut toata lucrarea, a doua zi  nici nu-ti mai dadeai seama ca intrarea era mai jos dupa amiaza iar dimineata mai sus.

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center rosetti61

De fapt scarile rulante se afla la nivelul original al solului - ca sa poata strecura pasajul rutier au inaltat cota pietei cu un metru si ceva (metroul fiind deja construit, nu mai aveau ce sa-i faca). Inainte, ca sa intri in Magazinul Unirea (cel necompletat, original) parca urcai niste trepte.

Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center shoppy

Treptele alea de la scara se plimba pe niste sine, sinele alea stau pe niste beton sau structura metalica, si mai trebuie umplut si restul de groapa, daca tu faci toata asta intr-o noapte...

• sab
  • Posted:
  •  

zapacitu wrote:
Poate pentru ca la un moment dat cineva s-a gandit sa construiasca un pasaj auto pe acolo? Si asta DUPA ce era proiectat/executat accesul...

Asta este cauza, eu nu am intrebat de ce sunt scarile asa, ci de ce nu au luat masuri sa remedieze situatia. :)
O buna ocazie ar fi fost atunci cand au schimbat recent rulantele. Intr-adevar, poate ca nu este o lucrare de o noapte.

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 25

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Reţeaua de metrou din Bucureşti  • 
Choose destination

Since our 2451 forum members have written 436595 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”