MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1726860 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 382 383 384 385 386 387 388  ... 613

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

sab wrote:
Tehnica evolueaza, nu poti sta pe loc.

Nu evolueaza cat se cosmetizeaza. Iar cand se duce vopseaua de pe cioara... patesti ca falswagen.  :lol: Asta e cam din categoria bai nu cereti cresteri salariale ca angajam roboti in locul vostru. Pai sa puna robotii mana sa cumpere si sa utilizeze ce au produs.  :lol:

Re: Stiri despre proiect andrei11

URANUS wrote:
Sursa: B365.RO

http://www.b365.ro/mobi/proiectarea-met...51446.html

Linia de metrou Iancului - Pantelimon, în curs de PROIECTARE. Când va fi dată în folosinţă

O singura parere.
E sifonare de bani la greu. Orizontul de timp e foarte indepartat, cand se va pune problema ( din nou, peste foarte mult timp ) o sa se refaca din temelii tot proiectul. Sa nu uitam ca acest proiect a mai fost facut odata inainte de 1989.  O  sa dau un singur exemplu, statia de la intersectia Pantelimon / Fundeni a mai fost proiectata odata inainte de 1989. Nu inteleg de ce nu se reactiveaza acel proiect. Si statiile  de la Iancului / Mihai Bravu si  de la Cora au  mai fost proiectate  odata tot atunci. Asa se va intampla si in 2030 --> 2050 cand se va pune problema metroului in Pantelimon. O sa se spuna ca proiectarea din 2016 - 2017 e depasita.
Repet, sifonare de bani pe fata. Ne prostesc in direct si la ora de maxima audienta.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Plus ca avem mari fracturi de logica....

URANUS wrote:
Sursa: B365.RO
Guvernul și Banca Europeană de Investiții au semnat, în 2011, un contract de finanțare pentru construcția tronsonului Universitate-Pantelimon al Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-Pantelimon.
{...]
Secțiunea Eroilor-Iancului ar trebui dată în folosință în 2023, iar secțiunea Iancului-Pantelimon în jurul anului 2030.
[...]
În prezent se află în pregătire documentația de achiziție pentru serviciile de proiectare aferente secțiunii Eroilor-Universitate-Piața Iancului, astfel încât până la sfârșitul anului să fie semnat contractul de proiectare și să înceapă elaborarea documentației tehnice.

Aha...
Deci dam in folosinta un tronson la care avem finantare doar pentru jumatate. Ca documentatie pe Eroilor-Universitate... Ciuciu !
Caci suntem ocupati sa pregatim documentatia pentru cioturile doi (Universitate-Iancului) si trei (Iancului-Pantelimon) al aceleiasi magistrale.

Mama,  cel mai mishto va fi sa avem gata Universitate-Iancului. Si atat. :lol: :lol: :lol:

Nu stiu cine scrie si crede asa ceva.
Dar oricine ar fi ii urez fotbalistic: "Lasaaaaa-ne, lasaaaaaa-ne !"

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Ziceam pe 11 iunie ca s-au defrisat toti copacii din parculetul Razoare...autoritatile tocmai acum au vazut ca s-au taiat copacii chiar in fata ochilor. In zona avem Palatul Cotroceni pazit de jandarmi si MAI Politia de frontiera :shock:

http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actuali...+Cotroceni

Suntem o tara de ratati!

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

N-au nicio treaba jandarmii aia...

La noi se aplica teoria competentelor stricte - de exemplu, daca in fata Palatului de Justitie un cersetor injura si blesteama, chiar sub geamurile instantelor, jandarmii care pazesc cladirea se uita blajini la ala. La 5 - 10 metri distanta. Nu e atributia lor.

• 133 313
  • Posted:
  •  

"La noi se aplica teoria competentelor stricte"

Era si timpul... ca munca patriotica nu ne-a dus nicaieri, decat in faliment.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Mai bine zis ca se aplica teoria competentelor stricte doar cand e sa nu faca nimeni nimic. Daca e de facut ceva, nu se mai aplica.
Si eu care ma bucuram ca se face vreo alee, ca se creeaza un parc. Asta e, din nou infractorii castiga, nimic nou.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

De acord, teoria competentelor stricte functioneaza mai ales in sens negativ, al declinarii (nu eu, altii).

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Absolut intamplator nu are defrisarea asta nimic in comun cu M5...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Observatii de bun simt :
E vorba de spatiul din interiorul "marelui sensgiratoriu"  ( de o forma curioasa ) din zona "Razoare" ? De fapt nu e sensgiratoriu ( din punct de vedere al circulatiei rutiere ).
Acolo in proiect a fost sa fie un paculet dar nu s-a mai realizat, acum nu e nimic decat vegetatie crescuta necontrolat.
Se poate amenaja un parculet frumos. Ma indoiesc ca va apare acolo o constructie.
Desi unii o sa ma critice, tot astept marele pasaj de pe inel << Leu - 13 Septembrie >>. Ar cam  fi cazul dupa ce le termina pe astea 3 deja incepute ( BIG / NG / Ciurel ).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Si mai intamplator... le-a luat o saptamana sa o sesizeze.  :lol: Eu am observat-o on-ground inca din prima zi. Dar am zis sa nu fiu chiar serviciul breakingnews mereu... Dar acum sincer... boschetii spontani trebuiau sa dispara, existand posibilitatea sa se ascunda teroristii prin ei si sa traga in gardul Treicocenilor.  :lol:

andrei11 wrote:
Desi unii o sa ma critice, tot astept marele pasaj de pe inel << Leu - 13 Septembrie >>. Ar cam  fi cazul dupa ce le termina pe astea 3 deja incepute ( BIG / NG / Ciurel ).

Eventual dupa ce se astupa la Eroilor...  :popa: ca sa intre troleele pe acolo daca pe la Botanica nu vor mai putea urca. Da' mai aveti de asteptat, judecand dupa cum se misca proiectele in desfasurare. In orice caz nu stiu ce pasaj e ala Leu-13 Septembrie, cel mai probabil va fi unul simplu la Leu si altceva mai departe, ca loc de reconfigurari la sol e destul.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Dupa ce le termina pe astea 3 deja incepute urgenta Zero ar trebui să fie Doamna Ghica.
Eu aşa cred.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

133 313 wrote:
In orice caz nu stiu ce pasaj e ala Leu-13 Septembrie, cel mai probabil va fi unul simplu la Leu si altceva mai departe, ca loc de reconfigurari la sol e destul.

Ba e unul singur pe Principal, intra in pamant inainte de Leu ( venind de la Grozavesti ) si iese dupa 13 Septembrie. Da' mai dureaza muuuuult pana se va face.
Asta e pentru inegalabilul # 133 313, cu dedicatie.  :D
viewtopic.php?f=16&t=1380&start=84

• 133 313
  • Posted:
  •  

Somehow am niste indoieli ca se va mai sapa ceva gard in gard cu Cotrocenii intr-un orizont de timp perceptibil si de catre mine. Dar fie ca voi.
RADET abia a reusit dupa ANI sa carpeasca conductele aburinde din gardul Cotroceniului.  :lol: Si RADET e al primariei...

Go to page:  1  ... 382 383 384 385 386 387 388  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463989 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”