Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1093534 views
📖 Pagination options
- Mihai Nicolae
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
Mihai Nicolae
Ultimul Tren nou pentru Metroul Bucureştean 1324-2324 Casimcea a intrat de azi 02.iulie.2016 in circulație cu calatori!!!
Ultimul Tren nou pentru Metroul Bucureştean 1324-2324 Casimcea a intrat de azi 02.iulie.2016 in circulație cu calatori!!!
IMG_8908-1_wm.jpg (161.97 KB; downloaded 4723 times)
- Mihai Nicolae
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Minune mare ieri, in 1322-2322: ventilatia forata, desi foarte anemica, functiona
Trebuia sa ti mana fix pe gaurile de evacuare ca sa simti ceva.
Si inca o chestie, se pare ca sistemul de ventilatie este foarte asemanator cu Bombardier, si doar cateva din gaurelele nenumarate din tavan au in spate legaturi cu sistemul de ventilatie, si se pare ca sunt dispuse la fel ca la Bombardier, dar ascunse in spatele placii din tavan. Mi se pare cam ineficient design-ul asta, desi probabil ideea de la care s-a plecat a fost buna (gaurelele mai mici impun o viteza mai mare de evacuare la acelasi debit), dar executia a cam esuat, pentru ca sunt prea multe gaurele mici (cam 5-6) pentru fiecare canal de ventilatie propriu zis (in mod ideal, ar fi trebuit sa fie doar 1).
Minune mare ieri, in 1322-2322: ventilatia forata, desi foarte anemica, functiona
Trebuia sa ti mana fix pe gaurile de evacuare ca sa simti ceva.Si inca o chestie, se pare ca sistemul de ventilatie este foarte asemanator cu Bombardier, si doar cateva din gaurelele nenumarate din tavan au in spate legaturi cu sistemul de ventilatie, si se pare ca sunt dispuse la fel ca la Bombardier, dar ascunse in spatele placii din tavan. Mi se pare cam ineficient design-ul asta, desi probabil ideea de la care s-a plecat a fost buna (gaurelele mai mici impun o viteza mai mare de evacuare la acelasi debit), dar executia a cam esuat, pentru ca sunt prea multe gaurele mici (cam 5-6) pentru fiecare canal de ventilatie propriu zis (in mod ideal, ar fi trebuit sa fie doar 1).
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ba sunt ferm convins ca au fost proiectate de un neispravit. Ca si la ei sunt destui care au facut o facultate pe pile / bani si ca sunt baietii / fetele lu' tata. Si trebuie sa lucreze in proiectare. Si au gresit nu stiu ce date pe care nu le-au verificat cu mintea.
Am avut eu o colega in facultate care a gresit asa in anul IV datele la un proiect de reductor,ia i-a dat roata mare cu un diametru de 30 m. ( treizeci metri ). ( in loc de 30 cm ).
Ba sunt ferm convins ca au fost proiectate de un neispravit. Ca si la ei sunt destui care au facut o facultate pe pile / bani si ca sunt baietii / fetele lu' tata. Si trebuie sa lucreze in proiectare. Si au gresit nu stiu ce date pe care nu le-au verificat cu mintea.
Am avut eu o colega in facultate care a gresit asa in anul IV datele la un proiect de reductor,
Posted:
-
mcosmin
Ideea proasta e acea placa de pe tavan. Daca ea nu ar exista sau ar fi ca la Bombardier, nu ar mai exista problema cu ventilatia. E efectiv un obstacol in calea aerului...
Ideea proasta e acea placa de pe tavan. Daca ea nu ar exista sau ar fi ca la Bombardier, nu ar mai exista problema cu ventilatia. E efectiv un obstacol in calea aerului...
- sab
-
Posted:
-
sab
Ideea este ca (si am mai spus-o) sistemul de ventilatie fortata functioneaza in parametri optimi numai impreuna cu un sistem de A/C. Altfel este ca si cum acasa n-ai bani de un A/C si iti iei un ventilator. Te pacalesti ca este mai racoare, in realitate nu este...
Ideea este ca (si am mai spus-o) sistemul de ventilatie fortata functioneaza in parametri optimi numai impreuna cu un sistem de A/C. Altfel este ca si cum acasa n-ai bani de un A/C si iti iei un ventilator. Te pacalesti ca este mai racoare, in realitate nu este...
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
In imagine avem trenul 1317-2317, semirama 2317, vagonul 3, usa 4 pe dreapta sens Pipera.
Se vede cum placa de deasupra usii nu este lipita/fixata bine intr-un colt

In imagine avem trenul 1317-2317, semirama 2317, vagonul 3, usa 4 pe dreapta sens Pipera.
Se vede cum placa de deasupra usii nu este lipita/fixata bine intr-un colt

- Mihai Nicolae
-
Posted:
-
Mihai Nicolae
La multi ani CAF!!! Astazi se implinesc doi ani de la punerea in exploatare cu calatori a primului tren de metrou CAF 1301-2301 Dunarea!
La multi ani CAF!!! Astazi se implinesc doi ani de la punerea in exploatare cu calatori a primului tren de metrou CAF 1301-2301 Dunarea!
IMG_0077-1_wm.jpg (130.86 KB; downloaded 3957 times)
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Aoleu! Au trecut 2 ani de zile de când ne mănâncă viața JAF-urile... Mai pe scurt de vreo doi ani nu mai avem nicio floare pe M2 si cam de vreo săptămana au dispărut BM-urile cu totul... Să speram ca trecerea anilor ma va face sa-mi fac o impresie mai buna despre aceste rame.
Aoleu! Au trecut 2 ani de zile de când ne mănâncă viața JAF-urile... Mai pe scurt de vreo doi ani nu mai avem nicio floare pe M2 si cam de vreo săptămana au dispărut BM-urile cu totul... Să speram ca trecerea anilor ma va face sa-mi fac o impresie mai buna despre aceste rame.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Esti rautacios...CAFurile au un raport pret/calitate excelent si si-au demonstrat fiabilitatea...
Esti rautacios...CAFurile au un raport pret/calitate excelent si si-au demonstrat fiabilitatea...
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
@ouidemorosan: se are in vedere modificarea burdufurilor CAF-urilor din prima serie sa nu mai atarne asa?
@ouidemorosan: se are in vedere modificarea burdufurilor CAF-urilor din prima serie sa nu mai atarne asa?
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Deocamdata doar glisiere inferioare. Pana la overhaul nu.
Burdufurile noi au o rama intermediara pe care cele vechi nu o au.
Deocamdata doar glisiere inferioare. Pana la overhaul nu.
Burdufurile noi au o rama intermediara pe care cele vechi nu o au.
Locul unde s-au născut BM3-urile.
Salutari din Beasain.
Salutari din Beasain.
IMG-20160710-WA0027.jpeg (303.14 KB; downloaded 3745 times)
- Mihai Nicolae
-
Posted:
-
Mihai Nicolae
Trenul 1315-2315 Bistrița a fost astăzi in PROBE!
Trenul 1315-2315 Bistrița a fost astăzi in PROBE!
DSCN1626_wm.jpg (217.2 KB; downloaded 3472 times)
📖 Pagination options