Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098845 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Asta este singura mea temere...
Sa nu ma pierd cu Firea...
Asta este singura mea temere...
Sa nu ma pierd cu Firea...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu a mai observat nimeni nimic interant de doua zile ?....
Nu a mai observat nimeni nimic interant de doua zile ?....
- mtomescu
-
Posted:
-
Re: Iulie 2016
mtomescu
Daca ar lucra si constructorul la fel cum isi toceste TibiV aparatul foto TZ1, era demult terminat pasaju'...
Si nu mai chinuiam prin transeele santierului, zi de zi la serviciu !!
Daca ar lucra si constructorul la fel cum isi toceste TibiV aparatul foto TZ1, era demult terminat pasaju'...
Si nu mai chinuiam prin transeele santierului, zi de zi la serviciu !!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ba da!
Stiri sunt, dar fara poze!
Au inceput sa sape pe zona centrala la rampa de intrare Vacaresti, si la la PP1
Dar timid de tot... sa nu se bage de seama.
Cred ca sunt inca in perioada aia nasoala pentru betonul proaspat turnat... cu sau fara aditivi...
NB: sapatura este de ambele parti ale PM, astfel incat sa nu se induca forta de apasare a pamantului dintr-o parte.
Ba da!
Stiri sunt, dar fara poze!
Au inceput sa sape pe zona centrala la rampa de intrare Vacaresti, si la la PP1
Dar timid de tot... sa nu se bage de seama.
Cred ca sunt inca in perioada aia nasoala pentru betonul proaspat turnat... cu sau fara aditivi...
NB: sapatura este de ambele parti ale PM, astfel incat sa nu se induca forta de apasare a pamantului dintr-o parte.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am trecut si eu in seara asta pe acolo...
La rampa Nitu Vasile era iarasi pe pozitie cofrajul peretelui de est (pozat vineri in pozitie de misterr, pozat duminica de mine demontat)
Era insa prea intuneric ca sa imi dau seama daca au inaintat un "pas" sau doi...
Dar mi se pare de toata jena sa nu aiba decat un rand de cofraje din astea.
Doar azi nu este vineri, misterr...
Am trecut si eu in seara asta pe acolo...
La rampa Nitu Vasile era iarasi pe pozitie cofrajul peretelui de est (pozat vineri in pozitie de misterr, pozat duminica de mine demontat)
Era insa prea intuneric ca sa imi dau seama daca au inaintat un "pas" sau doi...
Dar mi se pare de toata jena sa nu aiba decat un rand de cofraje din astea.
Doar azi nu este vineri, misterr...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Abia aștept să văd pozele! Dar parcă le făceai duminica...
Abia aștept să văd pozele! Dar parcă le făceai duminica...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, duminica.
Dar si eu abia astept sa fac pozele...
Sorry, am crezut ca astazi a fost vinerea ta.
Acum mi-am dat seama ca e abia saptamana viitoare...
Da, duminica.
Dar si eu abia astept sa fac pozele...
Sorry, am crezut ca astazi a fost vinerea ta.
Acum mi-am dat seama ca e abia saptamana viitoare...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
La rampa de ieșire Văcărești se "nevoiau" pe la ora 16,00 un picamer și un excavator. În rest am remarcat treptele de la PP1 si PP2 terminate, se așteaptă scările rulante si finisajele (gresie, marmură sau ce se va alege).
La rampa de ieșire Văcărești se "nevoiau" pe la ora 16,00 un picamer și un excavator. În rest am remarcat treptele de la PP1 si PP2 terminate, se așteaptă scările rulante si finisajele (gresie, marmură sau ce se va alege).
-
- adila
-
Posted:
-
adila
As spune mai degraba: scarile rulante sa vor lasa asteptate inca ceva vreme. Nu vad sa se apuce de fineturi prea curand. Spun asta pentru ca de scari nu se mai ocupa tot astia de toarna beton si sapa gropi in pamant. Cel mai probabil reprezentantul sau furnizorul scarilor va lucra aici. In plus mai avem instalatiile electrice de iluminat si forta care trebuie si ele facute inaintea finisajelor. Aici avem iarasi alta echipa. Personal nu cred ca vor lucra in paralel, deoarece banii se dau cu taraita.
As spune mai degraba: scarile rulante sa vor lasa asteptate inca ceva vreme. Nu vad sa se apuce de fineturi prea curand. Spun asta pentru ca de scari nu se mai ocupa tot astia de toarna beton si sapa gropi in pamant. Cel mai probabil reprezentantul sau furnizorul scarilor va lucra aici. In plus mai avem instalatiile electrice de iluminat si forta care trebuie si ele facute inaintea finisajelor. Aici avem iarasi alta echipa. Personal nu cred ca vor lucra in paralel, deoarece banii se dau cu taraita.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Madam Firea zice ca totusi s-au pierdut banii. Se mai cearta si pe devize de lucari suplimentare. Primaria are si restante de vreo 3 luni. Ma mir ca mai muncesc astia. Probabil ii santajeaza cu ceva. Cred ca marja de siguranta cu noul termen este deoarece se asteapta la ceva procese intre PMB si conctructor, chiar si la intreruperea lucrului.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua...i+intarzie
Madam Firea zice ca totusi s-au pierdut banii. Se mai cearta si pe devize de lucari suplimentare. Primaria are si restante de vreo 3 luni. Ma mir ca mai muncesc astia. Probabil ii santajeaza cu ceva. Cred ca marja de siguranta cu noul termen este deoarece se asteapta la ceva procese intre PMB si conctructor, chiar si la intreruperea lucrului.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua...i+intarzie
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Știți ceva, daca nu este ca la Pasajul Mihai Bravu, tot degeaba, acolo au făcut constructorii intr-un an ce n-au făcut alții in 4, deci sa așteptam momentul de "sclipire" si după o sa fie floare la ureche!
Știți ceva, daca nu este ca la Pasajul Mihai Bravu, tot degeaba, acolo au făcut constructorii intr-un an ce n-au făcut alții in 4, deci sa așteptam momentul de "sclipire" si după o sa fie floare la ureche!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
misterr,
ai nimerit in pauza de maza a excavatoristilor ?...
Iar domnilor constructori le spun:
"Vedeti baieti ca se poate, daca cauti gasesti mai multe cofraje pentru rampa Nitu Vasile ?... Ca radierul l-ati dovedit."
PS
Dupa mai bine de o luna vad ca si-au amintit si de PP4 Secuilor....
misterr,
ai nimerit in pauza de maza a excavatoristilor ?...
Iar domnilor constructori le spun:
"Vedeti baieti ca se poate, daca cauti gasesti mai multe cofraje pentru rampa Nitu Vasile ?... Ca radierul l-ati dovedit."
PS
Dupa mai bine de o luna vad ca si-au amintit si de PP4 Secuilor....
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Au făcut, dar destul de prost. E uşor vălurit, iar rosturile de dilataţie sunt departe de fineţurile de la pasajul Basarab.
GPS wrote:
Au făcut, dar destul de prost. E uşor vălurit, iar rosturile de dilataţie sunt departe de fineţurile de la pasajul Basarab.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Basarab, rămâne Basarab, oricum nici pasajul de la Sudului nu este departe de cel de la Minai Bravu, stâlpi reciclați, lămpi de iluminat puse după cum își aduc unii aminte, betonul pe trotuare ba e prea gros (stratul de beton), ba e prea subțire, asa ca nu mai comentez!
Basarab, rămâne Basarab, oricum nici pasajul de la Sudului nu este departe de cel de la Minai Bravu, stâlpi reciclați, lămpi de iluminat puse după cum își aduc unii aminte, betonul pe trotuare ba e prea gros (stratul de beton), ba e prea subțire, asa ca nu mai comentez!
📖 Pagination options