Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1100824 views

Go to page:  1  ... 161 162 163 164 165 166 167  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Craciun 2016, sau altul?  :lol: Stai ca mai trebuie lifturi, scari rulante, astea prin 2017. La pasajul pietonal din zona cimitirului cred ca le este si frica sa sape, sa nu gaseasca cine stie ce zombii. Daca s-ar mobiliza, s-ar putea face santul intr-o zi, asta daca se lucreaza cu excavatoare nu cu lopatica, iar tunelul sa fie prefabricat din cateva tronsoane, ca nu este nimic nou din punct de vedere tehnologic, iar pasajul pietonal este suficient de ingust. In 3-4 zile ar fi gata. Bine, poate nu fi chiar asa, dar solutii exista, interesul lipseste. Daca aveau de taiat o padure, o puneau la pamant intr-o zi, ca sa construiasca un mall.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ciprian

La pasajul pietonal de cateva zile nu se mai misca nimic. Asta e rezultatul acordului doamnei Primar pt prelungirea nejustificata a termenului. Ce s-ar intampla daca ne-am uni mai multi nemultumiti si am cere in instanta despagubiri pt aceste abuzuri si pierderi financiare pe care suntem obligati sa le suportam ? (despagubiri platite din buzunarul lor-care da pe dinafara si nu din bugetul secatuit al primariilor, despagubiri care sa intre in bugetul primariilor)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Si eu cred ca trebuie facut ceva, dar nu cred ca putem discuta in cadrul acestui subiect despre aceste demersuri.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Se cofreaza un parapet la iesirea la refugiul de tramvai din fata de la Sun Plaza (PP3).
Excavarile la rampa Nitu Vasile sunt ca si finalizate, amr 2-3% maxim, cam in poarta scolii. Era un elefant acolo care se pozitiona banuiesc pentru turnarea unei noi fasii de beton-suport. Se da cu piconul manual pe viitoare bretea NituVasile-Oltenitei.
Se falfaie alea 6-7 carcase de armatura PM de colo colo cu un palfinger, se sapa tot felul de santuri cu un picon pe acolo, se mai scot niste ramasite de tevi. Kelly azi soma iar. Foreza n-are burghiu.
A inceput armarea rampei Vacaresti-intrare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@Andrei, tu ziceai ca ai o ruta "secreta" care sa evite coada de pe Vacaresti?
:D
Nu mai e secreta. "Cineva" o stie!
Dar sa nu dati buluc. Sunt semne de acces doar riveranior, riverani care au stras sfori (sau altceva) pentru semnele astea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

danutzu_2910 wrote:
@Andrei, tu ziceai ca ai o ruta "secreta" care sa evite coada de pe Vacaresti?

Nu-mi amintesc. Eu evit toatal Piata Sudului. Ceva cu o ruta << secretă >> parca era pe ( lângă ) Doamna Ghica. Oricum nu la Sudului. Cred ca de doua ori am trecut pe  la Sudului anul acesta. In rest numai in jurul orei 23,00 - 24,00 cand oricum e "mai calm" acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Sorry, inseamna ca altcineva a zis.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Stimati colegi, am facut curatenie in topic, unele postari au disparut cu totul, altlele au fost modificate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Andrei, trebuie sa imi schimb jobul...;)
Nu mi-a lasat timp sa intru pe forum.
Iar tu ai curatat, si eu nu am apucat sa vad ce anume ai curatat... :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

misterr wrote:
Nici vineri cînd am fost eu nu se lucra, șantierul era abandonat. Cred că e prima dată cînd nu se mai lucrează vinerea (după gerul de astă iarnă). În ritmul ăsta, nu știu cum tot speră ei să-l termine pînă pe 30 iunie...
Am trecut și vinerea asta, șantierul e în continuare părăsit, nu era decît un paznic. Deci se pare că s-a pus stop și se renegociază condițiile, se refac calculele financiare etc.

Parca nu era vinerea "aceea" ?!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Nu era, de-asta nici n-am făcut poze, dar n-am putut să nu arunc o privire în groapă.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Fire-a a dracu' de treabă! Ne permitem să ţinem şantierul închis, normal!

Păi dacă vrem să terminăm la termenul stabilit, adică în martie, trebuie să ţinem închis șantierul acum.
Dacă nu îl închidem se termină lucrarea în toamnă, adică prea devreme.
Fire-ar să fie...
:x

Go to page:  1  ... 161 162 163 164 165 166 167  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463989 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”