Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695464 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Apropos de bicicisti. In ce tara din Europa, biciclistii circula pe oriunde printre masini? Pe banda doi, trei...nu au nici o regula. Fac slalom printre masini, circula prin pasajul Unirii, e normal?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu vreau sa iti rapund...
Imi fac prea multi dusmani in ambele tabere...  :evil:

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Si uite asa, incet, incet, o sa se transforme fostul mic Paris, in viitorul mic Bombay.
Eu as fi chiar curios sa vad o ceata de biciclisti dand voiosi la pedale din Aparatorii Patriei (ca Turnu Magurele nu se va largi in timpul vietii noastre), trecand pe noul Nicolae Grigorescu pana hat departe in Doamna Ghica. Si membrii cetei sa se duca la serviciu, nu la plimbari de hobby.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

survola wrote:
Conductele de termoficare sunt tot acolo?

Știre de ultima ora! Țevile au fost tăiate si se afla lângă rampa in zona viitoarei bretele Splai-IH! :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Asta e o știre bombă.

• GPS
  • Posted:
  •  

Ma bucur sa aud asta! :D
Sa speram ca următoarea va fi cea cu mutarea LA, care sper sa fie cât mai curând!

:shock:
GPS wrote:
Țevile au fost tăiate! :D

Yupeeeee !!!!

:bere: :bere: :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Noooo. Dovada! Dovada!!
Nu cred pana nu vad!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Am văzut și eu astăzi, pot confirma că este așa. Pentru poze pe acest topic să il așteptăm pe Tibi :-)

• GPS
  • Posted:
  •  

danutzu_2910 wrote:
Noooo. Dovada! Dovada!!
Nu cred pana nu vad!!

La 6 dimineața, as fi putut spune ca am vedenii, dar cu ceva asa de important nu cred ca e de gluma! Plus ca nu ar avea niciun sens sa spun minciuni, nu m-ar ajuta cu nimic!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

@ TibiV
Teoretic, aceeasta este o cuneta. Ceva asemanator poti vedea in pozele pe care tocmai le-am pus aici https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=210&t=3784

CUNÉTĂ, cunete, s.f. Mică rigolă amenajată în interiorul unui canal cu secțiune mare, pentru a ușura scurgerea apelor cu debite mici.
Din fr. cunette.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Domnilor, un pas mic pentru lucrare... un pas mare pentru Bucuresteni.
Deci, unda verde pentru rampa Hateganu, cea mai in urma.

Tineti minte poza asta ?

Ei bine, pe vreo 300 de metri (cam jumatate din distanta unde au sapat pentru iluminat, dinspre pasaj spre Vitan)) sunt deja intalati stalpi metalici noi, luciosi, inclusiv cu corpuri de iluminat...
Evident, inca nu lumineaza, deci nu stiu daca sunt cu halogen sau cu led.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

MNP wrote:
Si uite asa, incet, incet, o sa se transforme fostul mic Paris, in viitorul mic Bombay.
Eu as fi chiar curios sa vad o ceata de biciclisti dand voiosi la pedale din Aparatorii Patriei (ca Turnu Magurele nu se va largi in timpul vietii noastre), trecand pe noul Nicolae Grigorescu pana hat departe in Doamna Ghica. Si membrii cetei sa se duca la serviciu, nu la plimbari de hobby.

Daca vom continua sa ne deplasam la serviciu ca si pana acum, cu siguranta vom ajunge ca si Mumbai, (Bombay cum era denumit orasul in trecut), adica unul dintre cele mai poluate orase ale lumii. In prezent Bucurestiul se afla abia in top 10 in Europa, dar ne indreptam cu viteza mare catre "pole position" in ceea ce priveste nivelul de poluare, asta ca sa folosim si termeni specifici iubitorilor "sportului" care implica volanul. Culmea este ca nici Mumbai si nici Bucuresti nu au intrat in acest nedorit top datorita biciclistilor. Alta varianta ar mai fi, desi putin probabila in timpul vietii noastre, sa vedem "cete" de biciclisti mergand la serviciu pe traseul Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Aparatorii Patriei si invers si sa avem tramvai pe acest traseu, asa cum este prevazut in proiect, dar de care nu pomeneste nimeni. Daca vrem ca aceste proiecte de infrastructura sa nu fie de pomana, trebuie sa luam in calcul si dezvoltarea transportului public. Tramvaiul pe acest tronson este dupa parerea mea foarte important.

realistul wrote:
Apropos de bicicisti. In ce tara din Europa, biciclistii circula pe oriunde printre masini? Pe banda doi, trei...nu au nici o regula. Fac slalom printre masini, circula prin pasajul Unirii, e normal?

Prima intrebare are raspuns multiplu si nu as vrea sa omit cumva vreo tara la enumerare, asa ca nu raspund. La a doua intrebare raspunsul este categoric: Nu este normal.

Acum am si eu o intrebare: Soferi care circula pe doua benzi, care parcheaza in zone interzise, care fac slalom printre masini, sau care circula cu 120 prin pasajul Unirii, e normal? Pai am sa-ti dau tot eu raspunsul: Nu este normal.

Concluzia este ca stam prost cu educatia si unii si altii. Diferenta ar fi doar ca soferii sunt multi, iar biciclistii putini.

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”