Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1723218 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Asta inseamna ca orice tronson de autostrada sa-l inauguram cu trasuri trase de cai. Nu tine, crede-ma.
Asta inseamna ca orice tronson de autostrada sa-l inauguram cu trasuri trase de cai. Nu tine, crede-ma.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Crede-ma, am o presimțire ca primul tren care va circula pe M5 va fi o IVA, mai mult ca sigur!
Crede-ma, am o presimțire ca primul tren care va circula pe M5 va fi o IVA, mai mult ca sigur!
- ClaudiuL
-
Posted:
-
ClaudiuL
Nu cred ca este o comparatie corecta. Daca IVA corespund tehnic si sunt reabilitate estetic, pentru mine ca simplu calator sunt OK. Singurul dezavantaj pe care-l vad tot ca simplu calator este ca nu se poate merge dintr-un vagon in altul.
Nu stiu daca retin bine dar se discuta ceva de profilele rotilor la BM sau CAF care duc la vibratii sau uzura caii de rulare ? Cer scuze daca nu am retinut bine.
Nu cred ca este o comparatie corecta. Daca IVA corespund tehnic si sunt reabilitate estetic, pentru mine ca simplu calator sunt OK. Singurul dezavantaj pe care-l vad tot ca simplu calator este ca nu se poate merge dintr-un vagon in altul.
Nu stiu daca retin bine dar se discuta ceva de profilele rotilor la BM sau CAF care duc la vibratii sau uzura caii de rulare ? Cer scuze daca nu am retinut bine.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Ceva in genul, nu

Pozele sunt făcute de Utilizator anonim si sunt luate de pe forum!
Ceva in genul, nu
Pozele sunt făcute de Utilizator anonim si sunt luate de pe forum!
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Bine ca au casat gainaria asta alba
Bine ca au casat gainaria asta alba
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ai si vreun argument sau doar te afli in treaba?
Ai si vreun argument sau doar te afli in treaba?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Am zis asta pentru ca in loc sa pastreze schema originala de vopsire, au preferat sa o vopseasca in mare parte alba (aici exclud negrul din zona geamurilor) si nu au pastrat botul original de IVA.
Am zis asta pentru ca in loc sa pastreze schema originala de vopsire, au preferat sa o vopseasca in mare parte alba (aici exclud negrul din zona geamurilor) si nu au pastrat botul original de IVA.
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Cum arata situatia pe la ora 19
Orizont - Acces C este aproape finalizat si se lucra la refacerea trotuarului
Favorit - Liniste, aici nu se misca mai nimic..
CV Favorit DT34 - Liniste
DT34 - Liniste
Parc - Liniste
CV Parc Romancierilor - Liniste, aici a fost abandonat santierul
Romancierilor - Au adus cateva coloane ruginite din fier beton pentru Accesul de la Piatra Alba.
VI - In bucla zona Unicredit a fost decopertat toate straturile de asfalt de pe banda 1 si 2.
Brancusi - S-a betonat trotuarul nou construit.
Raul Doamnei - Breaking News Prezent in santier este doar SOARELE! Pana si vantul a parasit acest cimitir...
Domnul ministru al transportului ar trebui sa-si faca baraca pe santierul asta sa mai miste ceva! A venit vara, este frumos afara....ce mai asteapta constructorul?
Cum arata situatia pe la ora 19
Orizont - Acces C este aproape finalizat si se lucra la refacerea trotuarului
Favorit - Liniste, aici nu se misca mai nimic..
CV Favorit DT34 - Liniste
DT34 - Liniste
Parc - Liniste
CV Parc Romancierilor - Liniste, aici a fost abandonat santierul
Romancierilor - Au adus cateva coloane ruginite din fier beton pentru Accesul de la Piatra Alba.
VI - In bucla zona Unicredit a fost decopertat toate straturile de asfalt de pe banda 1 si 2.
Brancusi - S-a betonat trotuarul nou construit.
Raul Doamnei - Breaking News Prezent in santier este doar SOARELE! Pana si vantul a parasit acest cimitir...
Domnul ministru al transportului ar trebui sa-si faca baraca pe santierul asta sa mai miste ceva! A venit vara, este frumos afara....ce mai asteapta constructorul?
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Azi la Raul Doamnei am vazut mai in fundul santierului spre Ghencea o cupa rotindu-se si o basculanta. Altfel...total parasit..
Azi la Raul Doamnei am vazut mai in fundul santierului spre Ghencea o cupa rotindu-se si o basculanta. Altfel...total parasit..
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Costescu sigur n-o sa-si faca baraca la RD. Doar a vazut ce a patit Sava
Costescu sigur n-o sa-si faca baraca la RD. Doar a vazut ce a patit Sava
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cum se gândesc ei la liniștea locuitorilor din zonă... Bravos!
Cum se gândesc ei la liniștea locuitorilor din zonă... Bravos!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
7 sfaturi ca să scapi de mirosul neplăcut din casă
Sfatul nr 4 :
Condimente pentru mirosul de bucătărie
Prepararea anumitor mâncăruri lasă uneori un miros neplăcut, pe care nici chiar hota nu-l îndepărtează. Dacă găteşti peşte, adaugă puţin ghimbir în reţetă. Nuca pisată pusă în varză va absorbi mirosul caracteristic şi atât de neplăcut. Când foloseşti cuptorul, pune într-un colţ al acestuia coji de lămâie sau portocală învelite în folie de aluminiu. Când speli cuptorul, adaugă în apa de spălat zeamă de lămâie sau suc de portocale.
Sfatul nr6 :
Pune odorizant la gunoi
Principalul motiv pentru care spaţiul de depozitare al gunoiului miroase urât este mucegăirea alimentelor. Goleşte des găleata de gunoi, spal-o cu apă rece şi detergent sau clor şi foloseşte saci menajeri. În locul în care ţii gunoiul poţi pune şi odorizante.
Nota :
Sfaturile sunt numai pentru profesionisti.
Si ca sa fie foarte limpede, mai ales pentru unii :
Topicul este cel al metroului --> Magistrala 5,Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului.
7 sfaturi ca să scapi de mirosul neplăcut din casă
Sfatul nr 4 :
Condimente pentru mirosul de bucătărie
Prepararea anumitor mâncăruri lasă uneori un miros neplăcut, pe care nici chiar hota nu-l îndepărtează. Dacă găteşti peşte, adaugă puţin ghimbir în reţetă. Nuca pisată pusă în varză va absorbi mirosul caracteristic şi atât de neplăcut. Când foloseşti cuptorul, pune într-un colţ al acestuia coji de lămâie sau portocală învelite în folie de aluminiu. Când speli cuptorul, adaugă în apa de spălat zeamă de lămâie sau suc de portocale.
Sfatul nr6 :
Pune odorizant la gunoi
Principalul motiv pentru care spaţiul de depozitare al gunoiului miroase urât este mucegăirea alimentelor. Goleşte des găleata de gunoi, spal-o cu apă rece şi detergent sau clor şi foloseşte saci menajeri. În locul în care ţii gunoiul poţi pune şi odorizante.
Nota :
Sfaturile sunt numai pentru profesionisti.
Si ca sa fie foarte limpede, mai ales pentru unii :
Topicul este cel al metroului --> Magistrala 5,Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Practica da a numi un vehicul tigaie, junghi, cazan, jeg, etc doar pentru ca respectivului i se pare urat nu este acceptata pe forumul acesta.
Practica da a numi un vehicul tigaie, junghi, cazan, jeg, etc doar pentru ca respectivului i se pare urat nu este acceptata pe forumul acesta.
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Favorit - S-a scos gardul de la DT20 pana la Acces F DT22
Romancierilor - Si aici la fel au scos gardul de la Acces B DT63 pana la Acces C DT67
Favorit - S-a scos gardul de la DT20 pana la Acces F DT22
Romancierilor - Si aici la fel au scos gardul de la Acces B DT63 pana la Acces C DT67
📖 Pagination options