De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232676 views

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Adrian Rosca

In curand o sa ajungi sa te trollezi singur  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

If looks stupid but it works... it ain't stupid.  :twisted: For now... it works wonderfully.  :twisted:  :twisted: Unii ziceau ca se tem sa dea cu semnatura de teama DNA. Io zic ca ar trebui sa se teama mai repede ca le va lua foc peruca intr-un fel sau altul daca nu semneaza!  :lol: Si nu cred ca multi din pompieri sunt suficient de fraieri sa moara in incendii ca sa le salveze altora agoniseala din ciordeala or even their twisted souls...  :twisted:
Si apropo de camioane explodate... RAR-ul ce mai face? A terminat-o cu legalizatulcazanelor masuite yet?  :twisted: Da' Distrigazul cand are de gand sa se calmeze si sa nu-si mai terorizeze potentialii clienti, astfel incat sa recurga la butelii?

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Unii extermina Ebola, noi ne chinuim sa tinem curat in spitale  :popa:

Esti sigur ca e RAR si nu ReAR? am auzit ca acum se practica sa ai doua firme cu nume omofone.

EDIT: acu am vazut ca e activitate aici. Stai linstit, esti mult prea predictibil, stiam ca te vei intoarce, dar nu am vrut sa iti zic asta direct ca sa nu te motivez sa stai "offline" mai mult  :twisted:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

@133, ca sa vezi ce concluzii aiurea tragi. Poate am zis vreodata ca a facut Basescu vreun lucru bun ca primar (metrou usor, eliminarea dughenelor sau mai stiu eu ce) si ai si tras concluzia ca sunt fan. Grow up, ca tot iti plac englezismele...

Am fost si am votat la referendum ca sa fie suspendat... Din punctul meu de vedere, este cel mai antipatic, incult, acaparator de putere, corupt (si-a acordat singur casa, apoi scandalul cu tiganii si atatea altele) si mincinos dovedit (mai grav este ca s-au zbatut unii sa il scoata nevinovat dupa ce a dat cu pumnul in copilul ala). Asa trebuie sa arate un presedinte?? Pana si popularii lui ii intorceau spatele, iti era rusine ca esti roman.

• 133 313
  • Posted:
  •  

mcosmin wrote:
Unii extermina Ebola, noi ne chinuim sa tinem curat in spitale  :popa:

Esti sigur ca e RAR si nu ReAR? am auzit ca acum se practica sa ai doua firme cu nume omofone.

EDIT: acu am vazut ca e activitate aici. Stai linstit, esti mult prea predictibil, stiam ca te vei intoarce, dar nu am vrut sa iti zic asta direct ca sa nu te motivez sa stai "offline" mai mult  :twisted:

Au exterminat-o, pe bune? Untill next time...  :twisted: Da' ce tu te temi de ebola? Pai mai ramane neam de microb dupa ce arde clubul, maternitatea, camionul, fabrica s.a.m.d.?  :twisted:  
P.S. Pai cum sa nu ma intorc cosmine, ma distrez mult prea tare, la felul in care mi se implinesc profetiile, chiar mai curand decat ma astept.  :lol:
Doar stau cu nasul pe situatia TEHNICA si cand io zic ca ceva scartie... doar ca nu s-a rupt/n-a plesnit/n-a explodat inca.  :lol: Ba as putea sa bat si clopotele, sa sun si goarna si sirena lu' Vasile Roaita si politrucii sa fie pe faza ca pe ei tot nu-i asculta nimeni acolo la "inalta poarta" si aia fac tot ce le bese lor mintea. Si tot prost iese si cu inspectori gratuiti.  :lol:  De aia zic io ca numai focul brut mai epureaza ceva pe aici. Si cu focul or sa se arda, ca aparent sunt certati cu tevile, nu vor ici irigatii in agricultura, nici hidranti prin cluburi...

Nu ma tem de Ebola, doar ca imi place cand aud ca umanitatea a mai castigat o batalie. Means we are one step closer to God  :popa:

Eu sunt mai matematician asa de felul meu: tu le numesti profetii, eu le numesc "evenimente predictibile".
Hai sa-ti preditez si eu ceva: In curand, mare parte din presa va ramane fara bani ;) Vad ca s-au scremut unii de niste bani ca sa plateasca postacii pe site-ul lui Tolontan, si pe Guran, care a ajuns sa aibe mai multe postari de politica decat de economie (nu ca s-ar pricepe la oricare din ele, altfel nu ar mai fi datator din gura).

Cred ca o sa iti placa noua descoperire, ca vad ca esti fan ANRP.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pfuai... i'm speechless. Aproape te-ai mantuit.  :lol: Sau acu' te rogi pentru examene? Sau te rogi sa castigi la alegeri?  :lol: Sau poate sa castige Romania meciul cu Franta. Tre' sa-i mai dati lu' tata puiu cateva icoane sa le pupe, ca io apreciez ca ce are acum... nu-i suficient.  :ugeek:
P.S.Bine ca sunt "evenimente predictibile" da' de fiecare data va iau pe nepregatite si acuzati lovituri de stat in spatele lor.  :lol:  :lol: Bai, deci inceteaza ca ma sparg de ras. Vrei sa crap? Nu fii asa de insemnsibil.
P.S. 2. Io tot sper sa mai faca si altii decoperiri inafara de mine si Tolontan... Da' mi-am pierdut speranta. Nu ca as da 2 cents. Ca pentru mine nu mai exista reparatii,e mult prea tarziu. Doar asa ca e amuzant .
P.S. 3. Ai descoperit si tu ca presa e falimentara si nu se oboseste nimeni sa deschida articole cu titluri imbecile? Bun venit in club... Io sunt printre lansatorii modei de... vreo 3 ani pe putin. Mai e doamna aia... Niculescu Bran, care a ajuns sa ne dea dreptate public. Da' tu ai descoperit dupa ce ai vazut ca aia isi fac reclama la... spatiul disponibil pentru reclame!  :lol:

Lovituri de stat? ce? unde? cand?
Armata e prea ocupata sa imprumute dezinfectanti de la Americani ca sa dea lovituri de stat (hai sa vad daca te prinzi). Nu ca n-ar fi buna o lovitura de stat acum, dar suntem in UE si nu ne lasa Merkelin. Poate dupa ce va fi ea aruncata la cosul de gunoi al istoriei o sa le vina randul si lui Base si Ciolanis. Dar asta nu se face cu armata (ca sa fie lovitura de stat), ci in Parlament.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pai nu se sparg in figuri idolii tai politici ca Colectivul a fost lovitura de stat, ca radetul le saboteaza primarii la ordin... numai comploturi vad in tot si toate.  :lol: Da' cine ar complota mai bine decat ei care au fost la varf si le stiu pe toate pe acolo de la numitii lor politici? Sau poate nu le stiu... ca observacii lor n-au habar TEHNIC ce se intampla pe acolo. Asa cum nici tu nu prea intelegi ce e pe aici si te scremi sa intelegi dar degeaba. :twisted:
Totul este un faliment TEHNIC. Pretutindeni. Politica, presa, tot. Au ingropat tehnicul in birocratie. Tehnicul functioneaza doar atat timp cat ii asiguri carburantul si mentenanta, ambele corespunzatoare. Daca ii bagi hartii in rezervor si il ungi cu capsatorul... adio!  :lol:

Pai de cand baselul a contorsionat sensul sintagmei "lovitura de stat" oricine poate sa numeasca orice o lovitura de stat. Cred ca si daca prinde Ciolanis rosu la semafor cand zboara cu cioloana oficiala acasa la sibiu o sa se ridice unu de la IRealitatea TV sa zica "lovitura de stat".

Stai ca acus trece pe sub geam  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Lovitura de stat falimentar...  :lol: Cred ca se bat care sa fie cel care stinge lumina. Oficial.  :twisted: Inclusiv lumina semaforului. Ca pana la urma treaba asta cu trecutul pe rosu' e relativa daca nu functioneaza phuti-semafoarele. Se rezuma la indicatoare. Si incicatoarele se fura... si bla bla bla. Si pana la urma trebuie sa fie organul legii constatator pe viu, ca filmarile (ptiu, era sa zic filajele) se trucheaza, pixelu' albastru alaea alea. Nu?  :twisted:  Hai, gata cu trancanelile ca ne tinem din treaba.

Bun, deci gata eu ebola cosmine. Uite una mai urgenta si mai serioasa. Americanii nu prea... gasesc batalioane dispuse sa consolideze flancul estic al UE.  :twisted: Nu pentru ca ele n-ar exista... doar ca noi aici in Romania avem o problema cu invaziile nu doar cu rusii ci si cu... nemtii. Si rusii au o problema cu nemtii. Si nemtii cu rusii. Si... well... e cam complicat.  :twisted: Iar baselu' autoexilat spre est... este tot o problema. De asta zic io ca baiatu' ala e cam agitat si... si-o risca. E agitat ca a dus-o mult prea bine cand altii o duceau mult prea rau adica. Si i-ar prinde bine sa se racoreasca rapid.
However... problemele astea ne fac pe toti sceptici. Si daca noi suntem sceptici... well nu-i tocmai de neinteles de ce da presa faliment. Si de ce da statul faliment.

Sa consolideze impotriva cui? Nici talibanii nu vor sa vina aici  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

In sfarsit zici si tu ceva inteligent. Exact, sa consolideze impotriva cui? Cine vine aici sa ne spaguie pe noi?  :twisted:
Well... ei prin consolidare... in permanenta au inteles extindere. Si extinderea spre Rossia evident ca nu le convine si alora. Si aia vor... incerca macar sa-i tina mai acana de coasta lor. Problema este ca in toata treaba asta... noi picam prost oricum. Sau nu noi ci aia care au mai multe de invartit pe aici.  :twisted: Poate ca falimentul politic este voit. S-au falimentat singuri ca sa nu-si asume raspunderea pentru anumite chestii, gen... inaugurarea de la Deveselu.  :twisted: Chestia este ca daca nu vor sa-si asume raspunderea... tre' sa dea inapoi din cea au... primit. Cam aproximativ tot.  :twisted: Ca sa fie cadorisitii altii, care poate vor sa-si asume raspunderea. If... available. Io zic ca politica se joaca de-a fata mare care risca un viol in grup. Interetnic...  :twisted:
Sau sa o luam altfel... de ce s-au straduit cat mai multi sa ii spaguie pe astia de la putere si sa le dea de toate, ba chiar sa le arunce in brate. Nu cumva vroiau sa scape de ele? O scuza maybe?  :twisted:

Stai mataluta linistit, ca nu or sa fuga americanii d-aci. Doar ca nu e tocmai simplu sa consolideze flancul estic, cel putin nu in Romania. Polonia e mai vulnerabila. Rusia daca ne-ar invada nu ar putea sa tina controlul militar asupra teritoriului pentru prea mult timp. 2/3 din tara este teren accidentat, perfect pentru razboiul de uzura. Daca Rusia ne-ar ataca, ar ramane vulnerabili in alte locuri. Am fost cuceriti politic, dar militar doar atunci cand eram inconjurati, iar acum nu mai suntem.

America are practic un avanpost foarte greu de cucerit in Romania.
Polonia pe de alta parte, mai mai mai, e campie, camp deschis, pana in inima Europei. Rusia, daca ar vrea sa atace Vestul, nu o va face prin Romania.
Singura problema e cucerirea politica, dar suntem imuni la Rusi acum, a dovedit-o scorul luat de USB la alegeri.
Lasa tu politica si jocurile de lumini (care iti cam plac si cazi mereu in ele), ca una e vorbele, si alta e armatele.

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”