Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694624 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
Avand in vedere ca sunt facute cu simt de raspundere... probabil destul de bine.
Avand in vedere ca sunt facute cu simt de raspundere... probabil destul de bine.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, complet.
Daca ar fost inca cofrat atunci l-as fi tras in poza...
Da, mi se pare o dovada ca de data asta constructorul chiar vrea sa avanseze cu lucrarea, si este dispus sa "se complice" daca mai avanseaza astfel 30 de metri...
Cred ca saptamana viitoare pozez si balustrada pana in pasaj.
Da, Transelectrica sunt "apropitarii". Si le-ar sta bine cu o astfel de "sigla" si cu textul "Uite ce NU facem noi !..."
LE
Pentru Adrian Rosca: se vede aici pasajul pe aproape toata lungimea lui. Se vede ca este decofrat:

Se vede mai bine in seria de poze full-size...
Adrian Rosca wrote:
Trotuarul din aval al podului principal a fost decofrat?
Da, complet.
Daca ar fost inca cofrat atunci l-as fi tras in poza...
danutzu_2910 wrote:
Tre sa recunosc faptul ca ... ideea cu turnarea bordurilor la fata locului e foarte buna...Barem asa reusesc sa mai avanseze cu jumatatera asta.
Da, mi se pare o dovada ca de data asta constructorul chiar vrea sa avanseze cu lucrarea, si este dispus sa "se complice" daca mai avanseaza astfel 30 de metri...
danutzu_2910 wrote:
Acu` nu stiu daca pot sa puna si balustrada.... ar fifrumos ca juma de rampa sa fie gata si cealalta, din cauza Transelectrica... sa arate ca acum.
Ar fi de pozat si de pus pe FB celor de la Transelectica (parca ei sunt "proprietarii", nu?)
Cred ca saptamana viitoare pozez si balustrada pana in pasaj.
Da, Transelectrica sunt "apropitarii". Si le-ar sta bine cu o astfel de "sigla" si cu textul "Uite ce NU facem noi !..."
LE
Pentru Adrian Rosca: se vede aici pasajul pe aproape toata lungimea lui. Se vede ca este decofrat:

Se vede mai bine in seria de poze full-size...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Intre CF si breteaua pasajului avem balast stabilizat!!
Nu pe toata lungimea... dar e un inceput.
In dupaamiaza asta am vazut.
Oricum, in rest este adus peste tot la cota pentru balast stabilizat.
Intre CF si breteaua pasajului avem balast stabilizat!!
Nu pe toata lungimea... dar e un inceput.
In dupaamiaza asta am vazut.
Oricum, in rest este adus peste tot la cota pentru balast stabilizat.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV

Poate duminica prind si niste... asfalt ?!....

Poate duminica prind si niste... asfalt ?!....
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Aaaaaa, nu cred...
Sau... ar fi prea frumos...
Aaaaaa, nu cred...
Sau... ar fi prea frumos...
- neb1
-
Posted:
-
neb1
A fost sarbatoare azi ? Ceva? Singurul portocaliu de acolo cred ca era nea paznicul.Ca si noutate ,2 gramezi de pietris . In rest ca si la Sudului ...liniste si pace.
A fost sarbatoare azi ? Ceva? Singurul portocaliu de acolo cred ca era nea paznicul.Ca si noutate ,2 gramezi de pietris . In rest ca si la Sudului ...liniste si pace.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Si pe centura e sarbatoare de cateva zile, desi Sfantul Cuvios Pafnutie se sarbatoreste de abia in septembrie
Daca o sa aud cumva intr-o zi ca firma asta s-a dus pe pustii nu o sa vars nicio lacrima.
Si pe centura e sarbatoare de cateva zile, desi Sfantul Cuvios Pafnutie se sarbatoreste de abia in septembrie
Daca o sa aud cumva intr-o zi ca firma asta s-a dus pe pustii nu o sa vars nicio lacrima.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Se poate ca CNADNR sa fi dat liber peste tot, si pe Valea Oltului la Carligul Mic e santierul parasit.
Se poate ca CNADNR sa fi dat liber peste tot, si pe Valea Oltului la Carligul Mic e santierul parasit.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Azi la ora ~11 se lucra la trotuarul si balustrada de sub LEA, pe partea cu actuala strada. Erau vreo ~10 portocalii cel putin, sus pe rampa si pod. Nu am facut poza pentru ca eram la volan si ma cam grabeam
Azi la ora ~11 se lucra la trotuarul si balustrada de sub LEA, pe partea cu actuala strada. Erau vreo ~10 portocalii cel putin, sus pe rampa si pod. Nu am facut poza pentru ca eram la volan si ma cam grabeam
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Le-o fi dat liber ca au votat cum trebuie....
A votato data, o zi libera.
De doua ori, doua zile libere.
S.a.m.d.
Care cum s-o fi descurcat....
neb1 wrote:
A fost sarbatoare azi ? Ceva? Singurul portocaliu de acolo cred ca era nea paznicul.
Le-o fi dat liber ca au votat cum trebuie....
A votato data, o zi libera.
De doua ori, doua zile libere.
S.a.m.d.
Care cum s-o fi descurcat....
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Daca avem pe cineva, undeva(nu neaparat DNA) sa ne explice si noua, cataspa.., nu, se spune de fapt "comision" se ia pe trei poduri in loc de unul singur(de fapt, cat costa doua poduri in plus)..In rest, bine ca se inainteaza cu acest bulevard spre Vitan-Barzesti
Daca avem pe cineva, undeva(nu neaparat DNA) sa ne explice si noua, cata
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Nu stiu cine si cat da sau ia, pentru ca asa s-a facut proiectarea.
Inca din contra, tin minte ca era vorba ca podul mare sa continue si peste CF industriala. Dar l-au scurtat la dimensiunea actuala.
Din ce am vazut azi, au ajuns cu cofrajul pentru bordura, pe rampa Grigorescu, pana la culeea podului.
A, si parca am vazut o balustrada, la podul mic din aval, pe partea cu podul mare.
(Sic, sa vad daca intelege cineva doar din vorbe)
@Tibi, vred ca ai ce poza maine.
Nu stiu cine si cat da sau ia, pentru ca asa s-a facut proiectarea.
Inca din contra, tin minte ca era vorba ca podul mare sa continue si peste CF industriala. Dar l-au scurtat la dimensiunea actuala.
Din ce am vazut azi, au ajuns cu cofrajul pentru bordura, pe rampa Grigorescu, pana la culeea podului.
A, si parca am vazut o balustrada, la podul mic din aval, pe partea cu podul mare.
@Tibi, vred ca ai ce poza maine.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Da, azi la pranz se plimbai niste portocale pe pod si era cofrat trotuarul pe rampa dinspre Grigorescu, exact inainte de pod, pe partea cu CET-ul in revizie.
Da, azi la pranz se plimbai niste portocale pe pod si era cofrat trotuarul pe rampa dinspre Grigorescu, exact inainte de pod, pe partea cu CET-ul in revizie.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Esti sigur ?!?!...
Pentru ca este cineva care intelege doar din vorbe...
Daca este asa, musai sa vada si ceilalti colegi...
danutzu_2910 wrote:
parca am vazut o balustrada, la podul mic din aval, pe partea cu podul mare.
Esti sigur ?!?!...
Pentru ca este cineva care intelege doar din vorbe...
Daca este asa, musai sa vada si ceilalti colegi...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination