Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097978 views
📖 Pagination options
-
- adila
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
adila
Daca-mipermite-ti permiteti si mie o rautate despre finalizarea acestui pasaj, eu cred ca in scurt timp vom asista la noi "inventii" din partea constructorului si autoritatilor care sa justifice amanarea termenelor. In orice caz gasesc ei niste scuze ca sa prinda la prostime, ca daca tot am pierdut banii europeni, ce mai conteaza.
Oare or fi trecut total de zona tunelurilor de la metrou, ca nu prea imi vine sa cred? In caz ca n-au trecut
Daca-mi
Oare or fi trecut total de zona tunelurilor de la metrou, ca nu prea imi vine sa cred? In caz ca n-au trecut
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Da, este adevarat ca fac greseli de gramatica, dar incerc sa ma corectez, poate nu suficient insa.
Da, este adevarat ca fac greseli de gramatica, dar incerc sa ma corectez, poate nu suficient insa.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E ok, voi incerca sa fiu ceva mai ingaduitor. Sa am bunavointa. Oricum nu va ascund ca sunteti pe lista de urmariti special.
Vezi o postare La Club
Nota
Unele postari au fost sterse / scurtate considerând ca au fost citite si insusite.
E ok, voi incerca sa fiu ceva mai ingaduitor. Sa am bunavointa. Oricum nu va ascund ca sunteti pe lista de urmariti special.
Vezi o postare La Club
Nota
Unele postari au fost sterse / scurtate considerând ca au fost citite si insusite.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Azi am trecut pe langa pasaj si la ora 9 si la ora 14. Observatii: nu se lucreaza!
Azi am trecut pe langa pasaj si la ora 9 si la ora 14. Observatii: nu se lucreaza!
-
- andrei11
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
1. Eronat. Pe forum n-a fost zi libera. Urmeaza detalii.
2. De ce s-ar lucra azi? Pai chiar asa, la ParkLake de ce s-o fi lucrat... Pentru ca finalizare = incepere amortizare investitie.
1. Eronat. Pe forum n-a fost zi libera. Urmeaza detalii.
2. De ce s-ar lucra azi? Pai chiar asa, la ParkLake de ce s-o fi lucrat... Pentru ca finalizare = incepere amortizare investitie.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si pentru ca ParkLake e investitie privata...
Si pentru ca ParkLake e investitie privata...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Bine, asa putem lucra si de Craciun sau de Paste la turnat beton. Nu mai bine ar fi sa lucram cand trebuie si cand o facem sa fie si eficient? Apropo, suntem pe ultimul loc in Europa la eficienta muncii; sau cu alte cuvinte muncim mult si prost.
Bine, asa putem lucra si de Craciun sau de Paste la turnat beton. Nu mai bine ar fi sa lucram cand trebuie si cand o facem sa fie si eficient? Apropo, suntem pe ultimul loc in Europa la eficienta muncii; sau cu alte cuvinte muncim mult si prost.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Gresit. Aia cu "mult si prost" sunt asiaticiii de mana a doua.
Noi ne multumim cu putin si prost.
Daca ne iese, cu foarte putin si foarte prost
Avem totusi o mandrie, ce mama
....
Gresit. Aia cu "mult si prost" sunt asiaticiii de mana a doua.
Noi ne multumim cu putin si prost.
Daca ne iese, cu foarte putin si foarte prost
Avem totusi o mandrie, ce mama
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Acum daca e s-o tinem pe sarbatoare luna asta mai sunt Sf. Petru, Pavel si Ioan Botezatorul (24 si 29) deci io zic ca pana pe 1iulie nu se mai intampla nimic, corect?
Acum daca e s-o tinem pe sarbatoare luna asta mai sunt Sf. Petru, Pavel si Ioan Botezatorul (24 si 29) deci io zic ca pana pe 1iulie nu se mai intampla nimic, corect?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Poate si după, sigur o fi unul sau mai mulți care mai au un copil pe la BAC sau Evaluarea Naționala, deci nu o sa poată lucra, o mai fi unul care vrea concediu, deci înțelegeți voi...
Mulțumim Tibi!
Sa speram ca o țin in continuare tot asa!
Poate si după, sigur o fi unul sau mai mulți care mai au un copil pe la BAC sau Evaluarea Naționala, deci nu o sa poată lucra, o mai fi unul care vrea concediu, deci înțelegeți voi...
Mulțumim Tibi!
Sa speram ca o țin in continuare tot asa!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Termenu', care mai e termenu'???
Nu, asta e pentru bebe, sa zic altfel
1. Lipsesc X% pereti mulati din total.
2. Y% din X executati.
Termenu', care mai e termenu'???
Nu, asta e pentru bebe, sa zic altfel
1. Lipsesc X% pereti mulati din total.
2. Y% din X executati.
snapshot103.jpeg (7.44 KB; downloaded 2059 times)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Ce nu înțelegeți? A spus Primăria Știrea. La anul. Dar dacă aranjează ea, va fi gata de Crăciun. Exact cum spusesem eu si am fost blamat. Constructorul o lălaie, Primăria o lălaie. Fraierii( adică noi) vom plăti din buget lucrarea. Asta e clar.
Ce nu înțelegeți? A spus Primăria Știrea. La anul. Dar dacă aranjează ea, va fi gata de Crăciun. Exact cum spusesem eu si am fost blamat. Constructorul o lălaie, Primăria o lălaie. Fraierii( adică noi) vom plăti din buget lucrarea. Asta e clar.
📖 Pagination options