Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694817 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
In ciuda a ceeace spune @TibiV, ieri dupaamiaza era la lucru un buldozer si cateva basculante, si care mai completau cu piatra sparta astfel incat sa fie la nivel pentru asfaltare.
Intre spalatorie, blocul nou si CF.
In ciuda a ceeace spune @TibiV, ieri dupaamiaza era la lucru un buldozer si cateva basculante, si care mai completau cu piatra sparta astfel incat sa fie la nivel pentru asfaltare.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
danutzu,
nu am spus ca nu se lucreaza.
Am spus doar ca (se pare ca) muncitorii nu au fost platiti...
danutzu,
nu am spus ca nu se lucreaza.
Am spus doar ca (se pare ca) muncitorii nu au fost platiti...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Reformulez:
In ciuda faptului ca (se pare ca) muncitorii nu au fost platiti, ieri dupaamiaza era la lucru un buldozer si cateva basculante, si care mai completau cu piatra sparta astfel incat sa fie la nivel pentru asfaltare.
Reformulez:
In ciuda faptului ca (se pare ca) muncitorii nu au fost platiti, ieri dupaamiaza era la lucru un buldozer si cateva basculante, si care mai completau cu piatra sparta astfel incat sa fie la nivel pentru asfaltare.
- drbm
-
Posted:
-
drbm
Cumva off-topic: Oare ce se va face Negoiță cu atâtea borduri standard noi, montate pe ditai bulevardul?
Cumva off-topic: Oare ce se va face Negoiță cu atâtea borduri standard noi, montate pe ditai bulevardul?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Azi am vazut ce nu am mai vazut de mult. Se lucra cu un compactor pe zona dintre Prevederii si spalatorie. Compacta pamantul in vederea asezarii balastului.
In zona urmatoare, un buldozer imprastia balast. La pod, doua basculante erau la incarcat balast.
Pe tot traseul se lucrraza la canalizarea pluviala.
Am impresia ca se lucra ceva si la rampa Hateganu.
So @TibiV you have some work for weekend
Azi am vazut ce nu am mai vazut de mult. Se lucra cu un compactor pe zona dintre Prevederii si spalatorie. Compacta pamantul in vederea asezarii balastului.
In zona urmatoare, un buldozer imprastia balast. La pod, doua basculante erau la incarcat balast.
Pe tot traseul se lucrraza la canalizarea pluviala.
Am impresia ca se lucra ceva si la rampa Hateganu.
So @TibiV you have some work for weekend
- TibiV
-
Posted:
-
- Sorin62
-
Posted:
-
Sorin62
Mă uit și eu la pozele făcute de TibiV (foarte bune poze, felicitări!) și poate mă lămurește și pe mine cineva care lucrează în domeniu: cum e cu mufa cotului ăla care este pusă în aval? (adică mie mi se pare că este pus cotul invers...)
Mă uit și eu la pozele făcute de TibiV (foarte bune poze, felicitări!) și poate mă lămurește și pe mine cineva care lucrează în domeniu: cum e cu mufa cotului ăla care este pusă în aval? (adică mie mi se pare că este pus cotul invers...)
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Acolo cred ca e vorba de un sifon, adica in tubul mare sa stea apa care sa impiedice mirosurile care ar veni pe teava de canalizare, sa iasa prin gratarele de la scurgerea pluvala. Se stie ca apa pluviala se scurge, in final, in canalele colectoare de sub Dambovita.
Acolo cred ca e vorba de un sifon, adica in tubul mare sa stea apa care sa impiedice mirosurile care ar veni pe teava de canalizare, sa iasa prin gratarele de la scurgerea pluvala. Se stie ca apa pluviala se scurge, in final, in canalele colectoare de sub Dambovita.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
danutzu,
corect.
Tubul ala de beton este un sifon.
La partea inferioara nu duce nicaieri, in nici un alt canal, doar se sprijina pe terasament.
(Desi in cazul asta parca m-as astepta sa-l betoneze la fund, ca sa nu spele apa terasamentul)
Asta daca toti trei vorbim despre poza asta:

Daca voi vorbiti despre altceva, imi cer scuze...
danutzu,
corect.
Tubul ala de beton este un sifon.
La partea inferioara nu duce nicaieri, in nici un alt canal, doar se sprijina pe terasament.
(Desi in cazul asta parca m-as astepta sa-l betoneze la fund, ca sa nu spele apa terasamentul)
Asta daca toti trei vorbim despre poza asta:

Daca voi vorbiti despre altceva, imi cer scuze...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Eu am dat explicatie la poza expusa de tine acum.
E posibil ca, colegu sa fie contrariat doar de faptul ca, cotul este pus invers. Fata de sensul de curgere al apei.
Eu zic ca nu conteaza pentru ca exista o garnitura in zona de mufare care etanseaza foarte bine.
Eu am dat explicatie la poza expusa de tine acum.
E posibil ca, colegu sa fie contrariat doar de faptul ca, cotul este pus invers. Fata de sensul de curgere al apei.
Eu zic ca nu conteaza pentru ca exista o garnitura in zona de mufare care etanseaza foarte bine.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu este invers.
Aşa cum este făcută poza, apa circulă prin tubul de canalizare de sub trotuar de la stânga la dreapta pozei.
Dar cum bine zici, nu prea ar conta nici dacă ar fi invers.
Nu este invers.
Aşa cum este făcută poza, apa circulă prin tubul de canalizare de sub trotuar de la stânga la dreapta pozei.
Dar cum bine zici, nu prea ar conta nici dacă ar fi invers.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Adrian,
conform schemelor deduc ca ar trebui totusi betonat fundul sifonului, nu ?...
Adrian,
conform schemelor deduc ca ar trebui totusi betonat fundul sifonului, nu ?...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Tibi
Totusi esti sigur ca piesele alea nu au fund betonat ? Adica din constructie.
Orice camin de canalizare modular are inelul de radier si diverse tipuri de inele, simple, cu gauri, cu reductii, etc.
Tibi
Totusi esti sigur ca piesele alea nu au fund betonat ? Adica din constructie.
Orice camin de canalizare modular are inelul de radier si diverse tipuri de inele, simple, cu gauri, cu reductii, etc.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination