Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096447 views

Go to page:  1  ... 163 164 165 166 167 168 169  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Pai doar trebuie sa stie de unde se mai poate fura...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin

"Audit financiar", aka renegocierea șpăgilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

andrei11 wrote:
Toti au comandat un audit financiar cand au preluat puterea dar nu am vazut niciodata concluziile auditului.

Ce concluzii vrei mai bune decat ca se vede la tot pasul ce bine o ducem? Eu spun ca sunt de prisos concluziile. Barometrul suntem noi, ca pe hartie stam bine dupa cum spun politicieni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Nici la ora 9.30, nici acum la 20.20 nu se lucreaza.
Santierul este ABANDONAT!!!  :evil:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Eu am trecut de doua ori prin zona si am văzut muncitori, erau in centrul intersecției si la rampa Nițu Vasile!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

La ora 16 erau trei patru muncitori și un excavator sapa în centrul intersecției sau zgarma ceva acolo. Subțire oricum din păcate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Azi dimineata se lucra la PP4, partea cu cimitirul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Filmulet postat de Asociația Pro Infrastructură pe Youtube (Publicat pe 23 iun. 2016)
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Null

Am si eu o intrebare, nu am gasit un raspuns in topic si nici pe planul proiectului nu e clar. Dupa terminarea proiectului, cei care vor veni de pe Secuilor vor mai putea face la stanga la intersectia cu Nitu Vasile sau va fi obligatoriu la dreapta ca acum?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Poate colegul Nightwolf are un raspuns mai la obiect... dar mie unul mi s-ar parea de-a dreptul sinucigas sa vrei sa tai calea celor care intra si ies din pasaj, fix in buza pasajului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Cu siguranta nu va fi permis. Oricum acolo era absolut normal sa fie obligatoriu dreapta. Iar daca stai in zona, afla ca va fi mai rapid sa iesi prin capatul opus, cu ocol pe la Brancoveanu si venit pe Olteniei - asa vei avea si parte de prioritate in intersectia de la Sudului. Alternativ poti intoarce mai la sud nitel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Null

Intrebam in ideea ca va ramane semaforul respectiv de la intersectia Secuilor cu Nitu Vasile. Asa nu ar fi fost sinucigas. Dar daca se desfiinteaza, atunci sigur va fi cu obligatoriu la dreapta cu cedare de prioritate pentru cei care vin de pe Secuilor. Voiam doar sa fiu sigur. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Acum ca pui asa problema, observ ca e o intrebare destul de buna...

Hai sa analizam putin situatia... in ideea ca ar ramane semaforul de la Secuilor, de ce s-ar mai chinui sa faca pasaj pietonal subteran fix in dreptul strazii Secuilor? Raspunsul e ca nu ar fi avut sens si ar fi fost o risipa de bani. De aici reiese ca Secuilor x Nitu Vasile va fi intersectie doar pe sensul spre sud, fara posibilitatea de a vira stanga de pe Secuilor sa de a intra pe Secuilor de pe Nitu Vasile directia nord.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

GPS wrote:
Am fost uimit (in mod negativ) de cum au evoluat lucrările de la Sudului, încât am uitat de străpungerea NG!

De ce uimit in mod negativ de lucrarile de la Sudului ?
Pana acum s-a mers bine, acolo ar trebui sa termine in doua luni partea rutiera - pasajul auto de fapt si giratoriul central, caci bretelele sunt cam gata - cu exceptia bretelei din dreapta pasajului sens N.Vasile-Vacaresti (pana in intersectie) si a bretelei pe care va fi capatul troleelor.
Sunt convins ca misterr ne va arata vineri un progres semnificativ la rampa Nitu Vasile fata de ceea ce am pozat eu duminica.
Cel putin asa sper.
Va fi grav,extrem de grav, daca pun bruscfrana acum.
Veti sti atunci exact caror noi primari le putem multumi.

Uitate-te pe filmarea cu drona de mai sus - sunt vreo 25-30 de metri de sapat pasajul rutier si galeriile PP1 si PP2, plus accesul PP1 spre Brancoveanu/Pieptanari.
Restul, finisaje PP-uri, linie de tramvai si panselute - ar trebui sa dureze inca alte maxim 2 luni.
Deci masinile "liber prin pasaj" prin septembrie, iar proiectul "la cheie" in noiembrie. Hai de Ziua Nationala...

Orice alta lungire a termenelor este INACCEPTABILA.

Daca primaria a anuntat ca a mutat termenul in martie si va impune acest termen, atunci este clar ca nu este din motive tehnice, ci din motivul impartirii spagii la noii hamesiti de la putere. Care trebuie sa ramburseze cheltuielile de campanie, si sa le ramana sa "manance si gura lor ceva"...  :x

Go to page:  1  ... 163 164 165 166 167 168 169  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”