Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1216803 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
Aici http://urbanism.pmb.ro/ , daca te duci in zona lucrarii si dai click, o sa gasesti niste documente. Acelea sunt aceleasi ca cele postate pe forum in sectiunea de documentatie tehnice. Identice, aceeasi data pe ele, tot.
Aici http://urbanism.pmb.ro/ , daca te duci in zona lucrarii si dai click, o sa gasesti niste documente. Acelea sunt aceleasi ca cele postate pe forum in sectiunea de documentatie tehnice. Identice, aceeasi data pe ele, tot.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ca la tzigancile cu flori....
PROASPETEEEEE !!!!!!
Proaspat inmormantate....
Ca la tzigancile cu flori....
PROASPETEEEEE !!!!!!
Proaspat inmormantate....
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Ca o rectificare - site-ul ala nu garanteaza ca astea sunt documentele dupa care se lucreaza acum (este, totusi, site-ul unei institutii de stat, are o interfata de 1995 si multe bug-uri). Ce vreau sa zic e ca altele mai noi nu se gasesc... deci exista o sansa ca astea sa fie cele actuale.
Ca o rectificare - site-ul ala nu garanteaza ca astea sunt documentele dupa care se lucreaza acum (este, totusi, site-ul unei institutii de stat, are o interfata de 1995 si multe bug-uri). Ce vreau sa zic e ca altele mai noi nu se gasesc... deci exista o sansa ca astea sa fie cele actuale.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
De ce vrei giratoriu?
Uite un desen in care Virtutii x Splai are TOATE directiile acoperite, fara a necesita vreun artificiu giratoriu. Chiar si daca se continua podul cu strapungere in formula actuala, tot nu ai nevoie de giratoriu ca sa acoperi, fara semafor sau viraj stanga, orice directie. Nota bene ca nu am modificat niciun drum existent si nu am "creat" nicio artera noua, cum e in proiect. Doar am aplicat podul cu bretele pe unde e nevoie de ele.
shoppy wrote:
Cel mai probabil o sa faca si bretelele de pe partea cu lacul si o sa tranteasca un giratoriu, ca sa deserveasca toate variantele, sa deschida podul ca sa se poata factura/intra in garantie si sa desfiinteze virajul la stanga pe Virtutii.
De ce vrei giratoriu?
Uite un desen in care Virtutii x Splai are TOATE directiile acoperite, fara a necesita vreun artificiu giratoriu. Chiar si daca se continua podul cu strapungere in formula actuala, tot nu ai nevoie de giratoriu ca sa acoperi, fara semafor sau viraj stanga, orice directie. Nota bene ca nu am modificat niciun drum existent si nu am "creat" nicio artera noua, cum e in proiect. Doar am aplicat podul cu bretele pe unde e nevoie de ele.
Pe ce directie ziceti ca ar fi nevoie de giratoriu? Pentru CE?
nogira.png (371.02 KB; downloaded 2643 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, asta vroiam sa desenez si eu. Sau mai mult, poti folosi doar breteaua de jos cu circulatie in ambele sensuri, ca vad pe plan ca are 10m latime deci incap 2 benzi.
Da, asta vroiam sa desenez si eu. Sau mai mult, poti folosi doar breteaua de jos cu circulatie in ambele sensuri, ca vad pe plan ca are 10m latime deci incap 2 benzi.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Asta ar elimina posibilitatea de intoarcere (relatia Splai directia Vest catre Splai directia Est). Podul ala marcat de mine cu portocaliu si vreo doua semne de intrebare... nu pare a se construi.
Asta ar elimina posibilitatea de intoarcere (relatia Splai directia Vest catre Splai directia Est). Podul ala marcat de mine cu portocaliu si vreo doua semne de intrebare... nu pare a se construi.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La podul ala nu ne mai gandi de multa vreme.
Cand se reduce de la 2 la 1 banda pe sens pot sa lase loc si pentru intoarcere daca chiar vor sa deschida cu o singura bretea.
La podul ala nu ne mai gandi de multa vreme.
Cand se reduce de la 2 la 1 banda pe sens pot sa lase loc si pentru intoarcere daca chiar vor sa deschida cu o singura bretea.
-
- Wadan
-
Posted:
-
Wadan
Este prevazut si podul respectiv, doar ca va fi construit dupa ce se vor executa mare parte din lucrarile de la podul hobanat.
zapacitu wrote:
Este prevazut si podul respectiv, doar ca va fi construit dupa ce se vor executa mare parte din lucrarile de la podul hobanat.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Hai mai oamnei buni, uitati de podul ala.
Si de CELALALT pod.
Cum care "celalalt pod" ?
Un fel de pod-giratoriu, cam pe la Semanatoarea-Regie...
Uitati-va la documentatia initiala...
Hai mai oamnei buni, uitati de podul ala.
Si de CELALALT pod.
Cum care "celalalt pod" ?
Un fel de pod-giratoriu, cam pe la Semanatoarea-Regie...
Uitati-va la documentatia initiala...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Lasa ca sunt prevazute multe, sa inceapa sa le faca si vorbim dupaia.
Lasa ca sunt prevazute multe, sa inceapa sa le faca si vorbim dupaia.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Am vazut ieri documentatia de trafic si proiectul final pt prima parte a acestui tronson. Sunt vreo 3 poduri separate cu niste bretele ff interesante si cu unul sau doua giratorii prin curte pe la STS. Asa ca...
Am vazut ieri documentatia de trafic si proiectul final pt prima parte a acestui tronson. Sunt vreo 3 poduri separate cu niste bretele ff interesante si cu unul sau doua giratorii prin curte pe la STS. Asa ca...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Cred ca vestea e buna. Sa le faca, vorba lui shoppy.
Cred ca vestea e buna. Sa le faca, vorba lui shoppy.
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Se pare ca noul primar este interesat de continuarea acestui proiect. Sper sa nu fie doar vorbe in vant...
De pe pagina de socializare:
Fotografii de la vizita pe santier: https://www.facebook.com/gabifirea/
Se pare ca noul primar este interesat de continuarea acestui proiect. Sper sa nu fie doar vorbe in vant...
De pe pagina de socializare:
Am fost astăzi la unul dintre cele mai importante obiective de investiții ale Capitalei, lucrare ce vizează penetrația și racord Splaiul Independenței - Ciurel - Autostrada București - Pitești, un sistem rutier de tip drum expres - o alternativă la Bulevardul Iuliu Maniu, cel mai poluat din Europa.
Și în acest caz, ca în multe altele despre care v-am vorbit până acum, nimic nu a mers cum era prevăzut inițial, o lucrare ce trebuia terminată în cinci ani, n-a fost finalizată nici după nouă ani de la încheierea contractului.
Contractul de execuție a fost semnat cu asociația JV Bogl - Astaldi - Euroconstruct - Tehnologica - Proiect București pe 25.10.2007.
Proiectul a fost împărțit de la început în trei tronsoane, lungimea totală a lucrării fiind de 17 km.
1) Nodul Virtuții cu un pod metalic suspendat de cabluri amplasat diagonal peste Dâmbovița, unul de beton armat peste Şoseaua Virtuții și rampele de acces aferente.
2) Tronsonul între Șoseaua Virtuții și Șoseaua de Centură cu un pod clasic peste aceasta.
3) Tronsonul de legatură cu autostrada A1.
Lucrarea trebuia finalizată în 2012 dar pentru că lucrurile nu au fost stabilite foarte clar de la bun început, a urmat un șir lung de amânări și întârzieri.
Protestele oamenilor din zonă care nu au fost consultați, procesele în instanță, anularea unor acte administrative tot în instanță, exproprieri făcute în pas de melc, lipsa unui PUZ, toate acestea au dus la situația de față.
În calitate de primar general împreună cu reprezentanții Consiliului General, ai firmelor implicate în proiect și cu toți factorii implicați voi stabili termene exacte pentru ca această lucrare extrem de importantă pentru toți bucureștenii să fie terminată cât mai repede.
În acest moment, lucrarea este finalizată doar în proporție de 12,8 %, ultimul termen fiind 2018.
Vreau să mai precizez un lucru, în perioada mandatului meu, nici o investiție edilitară nu va fi demarată fară consultarea bucureștenilor.
Fotografii de la vizita pe santier: https://www.facebook.com/gabifirea/
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Deocamdata e blabla la greu. Sper totusi sa se apuce de treaba.
Deocamdata e blabla la greu. Sper totusi sa se apuce de treaba.
📖 Pagination options