MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 595513 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 127

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei George

Bine, si concret ce faceti?

Cum se rezolva?

Cand se revolva?

Vrem termene si solutii si nu vorbe destepte in dodii si constatari fataliste...ca nu de-aia sunteti platiti in calitate de consultanti...sincer...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 133 313

Pai nu stiu cum sa va spun da' canalul asta colector de pe mijloc are niste chestii ciudate... curge cam invers. Poate cota lui maxima este undeva intre VI si VA iar de la VI curge spre AM si de la VA curge spre Compozitorilor, 1 Mai. Sau poate nu.  Planurile ce zice?  :twisted:
Parca v-am pus niste poze candva de la VA-TgN, unde curgea cam spre RD.
Sa-l "redirectionati" din inversarea pantei de curgere sau cum, ca nu ma prind.
P.S. George, concret e... vina canalului. Nu ne lasa, canalul, cablul, pomul... acu' cica n-avem voie cu politica da' io zic ca stiti prea bine ca pe unii nu-i lasa niciodata... consiliul, parlamentul, populatia... Si au avut si invatacei.  :lol:
Spre stanga VI, spre dreapta RD, eava din vata se varsa din TgN.
IMG1044.jpg (143.22 KB; downloaded 2140 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Voi pe ce lume traiti???
De noile legi de achizitii publice ce trebuiau sa fie in vigoare pe 1ianuarie2015 ati uitat??? Sau ca in Romania o lege practic nu exista daca nu are 'norme de aplicare'???
Si vreti sa rezolve consultantul impotentele guvernantilor???
Hai...ca macane!
:evil:  :evil:  :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Asta nu este un raspuns... hidraulic. Deci nu e un raspuns nici macar de... canal.  :lol:

Da, ai perfecta dreptate, e un raspuns pentru oameni cu IQ rezonabil...
Canalele care sunt fix intre liniile lui 41 sunt in 'spinare de magar' cu cota cea mai ridicata fix in mijlocul intersectiei...
Proiectul initial prevedea eliberarea amplasamentului statiei printr-un traseu scurt prin parc, dar au venit domnii 'gospodari' de la PS6 cu proiectul lor cretin de distrugere a parcului pe fonduri europene si au decretat ca 'pe aici nu se trece'...restul cred ca poti sa ti-l imaginezi si singur...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Municipalitatea (sau minicipalitatile) e cu sabotajul pe fata moncher. Intai Pantelimonul, apoi PDT... Io zic sa le surpati Splaiul in revansa, sa se sature.  :twisted: Nasol cu fondurile europene astea. Nu poti sa asfaltezi si sa spagi dupa 2 luni... ca la Erorilor.
Imi imaginez totusi ca in portiunea din parc nu avea sa se verse nimic interesant, deci cumva se va fenta parcul cu un miniTBM... la vreo rectificare buegetara. But untill then... adio 2017.
However... nu ma prind ce treaba are canalul cu excavarea spre radier de exemplu... sau cu finalizarea betonarii la planseul intermediar...

Devierea pe definitiv e facuta pana in trotuar pe latura spre Dambovita, de acolo incepe beleaua ca trebuie sa o ia pe sub 41, apoi in raspar pe la piata, sa subtraverseze din nou DT si sa se verse 'in amonte' tot sub 41...
Ca sa sapi statia trebuie sa scapi de blestematul de canal, am mai explicat asta dar n-ai fost atent...
Cat priveste splaiul de ce ar trebui 'surupat'??? Ca nu e al 'alora', din Corbeanca, Voluntari ori alte suburbane, e al 'nostru'!
Aia oricum nu au asemenea apasari si probleme 'existentiale' cu canalizarile, ca se kaka in fundu' curtii...
:bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Aici nu se va 'dezlega' nimic daca nu se rezolva problema cu canalul ce traverseaza substatia electrica, ala blocheaza tot...
:popa:

Si "devierea pe definitiv e facuta pana in trotuar pe latura spre Dambovita, de acolo incepe beleaua ca trebuie sa o ia pe sub 41, apoi in raspar pe la piata, sa subtraverseze din nou DT si sa se verse 'in amonte' tot sub 41", am citat.
Si din nou, ce treaba are asta cu cantitatile de lucrari enorme din perimetrul peretilor mulati ai statiei de metrou propriuzise pentru care s-au pus epuismentele in functiune au mers o saptamana degeaba dupa care stop si pauza?

Repet, substatia electrica nu e separata de statie ci face corp comun cu ea, colectorul trece printre ele, cum sapi statia fara sa-ti vina tot rahatul in statie???
Asta ar mai lipsi sa inundam cu buna stiinta tot M5 cu 'dejectii'!
:o
Solutie tehnica de a 'conturna' problema exista si consta intr-un provizorat care sa lege canalul nou deja construit de canalul vechi in aval de substatie, dar nimeni nu e dispus sa 'finanteze'...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei George

Bun, si?
Toate astea au aparut peste noapte, nu se stia de ele? Nu se stia de parc?

Si nu ma lua cu achizitiile publice, ca MACANE RAU DE TOT CE SPUI TU, existau legi pe achizitie publica si pana ieri-alaltaieri...parol ca le-am vazut cu ochii mei...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Canal prin parc via "santul" transversal din planseul statiei... dar sa nu scobim parcul ca pierdem banii europeni... Ca banuiesc ca se vroia scobitura deschisa, aici e problema, ca treaba se rezolva simplu cu un minitbm. Mda, e o chestie. Well... il asteptam pe Mos Craciun. Ca brodelile balcanice aparent sunt incompatibile la nivel decizional cu UE. Si n-o sa sacrificam visul european din cauza investitiilor care se fac calare.  :lol:
P.S. Sincer n-am inteles niciodata de ce New York are un singur primar iar Bucurestiul are 7. Dar acum aparent avem raspunsul. Ca sa puna de 7 ori mai multe probleme.  :lol:
P.S. La cum se prezinta deja lucrarile la aleile alea cu "marmorom" oricum cred ca or sa dea bani inapoi la UE. Iar lacul ala e mai mult secat, aparent se evapora apa si facea condens pe dorsala pasarelei si probabil s-au temut de coroziune timpurie.  :lol: Nu ca asta ne incalzeste la canal. However... nici lucrarile la metrou nu-s tocmai de ieri. Daca nu intarziau se rezolva pana la marea "resparcizare". Ata ete. Sta asa pana ne mai gandim... poate un an, poate doi... Oricum prin parc sau nu prin parc e clar ca trebuie oprit 41. Nu vreau sa vad momentul ala.  :twisted:

It's a long, long way to Tipperary..
;)

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei zapacitu

133 313 wrote:
Oricum prin parc sau nu prin parc e clar ca trebuie oprit 41. Nu vreau sa vad momentul ala.  :twisted:

Daca imi aduc bine aminte, cineva a intrebat cum se va lucra in zona liniei lui 41. Solutia vehiculata a fost o deviere pe 5 luni a liniei de tramvai. Era postat aici pe form un raspuns de la MT sau Mrex pe tema asta.

Oricum, e clar ca treaba a fost gandita cu minus, cel putin la nivel de factori decizionali din consiliu (fie local, fie general).

Eu mi-am exprimat o parere privind modul de rezolvare 'eleganta' a problemei 41...poate recititi, ca-mi displace rolul de flasneta...

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463941 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”