MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723278 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 388 389 390 391 392 393 394  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect subway guru

Cristy wrote:
25 Iulie 2016

In data de 22 iulie 2016, echipamentul de sapat tuneluri - Tunelling Boring Machine, botezat “Sfanta Filofteia” a realizat spargerea peretelui fronton, patrunzand in statia Eroilor 2.
Cel de-al doilea TBM, botezat “Sfanta Varvara” executa tunelul de legatura intre Magistrala 1 si Magistrala 5 de metrou, sapatura fiind realizata in proportie de 45%.
Lucrarile s-au derulat in conditii tehnice si de siguranta, cu functionarea corespunzatoare a tuturor instalatiilor utilizate la realizarea tunelurilor.

http://www.metrorex.ro/_read426-1

Stiati de vineri...
http://forum.metrouusor.com/viewtopic.p...&start=504

Re: Stiri despre proiect andrei11

Da, dar ai scris cifrat, se putea intelege orice, depindea  de imaginatia fiecaruia.

Care imaginatie, care cifrat frate, era scris negru pe alb, cu CNP cu tot...
:bere:
Si nici nu a intrebat nimeni nimic...deci totul era 'cristal clear'...
:mrgreen:

De dimineata S744 a intrat complet in statia de destinatie
Parerea mea sincera este ca trebuia sa scrii  “Sfanta Filofteia” in loc de S 744.
Daca in loc sa-ti spun ca maine plec cu un Opel Astra ti-as spune ca plec cu D 876 - S 4  informatia ar scapa multora.
Sau celebrul acid acetilsalicilic.
Ti-am spus eu, cu S 744 a trecut informatia pe langa noi, nu a inteles nimeni ce e cu S 744. Uite ce-mi apare mie prima optiune pe Google pentru S 744 :

PS :Pentru guru :
Am si eu nevoie de un Rhus typhina, ca tot esti impotriva lor. Ce spui, stii din prima despre ce-i vorba ? Oricum esti impotriva lor, ai spus-o pe forum, ca daca-i taie ( pentru organizarea de santier a metroului )  nici o paguba ca nu e o planta nobila.

Daca tu cotrobai pe goagal ceea ce e deja scris pe forum...iei tzeapa!
S743 = Varvara
S744 = Filofteia
Uite, de acum inainte, doar asa de-al dreaq n-am sa mai folosesc decat 'S'-urile!!!
:lol:  :lol:  :lol:

Scrie cum doresti, doar nu o sa caut prin sutele de pagini ale topicului sa vad ce si cum. Oricum spune-mi si mie cu subiect si predicat cand ai spus. Adica ceva de genul :

viewtopic.php?f=56&t=2421
Mesajde bercenicity » 02 Mai 2012, 11:05

Astept.

Avem doar doua TBM-uri pe M5 si nici pe alea???...ca doar nu vorbeam despre trenurile Intercity 'suspendate'...
Ce e pozitiv e mesajul Metrorex...
:mrgreen:

Uite, e o scapare de-a mea, recunosc.
Dar poate ne spui unde si cand ai spus, ceva de genul cum am exemplificat eu mai sus.

Nu-ti mai spun nimic pana cand S743 nu iese 'la statuie'!!!
si sa nu ma intrebi 'care statuie'!!!

Re: Stiri despre proiect cris_m

Recunosc ca si pe mine m-a pierdut putin denumirea tehnica... Poate era mai usor cu Filofteia/Varvara (ca pana de curand) pentru noi banalii viitori calatori :mrgreen:

Intr-adevar, a fost scris negru pe alb care cum sunt, dar mai uita omul... chiar si cei mai tineri, din pacate :?

Sigur, acum nu pot sa nu apreciez (eu, restul) aceasta informatie pe care cei din afara comunitatii, nu au acces la ea. Poate o combinatie intre cele doua (cea tehnica si cea "populara") inclusa in inca 3-4 mesaje, ar fi varianta cea mai buna pentru toti. :)

Re: Stiri despre proiect zapacitu

Eu am retinut ca Guru mai zice S7xx la cele doua sfinte, insa... pe legea mea niciodata nu stiu care ii care! Cu Varvara si Filofteia ma obisnuisem...

Nu-i bai, mai vorbim si noi intre noi 'cifrat' ca intre cunoscatori, sa-i bagam in ceata pe 'papagali'!!!

Re: Stiri despre proiect Costin

Scopul forumului este sa ofere informatii cat de cat accesibile si publicului larg, nu sa le cifreze...

Costin, ma refeream la cei ce preiau stirile de aici si apoi le 'redifuzeaza' ca fiind 'ale lor'...

Go to page:  1  ... 388 389 390 391 392 393 394  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”