MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Straulesti

406 posts, 144833 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 29

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Straulesti Adrian Rosca

Se monteaza stalpii de iluminat, momentan pe partea cu cimitirul.

A inceput montajul stalpilor si pe partea cu casele. La accesul "C" s-au montat riglele copertinei, iar la "A" s-a deviat traficul pietonal si a inceput lucrul la completarea platformei din beton din fata accesului.

Ma asteptam ca imediat dupa decofrarea fundatiei drumului in zona fostului gol sa se inceapa lucrul la borduri, ca sa se poata si asfalta. In schimb, a trecut o saptamana de la betonare si nimic. Nici la fundatiile stalpilor de iluminat nu se lucreaza in zona respectiva. Care sa fie motivul?

Si finalizarea platformei in fata accesului "A" treneaza de cateva zile. De ce s-a mai deviat atunci traficul pietonal?

Chiar daca se aproba OUG-ul de finantare prin vanzarea de certificate verzi, fizic nu o sa fie posibil sa fie cheltuiti toti banii pana la sfarsitul anului daca nu incepe lucrul la galerie A.S.A.P.  :!:

Re: Discutii: statia Straulesti subway guru

In cca doua saptamani se reia circulatia pe bulevard...
:mrgreen:

S-au montat aproape toti stalpii de iluminat pe ambele laturi ale bulevardului, cred ca mai sunt de montat doar vreo 3 bucati. Mai sunt de montat cateva borduri la trotuarul din zona fostului gol si s-a turnat si platforma din fata accesului "A".

Re: Discutii: statia Straulesti ticker

Guru, te referi pe bulevard in zona Straulesti, ca la Laminorului nici o sansa...

Re: Discutii: statia Straulesti uvictor

Am vrut si eu sa intreb asta dar fiindca a scris pe topicul asta si vazand situatia de la Laminorului, m-am oprit :)

Adrian, stalpul 'lipsa' inca isi negociaza pozitia cu bizonul ala care vrea iesire de autostrada de la el din curte in bulevard...cel putin asa stiu eu...
:twisted:

Pai nu ziceai ca se aduce zona la starea initiala? Si starea asta e fara stalp in fata respectivului: https://goo.gl/maps/3w6Zf3LZETr

De principiu!
:mrgreen:
Dar pe baza de proiect RATB, si astia vor mereu cate ceva 'in plus'...
:x

Nu vor si corpuri de iluminat cu LED?  :popa:

D'alea vrea PMB!
:bere:
Pregatiti motoarele, faceti plinurile, incalziti cauciucele, de sambata 16.07 se reia circulatia de suprafata...pe Bucurestii Noi peste statie!
Pun pariu ca se pune...de o 'liniutza'!
:bere:

Re: Discutii: statia Straulesti uvictor

Ni le da guru acum pe final de santier: poze din subteran, stiri in exclusivitate...multumim   :bere:
Sa te auda barbosu' cu pronosticul de pe topicul cu poze!  :popa:

Nu sunt toate sinele montate in statie?

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”