Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2370 posts, 523404 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 170

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia Costin

Am restrictionat numarul maxim de imagini / mesaj la 10. Aveam deja functia care elimina imaginile gazduite pe acele site-uri blocate (fotogaleata etc), doar am modificat-o. O sa vedeti ca o sa tipe pagina la voi cand vreti sa puneti mai mult de 10 (iar mesajul nu se trimite).

Re: Dialog cu administratia alexandru

Nu stiu unde sa postez ceva, asa ca scriu aici si va rog sa ma redirectionati voi.
Am primit o invitatie la sedinta dezbatere publica - proiecte de acte normative - circulatia pe drumurile publice (OUG 195/2002 si Regulament de aplicare).
Existe si niste documente cu modificarile propuse.
In principiu se refera la stationarea neregulamentara si la transferul de proprietate al vehiculului.

Unde le-as putea pune, deoarece ma gandesc ca mai sunt si dintre voi persoane interesate de subiect.

PS: Multumesc andrei11, am vazut unde le-ai pus. E perfect.
Pentru ceilalti, era vorba de asta: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=299&t=3674&start=154#p212608

Re: Dialog cu administratia andrei11

Nu le-am pus eu, le-a pus Costin, a fost mai rapid ca mine cu 20 secunde.  :lol:

Re: Dialog cu administratia BodoMinea

Personal sunt puțin stresat de lipsa posibilității de a accesa forumul prin HTTPS. Mai ales când accesez de pe telefon (care mă deconectează permanent) și îmi transmit datele de autentificare în text clar de pe cine știe ce WiFi public... în absența SSL-ului oricine stă cu un sniffer chiar și pe telefonul cu Android (de laptop nu mai zic) îmi vede imediat user, parolă, sesiune etc. Mă rog, eu îmi ridic de multe ori tunel VPN spre casă sau spre serverul meu, dar alții își riscă așa datele care poate sunt valabile și pe alte site-uri.

StartCom oferă certificate SSL gratuite (StartSSL™ Free pentru domeniu de top + un subdomeniu după confirmarea domeniului pe adresa hostmaster sau ceva de genul), se instalează ușor în cPanel, sunt trusted pe toate OS și browsere, nu consumă resurse suplimentare, se poate pune redirect obligatoriu (măcar la pagina de login) sau rămâne la latitudinea fiecăruia, e o sugestie vedeți și voi.

Mai e o variantă care include implicit și conexiunea SSL, respectiv CloudFlare: oferă anti-DDOS și alte protecții inclusiv împotriva spamului (îi pune pe cei care au flag-uri dubioase la IP/clasa de IP/semnătura browserului să facă un captcha), caching pentru resurse / atașamente / conținut (salvează bandwidth și servește pagini din memorie dacă nu sunt disponibile -> nu-i inutil pentru MU, am tot văzut erori de supraîncărcare / out of resources / out of connection pool la MySQL) și criptează SSL conexiunea de la end users la reverse proxyul lor (unde e cel mai periculos anyway) fără să fie nevoie de alte setări sau achiziții, și chiar și cu un certificat self signed poate cripta total inclusiv de la proxy la MU (ca la SSL normal). Se instalează mutând la ei recordurile DNS și schimbând nameserverele. Eu folosesc pe mai multe site-uri și aplicații planul lor gratuit (inclusiv unul cu trafic foarte mare, sunt foarte mulțumit, salvează resurse și bandă și face încărcarea mai rapidă, o singură dată am pățit să dea false positive când mai mulți utilizatori accesau de hotspoturi Vodafone și primeau captcha).

Unrelated, încă o idee: poate administratorii vor să facă un grup oficial de Facebook -> pentru discuții brief sau membrii care vor să se mai găsească între ei, pus diverse eventuri, etc. Se poate face pe bază de invitații + aprobări.

La https m-am tot gandit si eu. Candva o sa apara, nu promit cand... din lipsa de timp.

Cu grupul de Facebook... as vrea sa stiu dinainte daca e 'cerere'...

Re: Dialog cu administratia BodoMinea

Chiar se mișcă repede treaba cu StartCom când ai timp să încerci. Nu costă nimic, validarea se face de pe o zi pe alta sau mai devreme, nu cer acte etc. În cel mai rău caz te pun să faci o adresa de mail care să o recunoască ei.

Merge pusă o întrebare la topicul de avizier sau undeva privind ideea cu Facebookul, poate pe aici nu ajunge toată lumea.

Re: Dialog cu administratia Alex27

Am si eu o intrebare. De ce la concursul foto nu este egalitate intre participanti? Eu stiam din alte concursuri ca cei implicati in organizarea lor nu au drept de participare, in schimb la concursul foto de pe forum un numar de participanti au acces la voturile secrete ale altor participanti lucru care le ofera un avantaj nu tocmai corect.

Propunerea mea este ca cei care se implica in organizarea lui si au acces la vizualizarea voturilor sa nu aiba drept de participare.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administratia GPS

Oi avea si tu dreptate, dar daca ai fi moderator (de exemplu), ai face o poza frumoasa numai buna de concurs si ai vrea sa participi cu ea la concurs, cum te-ai simți sa știi ca nu o poți face, deoarece ai avut o activitate intensa pe forum si administrația a considerat ca ar trebui sa fi administrator sau moderator?!
Gândește-te puțin si la asta si după poate o sa înțelegi altfel acest concurs foto! :)

Daca eu vad cine a votat cu cine, cum influenteaza asta voturile pe care le primesc eu de la altii?
Daca vreau sa masluiesc votul si ii rog pe toti cunoscutii sa voteze cu mine, o pot face si fara sa vad cine a votat, si o pot face la orice concurs foto sau nefoto de pe lumea asta, nu doar aici pe forum.
Imi scapa logica.

PS: doar administratorii vad voturile.

PS2: cam toate interventiile tale in acest topic sunt nemultumiri. Sa stii ca internetul e liber si exista destule alternative la forumul nostru. Nu te tine nimeni cu forta aici.

Re: Dialog cu administratia andrei11

Eu spun sa fim mai lejeri,activitatea in  intreg forumul - inclusiv concursul foto - trebuie privite ca o placere, ca o destindere. Sa nu ne inverşunăm prea tare ca nu e cazul.

Re: Dialog cu administratia neoman

Salut,
De cateva zile thread-ul "V3A-2010-CA - Evolutie, istorie, noutati" imi apare ca fiind necitit chiar daca am intrat pe el si am vizualizat ultimul mesaj.
Am incercat cu calculatoare diferite, de pe telefon dar tot ramane ca fiind necitit. Aveti idee de la ce e?
Multumesc

Sincer, nu stiu. Mi se intampla si mie uneori... Dispare cand dai "marcheaza subiectele ca fiind citite" in subforumul care il contine.

Re: Dialog cu administratia neoman

S-a rezolvat!  
Multumesc :bere:

Re: Dialog cu administratia cris_m

Si eu am avut aceeasi problema. Am rezolvat-o oricum, exact cum a sugerat Costin  :)

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 170

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435438 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”