Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2365 posts, 520252 views

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 169

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administratia GPS

OK am înțeles!

Re: Dialog cu administratia shoppy

Nu aveam o regula care sa limiteze numarul de poze la 10 pe mesaj chiar si la cele hostate in alta parte? (Daca nu atunci ar trebui, ca oamenii pun mesaje si cu 15-20 de poze si iese o pagina foarte mare.)

Re: Dialog cu administratia Costin

Era doar pentru pozele interne. O sa ma uit sa limitez asta...

Re: Dialog cu administratia zapacitu

Cred ca poti limita numarul de tag-uri de un anumit fel (IMG, URL)...

Exact asta o sa fac :)

Cred ca se rezolva cu rugamintea, nu trebuie neaparat sa te apuci sa codezi.

Rugamintea se uita... O sa ma ocup oricum in weekend sau saptamana viitoare.

Re: Dialog cu administratia cris_m

shoppy wrote:
Nu aveam o regula care sa limiteze numarul de poze la 10 pe mesaj chiar si la cele hostate in alta parte? (Daca nu atunci ar trebui, ca oamenii pun mesaje si cu 15-20 de poze si iese o pagina foarte mare.)

Daca cumva, din intamplare, te referi la reportajele mele postate azi (Rebreanu si Pantelimon), spune-mi (ma simt oarecum vizat de chestia asta), te rog, ca pe viitor sa tin cont si sa nu mai repet. Totodata, sa nu-l mai punem pe Costin la munca suplimentara, ca sunt sigur ca are destule pe cap...

Mie mesajele mai lungi mi se par mai usor de citit decat mesajele intinse pe 5 episoade, 2 pe o pagina si 3 pe o pagina... mi se par greu de urmarit... mai ales daca nu este scris numarul episodului  :?. Am folosit comparatia cu seriale/telenovele, pentru ca nu sunt fan, mai ales telenovele  :lol:  

Nu esti doar tu, am mai vazut si pe la trenuri.
Da, e mai usor de citit, dar daca ai o pagina prea mare intai pierzi vreo 30sec sa se incarce pagina chiar pe o conexiune buna / calculator bun, si dupaia stai mult sa tot faci scrol sus/jos pana cand gasesti unde incepe primul mesaj pe care nu l-ai citit.
Si nu am vrut deloc sa pun pe cineva la munca, a fost un efect neasteptat.

Aici nu pot sa te contrazic cu loading-ul.... si pe mine ma enerveaza uneori cand astept pentru 2 poze sa mi se incarce. De acum incolo, eu cel putin, o sa incerc sa fiu atent, indiferent ca va fi sau nu limita si la pozele gazduite extern. Si pana acum am avut, in sensul ca mai mult de 11-12 am incercat sa nu pun intr-un post.  :mrgreen:

Re: Dialog cu administratia TibiV

shoppy are dreptate.

Daca pune cineva doua mesaje cu 25 de poze fiecare, toate posturile ulterioare de pe pagina respectiva, care au doar cateva propozitii, nu se incarca decat dupa ce se incarca toate pozele. Staaaaaai si te uiti....
Dureaza mult cand nu ai o conexiune grozava, mai ales ca avem colegi care pun direct pozele full-size, de  1-2 Mega...  :x
(Pentru pozele full-size pun doar link pentru cine are chef sa vada detalii, dar nu oblig toata lumea la tortura de a sta sa vada cum se incarca in 5-6-7 secunde fiecare...)
Iar daca folosesti internet mobil, te ustura rau la buzunar.

Eu fac resize inainte de postare (250-350 k/poza), si incerc sa stau in zona 5-(maxim 10)poze/postare.
In general aplic "impartirea" logica - fie terasamente separat, trotuare/borduri separat etc., fie zona X aici, zona Y dincolo.
Ca postarea ca aiba cat de cat "coerenta".  ;)

Re: Dialog cu administratia TibiV

shoppy wrote:
Nu esti doar tu, am mai vazut si pe la trenuri.
stai mult sa tot faci scrol sus/jos pana cand gasesti unde incepe primul mesaj pe care nu l-ai citit.

Eu am mai amintit in treacat...
Ar trebui un buton "last post" sus in capul paginii...
Pen'ca pe un topic unde nu a mai postat nimeni de doua saptamani, nu are rost sa il iau pe tot de sus in jos...

Pai da asa fac si eu, pe zone, iar de redimensionat, aleg o varianta mai mica (de obicei mi-o ofera automat Flickr). Daca vad ca sunt multe poze postate de cineva si sunt pe date (desi am suficiente) las nerabdarea de-o parte si astept pana acasa unde am Wi-Fi :mrgreen: (bine la mine e si considerentul ca nu vreau sa-mi ia cineva telefonul in autobuz cand ma uit la un reportaj)

Re: Dialog cu administratia misterr

TibiV wrote:
Eu fac resize inainte de postare (250-350 k/poza)
Eu am setat aparatul să facă direct poze la o rezoluție mică, ca să nu mai stau să fac resize...

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 169

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435064 posts in 5421 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”