Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624284 views

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Si eu stau in zona si abia astept sa vad cum se  va termina si mai alesc cand !
Dar frumos nu va arata mai ales in zona bisericii ,magazinului si spalatoriei.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Ca sa arate frumos, acelea ar trebui demolate..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Sa nu fim extremisti, dragilor. Ar trebui ca cele 3-4 cladiri sa fie aliniate la marginea trotuarului. Nu e nimic rau in asta, ba chiar e destul de uzual in zonele mai vechi. Daca ai loc sa treci cu o banda de biciclete si un trotuar cat doua caruturi, eu cred ca e in regula. Problema e ca ar trebui retrasa autorizarea de functionare pentru spalatorie, in ideea de a nu bloca bulevardul. Vedeti si spre capatul dinspre garla al lui Grigorescu ce se intampla cand ai spalatorie direct in buza strazii. Daca nu aveti drum pe acolo, va spun eu: primele doua benzi ocupate de cei care asteapta la coada!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Spalatoriile si vulcanizarile au mereu scandal si chiar se chinuie sa nu isi desfasoare activitatea pe carosabil sau trotuar, daca vedeti asta atunci faceti reclamatie; ca soferii blocheaza domeniul public asta este doar treaba lor, nu se poate sanctiona stabilimentul, ei o sa zica mereu ca i-au rugat pe soferi sa nu blocheze strada.

Hm. Stii, daca stau sa ma gandesc, si eu am fost extremist zicand sa inchida spalatoria...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Cam tarziu Pinky cu pozele...
Daca dormeam deja ?!...
:bere:

Care e faza cu diferenta de nivel (intre devierea noua si intersectie ) ? E foarte pronuntata pe sensul spre 1 Decembrie, chiar mai sus de linia de tramvai as spune.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

De ce se freaca menta atat de grav? Se lucreaza cumva doar cu 3 muncitori sau ce? Asta e lucrare care in maxim doua saptamani poate fi la cheie cu doua schimburi pe zi. :evil:

In Olanda au facut tunel pe sub trei benzi de autosrada in mai putin de 65 de ore (adica peste weekend). Ce nu ti-e clar ca nu se vrea? Cand se vrea, rasar cladirile de birouri cate trei etaje pe saptamana.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ca sa nu mai vorbim depre faptul ca este inadmisibil, Pinky, ca ai scumpit benzina la 5,12..:D.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Eu ma intreb cum facem cu gazonul. Ca portiunea deja finalizata care a primit gazon acum mai bine de doi ani este compromisa.

De asemenea, la fel ca pe Pantelimon, cred ca ar trebui sa monteze garduri. Astfel, aceste portiuni ar putea avea regim de 41. Nu uitati ca acum masinile au acces pe green track-ul de pe Pantelimon si Rebreanu, se gasesc fotografii si filme cu masini parcate sau care depasesc coloana pe green track. Pe langa asta, gardurile ii ofera vatmanului siguranta ca nu-i sare un pieton dintre masini, fapt ce sporeste viteza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Asa e, gazonul compromis, caci de grija ii poarta PMB-ul... Daca se ocupa "IheartPS3" era altceva...
Uite ce diferenta este...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Care-i treaba cu stalpul ala din ultimele poze? A fost montat apoi demontat?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Era unul din stalpii vechi, de beton, care a fost 'inlaturat' ieri din peisaj.

IMAG1864 by Pinkyhog, on Flickr

Referitor la ziua de azi, se curata zona din poza. Se pregatesc pentru un prim strat de asfalt. Au adus deja finisorul.

DSCN2183 by Pinkyhog, on Flickr

Go to page:  1  ... 108 109 110 111 112 113 114  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”