Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098675 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Este asa inghesuiala acolo incat probabil danutzu nu a observat...
Dar era clar ca se toarna fie si pentru ca mai sunt niste poze cu macaraua care muta palniile de turnare cu tubul ala lung - ca doar nu le-ar fi miscat degeaba.
(Nu stiu cum se numeste dispozitivul ala cu palnie prin care toarna betonul...)
Este asa inghesuiala acolo incat probabil danutzu nu a observat...
Dar era clar ca se toarna fie si pentru ca mai sunt niste poze cu macaraua care muta palniile de turnare cu tubul ala lung - ca doar nu le-ar fi miscat degeaba.
(Nu stiu cum se numeste dispozitivul ala cu palnie prin care toarna betonul...)
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Era o intrebare retorica. In orice caz raspunsul tau este putin rautacios. Parca am fi la examen pe forumul asta
Daca te referi la PUZ-ul din 2010 ca altul nu cred sa avem, si eu banuiesc ca ai observat ca este depasit.
Ce intentionam sa subliniez eu este ca nu doar masinile sunt importante pentru acest pasaj, ci si pietonii. Daca dai drumul la masini in pasaj si la pietoni in pasajul pietonal din zona cimitirului, avand toate utilitatile functionale evident, rezolvi partial una dintre directi sa spunem. Pentru directia Oltenitei insa nu putem circula liber cum este prevazut in proiect, pana nu avem pasajele pitonale terminate (adica functionale), deci nu putem desfiinta trecerile de pietoni. Exista oameni cu diverse deficiente, care nu vor putea cobora scarile din pasajele pietonale, deci trebuie obligatoriu continuat cu lifturile si scarile rulante, asa cum se face intr-o tara civilizata spre care incercam si noi sa ne indreptam.
Sper sa nu ne relaxam nici noi aici pe forum, si nici constructorul pe santier, dupa ce se termina toate strapungerile. Avem prostul obicei in RO sa lasam lucrurile neterminate sau sa treneze ani buni de zile sub diferite pretexte, si as reaminti aici pe cel mai de succes dintre ele: nu mai sunt bani. La noi deja este valabil acest lucru de la jumatatea lucrarilor
andrei11 wrote:
Banuiesc ca daca te-ai fi uitat pe PUZ- ul lucrarii ti-ai fi dat seama repede. Vezi ca PUZ - ul este postat in acest topic la Documentatie tehnica.Te las sa-l gasesti singur.
Era o intrebare retorica. In orice caz raspunsul tau este putin rautacios. Parca am fi la examen pe forumul asta
Ce intentionam sa subliniez eu este ca nu doar masinile sunt importante pentru acest pasaj, ci si pietonii. Daca dai drumul la masini in pasaj si la pietoni in pasajul pietonal din zona cimitirului, avand toate utilitatile functionale evident, rezolvi partial una dintre directi sa spunem. Pentru directia Oltenitei insa nu putem circula liber cum este prevazut in proiect, pana nu avem pasajele pitonale terminate (adica functionale), deci nu putem desfiinta trecerile de pietoni. Exista oameni cu diverse deficiente, care nu vor putea cobora scarile din pasajele pietonale, deci trebuie obligatoriu continuat cu lifturile si scarile rulante, asa cum se face intr-o tara civilizata spre care incercam si noi sa ne indreptam.
Sper sa nu ne relaxam nici noi aici pe forum, si nici constructorul pe santier, dupa ce se termina toate strapungerile. Avem prostul obicei in RO sa lasam lucrurile neterminate sau sa treneze ani buni de zile sub diferite pretexte, si as reaminti aici pe cel mai de succes dintre ele: nu mai sunt bani. La noi deja este valabil acest lucru de la jumatatea lucrarilor
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@misterr si @TibiV
Mea culpa. Pozele le-am vazut dupa ce am postat. Si nici nu am mai avut ...chef sa modific postarea
Oricum, e bine ca misca treaba si "dispare" armatura ptr PM.
Din ce vad, rampa NV, nu mai are de exacavat, si e in plin proced de betonare, radier si pereti...
Celelalte rampe vor ajunge la un numitor comun in curand. Nici aici nu mai avem sapatura de facut.
Asteptam cu interes.... PM pe zona centrala, si sapatura pentru planseu. Si pentru pasajele pietonale.
@misterr si @TibiV
Mea culpa. Pozele le-am vazut dupa ce am postat. Si nici nu am mai avut ...chef sa modific postarea
Oricum, e bine ca misca treaba si "dispare" armatura ptr PM.
Din ce vad, rampa NV, nu mai are de exacavat, si e in plin proced de betonare, radier si pereti...
Celelalte rampe vor ajunge la un numitor comun in curand. Nici aici nu mai avem sapatura de facut.
Asteptam cu interes.... PM pe zona centrala, si sapatura pentru planseu. Si pentru pasajele pietonale.
- Shogom
-
Posted:
-
Shogom
De la 80% la 63%, acum la 53%.Ne bazam pe comunicatele oficiale ca pe soliditatea unui pachet de unt lasat afara in perioada asta.Eu cred ca nici n-au inceput lucrarile, ceea ce vedem cu ochii nostrii e o iluzie.In 2018!!! Nu suntem normali!
De la 80% la 63%, acum la 53%.Ne bazam pe comunicatele oficiale ca pe soliditatea unui pachet de unt lasat afara in perioada asta.Eu cred ca nici n-au inceput lucrarile, ceea ce vedem cu ochii nostrii e o iluzie.In 2018!!! Nu suntem normali!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Sublim. Din ciclul "m-ati votat, acum e timpul sa luati niste m@#$....."
Sublim. Din ciclul "m-ati votat, acum e timpul sa luati niste m@#$....."
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Ce credeati domnilor ca "Pensii Speciale pt Demnitari" o sa termine ceva? Partea interesanta ca in loc sa facem progras facem regres
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...lizare.htm
Ce credeati domnilor ca "Pensii Speciale pt Demnitari" o sa termine ceva? Partea interesanta ca in loc sa facem progras facem regres
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...lizare.htm
In urma cu 3 zile, primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarase ca Guvernul a prelungit termenele de finalizare pentru lucrarile de la Pasajul de la Piata Sudului si Arcul de Triumf pana la 30 octombrie 2016, lasand sa se inteleaga faptul ca fondurile europene alocate pana acum nu se vor pierde.
Pe 23 iunie, noul primar al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca pasajul nu va fi gata la termenul prevazut - 30 iunie, dar ca gradul de finalizare al lucrarilor fiind de 63%.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Astia sunt dusi cu capul!!
Si isi bat joc de noi!
Cum pusca mea sa fie gata pana la 31.12.2018??
Sigur se refera si la Piata Sudului?
Astia sunt dusi cu capul!!
Si isi bat joc de noi!
Cum pusca mea sa fie gata pana la 31.12.2018??
Sigur se refera si la Piata Sudului?
- zapacitu
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Exact la asta m-am gândit şi eu...
LE
Basca eu nu inteleg cu poate Guvernul "sa prelungeasca" niste lucrari pe fonduri UE. Acolo regulile sunt foarte stricte, nu prelungeste Romania termenele pentru banii UE.
Poate este vorba de prelungirea pentru contributia Guvernului (la fiecare lucrarea exista o astfel de contributie, adica sunt banii de la PMB+UE+Guvern).
Dar oricum, 2018 ?!?!...
Exact la asta m-am gândit şi eu...
LE
Basca eu nu inteleg cu poate Guvernul "sa prelungeasca" niste lucrari pe fonduri UE. Acolo regulile sunt foarte stricte, nu prelungeste Romania termenele pentru banii UE.
Poate este vorba de prelungirea pentru contributia Guvernului (la fiecare lucrarea exista o astfel de contributie, adica sunt banii de la PMB+UE+Guvern).
Dar oricum, 2018 ?!?!...
- realistul
-
Posted:
-
-
- Robert24
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Il demoleaza ca pe autostrada...
"Vom face altul pe rau in jos,
Altul mai trainic si mai frumos !..."

Si dati-mi voie sa ma corectez...
Corect este:
Il demoleaza ca pe autostrada...
"Vom face altul pe rau in jos,
Altul mai trainic si mai frumos !..."
Si dati-mi voie sa ma corectez...
TibiV wrote:
Corect este:
Poate este vorba de prelungirea pentru contributia Guvernului (la fiecare lucrarea exista o astfel de contributie, adica sunt banii de la PMB +UE+Guvern).
-
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
Era de asteptat sa se taie bani de la investitii. Nu facem politica aici, dar lucrurile seamana izbitor cu guvernarea Ponta: scaderea masiva a investitiilor pentru a dirija banii in actiuni populiste. Madam Firea trebuie sa aiba priza la publicul ei. Restul nu conteaza caci oricum n-au iesit la vot....
Era de asteptat sa se taie bani de la investitii. Nu facem politica aici, dar lucrurile seamana izbitor cu guvernarea Ponta: scaderea masiva a investitiilor pentru a dirija banii in actiuni populiste. Madam Firea trebuie sa aiba priza la publicul ei. Restul nu conteaza caci oricum n-au iesit la vot....
- ps4
-
Posted:
-
ps4
Nu facem politica aici, dar facem. Problema este ca lucrarea trebuia sa fie terminata inainte de noul mandat de primar. Restul e politica ieftina!
Nu facem politica aici, dar facem. Problema este ca lucrarea trebuia sa fie terminata inainte de noul mandat de primar. Restul e politica ieftina!
📖 Pagination options