Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694560 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 166

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

<< Chestiile >>  cu culorile le-am mutat la Club.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Daca ar veni si pe la noi vreo tornada sa ne 'ajute' un pic cu stalpii... sa vezi atunci ce repede s-ar rezolva problema si cu LEA.
(sursa: https://www.facebook.com/Digi24HD/photos/pcb.1228652310487317/1228652277153987/?type=3&theater)

tornada by Pinkyhog, on Flickr

tornada by Pinkyhog, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Asta e nostim asa, pana iti dai seama ca 6 luni nu iti mai da Transelectrica retragere nicaieri in juma de tara, poate nici chiar pe aici mai pe jos.
Si degeaba le-ar pica stalpu ca ei l-ar reface tot cum era, nu se uita nimeni la nebuniile unui primar care poate de maine stau blocate 10 ani.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Sa nu confuzam.
Unul este pt masuratori de altitudine(nivel) altul este pt masurat suprafete.
Si ai dreptate...nu e de referinta topografica generala, ci locala pt diverse masuratori pt lucrari, cum sunt si .cele de la metrou in DT.
In rest punctele de referinta topografice intrau la secret de stat inainte...nu apareau pe hartile de uz general.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Mulțumim Tibi! :D  :bere:
O filmare de calitate, la fel ca si celelalte! Felicitări, ce pot spune! :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Chiar ca e filmare belea!
Multumim API!

Si ma enerveaza la culme tevile RADET. E mijlocul verii si alea inca sunt la locul lor.
Ca sa nu zic si de transelectrica, dar barem alea sunt operationale.

Bine, e foarte adevarat ca se mai pot face si altele pentru a avansa lucrarea.... dar bani, bani sunt?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Lasa-i pe aia cu LEA-urile lor... ca pana nu ai legat podul de Oltenitei e absolut inutil pasajul suprateran - adica inca 7 ani au timp sa pregateasca "ingroparea".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu e chiar asa...
Daca tai tevile RADET si termini rampa I.Hateganu si bretelele spre/dinspre Splai de pe malul drept, atunci  se poate amenaja in asa fel ca cei care vin  dinspre Autovit si merg spre Titan sa intre pe pasaj, in loc sa intre pe pod (valabil si in sens invers) si sa eviti conflictele de trafic de la cele doua poduri.
Dar, evident, nu se va face asa ceva... :(

Daca inteleg eu bine, vrei o fluidizare pentru evitarea podurilor (terminate) de la sol utilizand podul denivelat? Suna frumos, dar cred ca e prea complicat. Cu siguranta vom vedea solul functional inainte ca "suspendatul" sa vada stratul de uzura. Sau chiar inainte sa aiba rampa intreaga pe malul drept.

TibiV - :bere: cu multumiri!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

TibiV wrote:
Trotuarul dinspre Titan
Au adus insa foarte multe tuburi de canal...
... de o forma mai ciudata

Sunt elemente pentru guri de scurgere stradala cu sifon si depozit.

Re: Iunie 2016 Lixandru Dragos-Liviu

TibiV wrote:

Deci calea ferata este utilizata.
De fapt cand am trecut cu masina era o LDH care se indeparta de NG, dar pana am reusit sa parchez la umbra si sa ma intorc la CF,  locomotiva disparuse spre est...

Mii de mulţumiri, dragă @TibiV, pentru aceste frumoase reportaje! De fiecare dată, prompt şi la obiect în materie de fotoreportaje super reuşite! Un băiat de nota 10  :)  :bere: ! Iată, vin şi eu cu fotografia acelei locomotive pe care nu ai mai apucat s-o imortalizezi, surprinsă în data de 20 iunie a.c., orele 20:30:
LDH-ul surprins în curtea CET Sud Vitan.
DSCN7307.jpg (251.33 KB; downloaded 3268 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

GPS wrote:
Am fost uimit (in mod negativ) de cum au evoluat lucrările de la Sudului, încât am uitat de străpungerea NG!

La NG treaba este cu dus si intors...
La sesiunea foto de duminica am intrat in vorba cu un nene cu vesta portocalie...
Eu am zis ca imi place cum merge lucrarea, el mi-a raspuns "da, da' v-ar placea sa stiti ca nu ne-am luat salariile de doua luni ?!..."
Probabil ca nimeni din Primarie nu a acceptat sa semneze niste plati...
Hmmmm... :(

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463815 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”