MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1103307 views

Go to page:  1  ... 168 169 170 171 172 173 174  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF mcosmin

oache81 wrote:
Era si culmea sa iasa mai putin zgomotoase decat BM-urile.
Totusi ar fi interesant un test intre Petrache Poenaru si Crangasi (pe sensul asta, ca pe celalalt e limita de viteza, abia se taraie), pe traseul asta e cel mai mare zgomot din tot metroul din Bucuresti, sau cel putin eu nu stiu altul mai puternic.Chiar sunt curios daca sare de 80dB, chiar si pe BM s-ar putea sa sara.

Ai fi surprins (stiu ca eu am fost!) sa vezi ca BM-urile cu geam inchis nu trec de 72 de DB intre PP si Crangasi. Am facut testul saptamana trecuta, dar nu am postat imaginea ca nu mi s-a parut relevanta, si nici nu am drum prea des acolo. Problema e de fapt de frecventa si nu de amplitudine, asa cum am mentionat in topicul cu BM. Zgomotul e mai deranjant datorita frecventei.

shoppy wrote:
Dupa mine curbele de la Titan sunt cele mai zgomotoase, dar nici pe acolo nu circula.

Asta as putea sa o masor diseara. Daca nu uit.

Intre Gara de Nord si PV e zgomtos doar in exterior. In interior este acceptabil.

Re: Trenurile CAF alexxd_31

Dupa parere mea trebuie masurat pe tot traseul pe ambele sensuri in diferite conditii de calatorie, diferite ore si in weekend.( Preferabil M2 atat pentru CAF sau BM).
O alta cheftie interesanta este masurarea vibratiilor care pana la urma se traduc in zgomot.
Pe baza masuratorilor sa se calculeze un nivel mediu al zgomotului.

Daca stii un soft care face asta (i.e analiza frecventelor in timp real) si nu cere i7 (nu am chef sa ma plimb cu laptopul dupa mine in tren, dar as face un compromis la tableta Windows) am putea incerca ceva mai avansat :P.

Re: Trenurile CAF alexxd_31

Pentru Android Vibration meter nu e bun?

Nu, pentru ca nu am Android.
Plus ca la tableta Windows pot conecta un microfon mai puternic decat orice prinde un telefon.

Re: Trenurile CAF punmeister

Am observat ca primele 4 rame CAF intrate in circulatie (UT01-UT04) au avut usile laterale revopsite.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Adica le-au vopsit ulterior intrarii in circulatie ?

Re: Trenurile CAF punmeister

Ma refer la usile cabinei. Ele aveau aceea vopsea neagra cand au venit, dar nu stiu din ce cauza s-a dus vopseaua.
Asa au venit ele inainte.
IMG_0652.jpg (121.95 KB; downloaded 3799 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Daca inoxul este anti-graffiti, este posibil sa existe o explicatie, adica vopseaua sa nu prea adere...

Re: Trenurile CAF Mihai Nicolae

Trenul 1317-2317 Trotus printre primele zile in Hala de Parcare Berceni
IMG_3765.JPG (189.49 KB; downloaded 3554 times)

• sab
  • Posted:
  •  

O mica diferenta de finisaj intre CAF-urile "vechi" si cele noi. Este vorba de un ornament inox, prezent la trenurile noi la imbinarea stalpiilor de la usi cu plafonul.
caf vechi.jpg (32.82 KB; downloaded 3392 times)
caf nou.jpg (37.84 KB; downloaded 3390 times)

Re: Trenurile CAF andrei11

Si altii au inflorituri la bare si geamuri rabatabile. Habar nu am ce tip de metrou e si unde circula.  :o
8-17-2016 11-34-31 AM.png (774.01 KB; downloaded 3148 times)

Dupa figuri as spune ca pe undeva prin Asia. Dar dupa cum poti sa vezi, trenul nu este gandit pentru volum mare de calatori (iti poti da seama dupa marimea si asezarea scaunelor), asa cum sunt, teoretic, CAF-urile.

Problema la CAF-uri nu e bara inflorita, ci pozitionarea ei, care blocheaza usile, din cauza faptului ca nu prea ai loc sa ocolesti. Dar iti garantez ca dop se va face si in trenul din imagine.

Re: Trenurile BM2/BM21 shoppy

Puidemorosan, te superi degeaba, ce, daca v-ati trezi, de exemplu, ca trebuie sa schimbati pernele la toata flota ca initialele sunt subdimensionate sau rebutate, ai veni in ziua 2 sa declari asta pe forum?

Go to page:  1  ... 168 169 170 171 172 173 174  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464571 posts in 5799 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”