Topic: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21)
997 posts, 393009 views
📖 Pagination options
- BodoMinea
-
Posted:
-
Re: Trenurile BM2/BM21
BodoMinea
Hah, a intrat careva cu automat la D2 si i-a dat cu virgula PSMului?
Am vazut stirea respectiva, dar la noi daca nu o preia televiziunea nu se face valva...
Hah, a intrat careva cu automat la D2 si i-a dat cu virgula PSMului?
Am vazut stirea respectiva, dar la noi daca nu o preia televiziunea nu se face valva...
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Ciudat, la ambele capete schimbate?
Nu l-am prins pe 1003-2003 de ceva vreme. Dar oricum, e bine ca l-au ingrijit si pansat
Raman la aceiasi parere, BM > CAF, iar accidentele relativ minore dupa 10-15 ani de exploatare nu or sa imi schimbe parerea.
Schimbari de masca ar mai fi necesare si alor trenuri care s-au mai uzat...
@BodoMinea, pate pui stirea aici ca sa citim si noi
Ciudat, la ambele capete schimbate?
Nu l-am prins pe 1003-2003 de ceva vreme. Dar oricum, e bine ca l-au ingrijit si pansat
Raman la aceiasi parere, BM > CAF, iar accidentele relativ minore dupa 10-15 ani de exploatare nu or sa imi schimbe parerea.
Schimbari de masca ar mai fi necesare si alor trenuri care s-au mai uzat...
- punmeister
-
Posted:
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Acum văd ca nu se înțelege bine ce am zis, mă refeream la știrea cu trenul care a luat foc. De BM-ul tamponat nu am auzit până acum, era o presupunere.
mcosmin wrote:
Acum văd ca nu se înțelege bine ce am zis, mă refeream la știrea cu trenul care a luat foc. De BM-ul tamponat nu am auzit până acum, era o presupunere.
- alexxd_31
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
1119-2119 Lisabona, pe acesta l-am văzut! S-ar putea sa-l mai vezi si pe 1117-2117 Haga, deși nu cred. (Eu le-am văzut înainte de a intra Cerna in circulație pe amândouă in aceași zi, acum nu cred ca mai e posibil!).
1119-2119 Lisabona, pe acesta l-am văzut! S-ar putea sa-l mai vezi si pe 1117-2117 Haga, deși nu cred. (Eu le-am văzut înainte de a intra Cerna in circulație pe amândouă in aceași zi, acum nu cred ca mai e posibil!).
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pana sa intre Cerna si Casimcea in circulatie stiam si eu de 3 BMuri (1114-2114 Budapesta, 1117-2117 Haga si 1119-2119 Lisabona) Am intrebat asta deoarece:
1. Credeam ca dupa ce intra UT24 in circulatie parcul de pe M2 va deveni 100% CAF.
2. M2 sa fi trecut la program de vara, si parcul sa fi ramas doar CAF.
Chiar asa, M2 trece la program de vara (18 trenuri)?
Pana sa intre Cerna si Casimcea in circulatie stiam si eu de 3 BMuri (1114-2114 Budapesta, 1117-2117 Haga si 1119-2119 Lisabona) Am intrebat asta deoarece:
1. Credeam ca dupa ce intra UT24 in circulatie parcul de pe M2 va deveni 100% CAF.
2. M2 sa fi trecut la program de vara, si parcul sa fi ramas doar CAF.
Chiar asa, M2 trece la program de vara (18 trenuri)?
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Eu cred că dacă mai rămâne un BM, o să fie ca rezervă și nu în circulație.
Eu cred că dacă mai rămâne un BM, o să fie ca rezervă și nu în circulație.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Eu zic sa rămână in circulație!
Când văd BM pe M2, ma ia tremuratul parca as sari in sus de bucurie; oaia albă intr-o turma albastra! Am iubit mereu aceste trenuri si chiar nu as vrea sa dispară de pe M2.
Eu zic sa rămână in circulație!
Când văd BM pe M2, ma ia tremuratul parca as sari in sus de bucurie; oaia albă intr-o turma albastra! Am iubit mereu aceste trenuri si chiar nu as vrea sa dispară de pe M2.
📖 Pagination options