Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)

817 posts, 331067 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 59

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) andrei11

Ăştia sunt dusi cu capul. Intersectii pe 3 nivele daca vor sa rezolve ceva. Daca fac alte combinatii sunt bani aruncati degeaba.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) zapacitu

Tu nu auzi ca vor sa puna semafoare cu bobine de inductie pentru dirijare inteligenta a traficului!?

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

Astia nu se potolesc, se incapataneaza sa tot gaseasca modalitati prin care sa pompeze bani in f.UTI, au terminat cu consiliile locale asa ca incep cu CNADNR-ul, inca nu au ajuns destui la parnaie.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) TibiV

zapacitu wrote:
bobine de inductie pentru dirijare inteligenta a traficului!?

"dirijare inteligenta"
Pe bune ?!...

Peste 2-3 ani nu o sa le ajunga bugetul pe 1 an ca sa il angajeze macar o luna pe BodoMinea....:lol:
Ca altfel inteligenta de unde la ei ?... Nu gasesc semnul necesar ... Dar este ceva cu degetul mare bagat printre celelalte.... :D

Re: Tronsonul Chitila - Voluntari (NORD) bekxy

De la Chitila la A2, ieri pe la 2-3 după amiază:

Cam zgâlţâită filmarea, că am un suport cam bălălău. Bine... nici terasamentul nu e prea grozav...

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) drbm

Frumos clip, dar este spre A1.

So what ?!?!....  :?

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) gavid62

Cred ca un giratoriu "generos " (la fel cu cel de la ROMPETROL -LUKOIL)  in locul acelei parcari (sau ce o fi!!!) inainte de rampa Dragomiresti ar rezolva la modul cel mai bun situatia intrarii in Dragomiresti dinspre Chitila, dinspre Chiajna si pe CB (dinspre A1).  Spre Chiajna dinspre Chitila si dinspre Dragomiresti se poate utiliza giratoriul existent ROMPETROL-LUKOIL. Idem dinspre Dragomiresti spre Chitila. Cu o bretea spre Dragomiresti pe sensul Chitila -A1 si o bretea din CB (sensul A1-Chitila) spre Chiajna. In felul acesta se poate evita semaforizarea care nici in Bucuresti nu se simte bine!!

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) bekxy

drbm wrote:

Corect!

drbm wrote:

Uite si clipul dinspre A1, filmat pe 2 iunie.
1 ora si un minut pe DNCB Nord de la A1 la A3... :(

LE
Probabil ca spre 2 ore...
Acum am observat ca viteza este 2X pe anumite portiuni, cele in care a stat in coada. Se vede pe ceas... :(

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) argos

Astazi am mers cu un coleg pe portiunea Chitila Dragomiresti si am surprins cateva cadre.
1)Portiunea decopertata/sapata de la giratoriul cu str. Carierului e lasata de izbeliste. Nimeni,absolut nimeni nu mai era pe acolo
2)Aproape tot tronsonul vechi a fost decopertat si pe o parte insemnata s-a asternut asfalt (grosime considerabila,fara strat de uzura inca). Desi, asa cum spuneam, grosimea e apreciabila (ochiometric 50 cm), am o temere: fundatia vechiului drum e facuta din placi de beton. Oare o sa tina daca nu se umbla si acolo? Drumul e tranzitat de mii de tiruri.
3) niste masinarii de asternut asflat zaceau goale.
4) singurul loc cu ceva agitatie era la rampa Dragomiresti: atata la partea cu zidul, cat si pe partea stanga cum se merge catre A1 (pare  fi un canal.. ceva acolo.

La cat trafic are aceasta sosea, mi se pare strigator la cer modul in care lucreaza constructorul (ma refer ca a inceput sa sparga din drumul vechi -baza rampei de la pod Chitila- si o lasa de izbeliste. Ok.. daca era vorba de o lucrare noua mai ziceam, dar te apuci sa incurci aiurea circulatia si apoi nu mai misti nimic in front.. jegosi).
Citisem pe 'peundemerg' ca in 22 mai Homor a promis ca ia masuri pentru santierele prioritare lasate de izbeliste (mentiune speciala pt DNCB). Se pare ca Narcis Neaga are un urmas pe cinste..
DSC_0428.jpg (107.97 KB; downloaded 3061 times)
DSC_0435.jpg (112.52 KB; downloaded 3061 times)
DSC_0436.jpg (134.54 KB; downloaded 3061 times)
DSC_0442.jpg (127.25 KB; downloaded 3059 times)
DSC_0448.jpg (87.38 KB; downloaded 3060 times)
DSC_0453.jpg (144.29 KB; downloaded 3059 times)
DSC_0454.jpg (165.25 KB; downloaded 3059 times)

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Adrian Rosca

argos wrote:
4) singurul loc cu ceva agitatie era la rampa Dragomiresti: atata la partea cu zidul, cat si pe partea stanga cum se merge catre A1 (pare  fi un canal.. ceva acolo.

La Dragomiresti pe stanga se lucreaza la santul de colectare ape pluviale, ieri deja pregateau cofrajul pentru pereu, poate azi s-a si betonat, vedem putin mai incolo.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Adrian Rosca

^^Nu, nu s-a betonat.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

Tot drumul de la DN7 la A1 este pe placi de beton?

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433325 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”