Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694637 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 166

📖 Pagination options

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Hai cu vesti bune: au inceput sa lucreze la trecerea CF (e clar care din parti).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

TibiV wrote:
Vedere aeriana cu podul din aval. Este negru.

Da, avem asfalt !

Din poze pare ca stratul de asfalt asternut este foarte subtire si cred ca e doar protectia hidroizolatiei. Peste el ar trebui sa vina straturile "clasice" de binder si uzura.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

2-3 centimetri maxim...
Clar, este un fel sapa de protectie a hidroizolatiei, dar nu este din beton, ci din beton-asfalt...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Mie mi se parea asfalt ordinar, sincer.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Uite aici o sectiune tip care lamureste ce e cu stratul de asfalt cu pricina: http://cnadnr.ro/Brasov-Oradea-Lot1-Lot...CAN369.PDF

Deci cel mai probabil avem MAT, BAP si MAS  :D

Corect !...
Eu am zis ochiometric 2-3 cm, dar clar este acel MAT protectie hidroizolatie...
Mai omule, ce planse bune gasesti cand este nevoie  ! :)

Este fix pasajul NG... Fara tramvai, of course... :D
Chiar si "Detaliu lisa prefabricata" seamana destul de bine cu ce am vazut pe pod si pe rampe...
Si atunci cand nu a mers "prefabricata" din cauza LEA, au turnat-o la fata locului.

@TibiV
Crezi ca mai sta cineva sa proiecteze de la inceput???
Neeee, copy-paste!!

Cotele probabil le mai schimbă...
Dar nu pe toate... :D

@TibiV
Ca sa sune atragator pentru maine:
- au inceput sa apara borduri!!
- iar trecerea CF este 99%gata

Bordurile incep din zona rampei NG, pana la CF, iar dupa CF merg pana la blocul nou, parca...
:bere:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

TibiV wrote:
Dar... Ce-i asta ?...

Cam pare piciorul unul stalp LEA

Nu'sh de ce, dar am impresia ca stalpul asta nu va mai fi relocat...

Tibi pentru ce sa mai mute acest stâlp, pentru 6cm sau chiar mai puțin din trotuar? Mai bine sa-i mute pe cei care chiar pun probleme, asta nu prea încurca cu nimic deocamdată!
P.S.: Mulțumim! :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Conductele de termoficare sunt tot acolo?

GPS wrote:
Tibi pentru ce sa mai mute acest stâlp, pentru 6cm sau chiar mai puțin din trotuar? Mai bine sa-i mute pe cei care chiar pun probleme, asta nu prea încurca cu nimic deocamdată!
P.S.: Mulțumim! :bere:

Trotuarul ala este in realitate doar un simulacru de trotuar. Daca mergi cu copilul de mana pe trotuarul ala, cel care vine din sens opus trebuie sa iasa de pe trotuar - fie pe iarba, fie pe carosabil.
Chiar nu inteleg de ce s-au zgarcit la trotuar... Nu vreau 5 metri cum sperau unii, dar macar 1,5 metri ar fi fost bine... Data viitoare pun ruleta pe trotuar, ca sa intelegeti...
Cei care viseaza la piste pentru biciclete... forget it !
Doar daca le fac in locul liniei de tramvai...

@survola
Da. Neatinse... :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

TibiV wrote:
Cei care viseaza la piste pentru biciclete... forget it !
Doar daca le fac in locul liniei de tramvai...

Eu visez la piste de bicicleta desenate pe strada, in nici un caz pe trotuar, sau pe linia de tramvai.  :(

Bine, la cum sunt gandite strazile la noi, biciclistii nu intra in calcule. Nici macar la proiectele noi nu intra in calcule ca de cele vechi ce sa mai vorbim. De, spaga este mare si nu mai ajung banii si pentru pista de biciclete.
Multumim pentru poze TibiV am uitat sa spun.

Ma gandeam acum ca ideea ta cu folosirea spatiului de tramvai pentru biciclete este buna teoretic, mai ales ca acest culoar tine pana la Pallady. Trebuie insa amenajat, cel putin de la Prevederii pana la Pallady unde este mai greu circulabil. Investitia ar fi minima zic eu. Sa vedem daca este si vointa.

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”