Topic: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center
347 posts, 145445 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Pasaj de corespondenţă M2 şi Unirea Shopping Center
sab
Tocmai, de obicei intrarea la metrou este mai inalta ca nivelul strazii, sa nu patrunda in statii o ploaie mai zdravana, cum a fost cea de azi.
Ce au facut la Unirii este contrar "normativului".
Tocmai, de obicei intrarea la metrou este mai inalta ca nivelul strazii, sa nu patrunda in statii o ploaie mai zdravana, cum a fost cea de azi.
Ce au facut la Unirii este contrar "normativului".
Metrou-Nicolae-Grigorescu-2.jpg (180.75 KB; downloaded 3267 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Inaltimea platformei de intrare trebuie sa fie mai sus decat cota de inundatie cu asigurare de Nshpe zeci de ani...doar ca pentru statiile vechi cota asta s-a inaltat din cauza interventiilor asupra geografiei locului si canalizarilor colectoare...nashpa!
Si ca fapt divers, Metroul SA nu e consultant la lucrarica asta...singur responsabil de derularea contractului e Mrex...dar s-au obisnuit sa dea vina pe altii...
Inaltimea platformei de intrare trebuie sa fie mai sus decat cota de inundatie cu asigurare de Nshpe zeci de ani...doar ca pentru statiile vechi cota asta s-a inaltat din cauza interventiilor asupra geografiei locului si canalizarilor colectoare...nashpa!
Si ca fapt divers, Metroul SA nu e consultant la lucrarica asta...singur responsabil de derularea contractului e Mrex...dar s-au obisnuit sa dea vina pe altii...
- sab
-
Posted:
-
sab
Mda, as vrea sa o vad si pe asta, desi nu cred. Ca toate termenele sunt depasite de mult...
subway guru wrote:
La Unirea s-ar parea ca rabdarea Mrex s-a cam epuizat!
Daca nu termina astia 'balciul'...se zideste 'gaura', se repune vechiul acces pe rol, se trimite nota de plata si se pune pe rol de un proces de daune-interese 'usturator'!
Mda, as vrea sa o vad si pe asta, desi nu cred. Ca toate termenele sunt depasite de mult...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu, ca tot omul 'normal la cap' nu mi-as dori sa vad asa ceva...dar mai stii???
Ca orice nesimtire are totusi o marja...a bunului simt...chiar si obrazul gros are si el o dimensiune limita!...ce odata depasita devine 'cancerigena'!
Eu, ca tot omul 'normal la cap' nu mi-as dori sa vad asa ceva...dar mai stii???
Ca orice nesimtire are totusi o marja...a bunului simt...chiar si obrazul gros are si el o dimensiune limita!...ce odata depasita devine 'cancerigena'!
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Astăzi cei doi obosiți continuau să mîngîie alene treptele scării (dar cu pauze).
A început montarea sticlei (perimetral + luminatorul - bad news: e opac!).
Astăzi cei doi obosiți continuau să mîngîie alene treptele scării (dar cu pauze).
A început montarea sticlei (perimetral + luminatorul - bad news: e opac!).
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ghinion Oricum, chiar daca era sticla clara, in scurt timp s-ar fi pus un strat gros de mizerie.
Ghinion Oricum, chiar daca era sticla clara, in scurt timp s-ar fi pus un strat gros de mizerie.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poate ca este noroc...
Ca doar nu vor trece pe acolo doar Claudia Schiffer & Co....
Adrian Rosca wrote:
Ghinion
Poate ca este noroc...
Ca doar nu vor trece pe acolo doar Claudia Schiffer & Co....
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Of Tibi, se vede dezamăgirea in ochii tai...
Nu contează ca este opacă sau transparentă, la final vom vedea cum este si ne vom putea da cu părerea! Nu contează ca este clară sau nu, daca nu se curata tot se va vedea murdăria pe ea, într-adevăr nu asa de rău, dar se va vedea!
Of Tibi, se vede dezamăgirea in ochii tai...
Nu contează ca este opacă sau transparentă, la final vom vedea cum este si ne vom putea da cu părerea! Nu contează ca este clară sau nu, daca nu se curata tot se va vedea murdăria pe ea, într-adevăr nu asa de rău, dar se va vedea!
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Dragi colegi, am făcut trei fotografii în jurul orelor 17:25, astăzi, 18 iulie a.c., astfel:
Aici se observă că au apărut de-a lungul celor două laturi ale accesului parapeţi din material de fibră de sticlă (bănuiesc), aprox. 90 % din lungime, cât şi panourile situate deasupra acelui schelet metalic, poziţionat peste intrarea către coridorul de legătură cu subsolul magazinului.
Dragi colegi, am făcut trei fotografii în jurul orelor 17:25, astăzi, 18 iulie a.c., astfel:
Panourile care acopera intrarea catre coridorul de legatura cu subsolul magazinului.
IMG_20160718_172530.jpg (1.06 MB; downloaded 3507 times)
Accesul, vazut din fata.
IMG_20160718_172454.jpg (1012.96 KB; downloaded 3508 times)
Accesul, vazut din spate.
IMG_20160718_172628.jpg (1.11 MB; downloaded 3507 times)
Aici se observă că au apărut de-a lungul celor două laturi ale accesului parapeţi din material de fibră de sticlă (bănuiesc), aprox. 90 % din lungime, cât şi panourile situate deasupra acelui schelet metalic, poziţionat peste intrarea către coridorul de legătură cu subsolul magazinului.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Deci sunt sanse reale sa termina anul asta.
Cel tarziu in primavara-vara 2017...
Deci sunt sanse reale sa termina anul asta.
Cel tarziu in primavara-vara 2017...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Daca nu pun acoperis, sunt curios cate placi se desprind dupa o iarna si cati oameni aluneca. μ tinde la 0.
Daca nu pun acoperis, sunt curios cate placi se desprind dupa o iarna si cati oameni aluneca. μ tinde la 0.
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu vor pune acoperis. Placarea este de tip uscat pe pereti, deci teoretic nu are cum sa se desprinda placile.. Doar de pe trepte sa se desprinda.
Oricum arata ciudat "parapetul" acela de sticla. Nu imi este clar daca il vor prelungi in zona acoperisului de sticla sau macar in zona dintre acces si acoperisul de sticla.
Nu vor pune acoperis. Placarea este de tip uscat pe pereti, deci teoretic nu are cum sa se desprinda placile.. Doar de pe trepte sa se desprinda.
Oricum arata ciudat "parapetul" acela de sticla. Nu imi este clar daca il vor prelungi in zona acoperisului de sticla sau macar in zona dintre acces si acoperisul de sticla.
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
S-a redeschis accesul pentru calatori, dar intrarea catre magazin este inchisa.
Cateva fotografii:
Intrare M2 by Craisti, on Flickr
S-a redeschis accesul pentru calatori, dar intrarea catre magazin este inchisa.
Cateva fotografii:
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Sper ca macar scarile sa le faca cap coada cu placile, ca ar arata ciudat o jumatate intr-un fel si cealalta in altul...
Sper ca macar scarile sa le faca cap coada cu placile, ca ar arata ciudat o jumatate intr-un fel si cealalta in altul...
📖 Pagination options