Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722528 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Da, dar ce curat a lucrat RADET-ul acolo !...
Cine nu crede găsește poze la "Infrastructură şi utilitati"..
Da, dar ce curat a lucrat RADET-ul acolo !...
Cine nu crede găsește poze la "Infrastructură şi utilitati"..
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
N-au decat sa faca ce pasaje-si doresc, nu le sta metroul in cale, ceea ce nu se poate spune si 'reciporc' despre proiectele pmb-iste 'suspendate'
N-au decat sa faca ce pasaje-si doresc, nu le sta metroul in cale, ceea ce nu se poate spune si 'reciporc' despre proiectele pmb-iste 'suspendate'
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Las' ca face bine la cerebel discutia sa nu ne trezim cu bentonita infiltrata pe la Leu peste trenurile de pe interstatia Eroilor-Poli. De termoficare si cablarie care se raspandesc de la CET spre everywhere nici nu mai amintesc...
Las' ca face bine la cerebel discutia sa nu ne trezim cu bentonita infiltrata pe la Leu peste trenurile de pe interstatia Eroilor-Poli. De termoficare si cablarie care se raspandesc de la CET spre everywhere nici nu mai amintesc...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
No problem, discutam in mod deschis absolut orice...ca mai stim si noi cate ceva, nu suntem veniti in Bucuresti de ieri cu pluta...
No problem, discutam in mod deschis absolut orice...ca mai stim si noi cate ceva, nu suntem veniti in Bucuresti de ieri cu pluta...
- George
-
Posted:
-
George
Pai spune-ne ce se intampla in perioada imediat urmatoare pe santier...
Pai spune-ne ce se intampla in perioada imediat urmatoare pe santier...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La modul general, se reiau lucrarile acolo unde s-au indepartat 'obstacolele'...
Dar, reluam 'pe indelete' cu exemplificarile de rigoare!
La modul general, se reiau lucrarile acolo unde s-au indepartat 'obstacolele'...
Dar, reluam 'pe indelete' cu exemplificarile de rigoare!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Prin Pantelimon tot revin masuratorile...
Prin Pantelimon tot revin masuratorile...
IMG2693.jpg (129.03 KB; downloaded 3140 times)
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
Slasher1985
Cat de hilar este in lista din articolul de mai sus sa vezi 62% la Parc Drumul Taberei, urmat de un mare "-". Cu alte cuvinte, "no comment".
Adrian Rosca wrote:
Linia de metrou Eroilor-Drumul Taberei mai are de așteptat
http://www.capital.ro/linia-de-metrou-e...eptat.html
Atata timp cat RD si PDT sunt blocate, nici macar sfarsitul lui 2017 nu e fezabil ca si termen de finalizare.
Cat de hilar este in lista din articolul de mai sus sa vezi 62% la Parc Drumul Taberei, urmat de un mare "-". Cu alte cuvinte, "no comment".
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Informarea serviciului de informatii tehnice publice gratuite M.U., nr....... 148X/ 17.06.2016
De la 133 catre subwayguru.
Reomandari: -
Observatii (altele): Nu merg semafoarele la intersectia Milea cu DT.
Informarea serviciului de informatii tehnice publice gratuite M.U., nr....... 148X/ 17.06.2016
De la 133 catre subwayguru.
Reomandari: -
Observatii (altele): Nu merg semafoarele la intersectia Milea cu DT.
IMG2716.jpg (126.09 KB; downloaded 3009 times)
IMG2717.jpg (94.47 KB; downloaded 3009 times)
IMG2727.jpg (93.38 KB; downloaded 3008 times)
IMG2728.jpg (156.72 KB; downloaded 3008 times)
- GPS
-
Posted:
-
Re: Trenurile ASTRA/IVA
GPS
P.S.: Când a fost in vizita in D.T., nenea director a spus ca restul sunt BM, de unde, nu stiu si cum vor circula, iar nu stiu!
GAC wrote:Totul depinde de câte se afla in conservare in Militari, pe M4 sunt 15, deci vor putea fi luate cel puțin 5!
In legatura cu ce se va intampla cu M5, mi se pare atat de evident ca aceasta magistrala va fi populata initial cu IVE, din urmatoarele 2 motive:
P.S.: Când a fost in vizita in D.T., nenea director a spus ca restul sunt BM, de unde, nu stiu si cum vor circula, iar nu stiu!
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Subway Guru spunea ca sunt suficiente trenuri si pentru M5, daca punem la socoteala IVA.
Oricum, presupunand prin absurd ca o sa avem CAF-uri pe M5, cea ce nu are logica, si BM-uri de pe M3 se intorc pe M2, ghiciti ce cu ce fel de trenuri vor fi suplimentate pe M3...supriza...tot IVA. Si ghiciti cate trenuri vor fi puse in total...corect, tot 13.
Insa in cel mai bun caz, deschiderea magistralei se va amana pana se solutioneaza dosarul Mita-CAF si vin 13 trenuri noi. Adica peste vreo 2-3 ani.
Subway Guru spunea ca sunt suficiente trenuri si pentru M5, daca punem la socoteala IVA.
Oricum, presupunand prin absurd ca o sa avem CAF-uri pe M5, cea ce nu are logica, si BM-uri de pe M3 se intorc pe M2, ghiciti ce cu ce fel de trenuri vor fi suplimentate pe M3...supriza...tot IVA. Si ghiciti cate trenuri vor fi puse in total...corect, tot 13.
Insa in cel mai bun caz, deschiderea magistralei se va amana pana se solutioneaza dosarul Mita-CAF si vin 13 trenuri noi. Adica peste vreo 2-3 ani.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Daca vrei sa te înjure tot D.T. ii dai drumul când vin trenuri noi, daca nu vrei ii dai drumu' cu ce ai!
Daca vrei sa te înjure tot D.T. ii dai drumul când vin trenuri noi, daca nu vrei ii dai drumu' cu ce ai!
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Dar IVA ce are? Si in Paris pe M12 circula niste vechituri si nu se plange nimeni. Natie mai fudula ca noi nu a vazut omenirea. In timp ce România este pe primul loc în topul ţărilor cu gospodării care au WC-urile în curte, noi ne plangem de IVA? Serios? Hai sa renuntam la ipocrizie.
Dar IVA ce are? Si in Paris pe M12 circula niste vechituri si nu se plange nimeni. Natie mai fudula ca noi nu a vazut omenirea. In timp ce România este pe primul loc în topul ţărilor cu gospodării care au WC-urile în curte, noi ne plangem de IVA? Serios? Hai sa renuntam la ipocrizie.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Eu nu ma plâng de IVA, nu stiu vreun tronson nou de metrou inaugurat cu BM, toate la început au avut IVA, si nu 2-3 trenuri, ci toate erau IVA!
E un fel de "tradiție", care mie unul îmi place, nimeni nu a mers de la început cu BM, toți au fost învătați întâi cu IVA si după cu alte rame!
In aceasta discuție nu am amintit de CAF-uri pentru ca acestea nu existau la momentul inaugurării M3 N.G.-A.S. si M4 1Mai-P.B..
Eu nu ma plâng de IVA, nu stiu vreun tronson nou de metrou inaugurat cu BM, toate la început au avut IVA, si nu 2-3 trenuri, ci toate erau IVA!
In aceasta discuție nu am amintit de CAF-uri pentru ca acestea nu existau la momentul inaugurării M3 N.G.-A.S. si M4 1Mai-P.B..
📖 Pagination options