De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1231765 views

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Nu ma enervez.
Tocmai ce ma gandeam sa cumpar o planta carnivora.

Edit: potentialul de glume rautacioase cu USB e nelimitat (port serial universal) :twisted:  :twisted:  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Nu stiu ce gasesti tu de glumit, ca io vad numai chestii "de plans". Fabrica aia din Jilava arde de peste 24 de ore.  :twisted: E clar ca acolo nu  a vrut nimeni sa salveze ceva...
P.S. Acu' sa nu ma lasi sa trancanesc singur, ca io vreau sa probez ceva acum. Vreau sa vad la cata troleala primesti invitatia de alaturare la M.U.  :twisted:

Ok, daca nu ai vazut potentialul de glume e mai bine sa nu il stii. Eu nu ti-l zic.

Are legatura cu "port / mufa" si "universal".

Intr-o alta ordine de idei...o planta carnivora e mai ieftina decat una normala  :o  :shock:  :?

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Adrian Rosca

Chestia cu "frauda" nu e deloc noua. Si pesedeul si peneleul o folosesc ori de cate ori nu le convine ceva. Dar acum se pare ca totul e bine, cele doua partide au "invins", liderii fiind foarte "multumiti" de performantele  lor "istorice". Asa ca sa lasam usebeul sa-si foloseasca privilegiile democratice de a face o contestatie, care e problema?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Vai, da' cum iti permiti tu sa-i dai lectii de democratie lu' cosmin?  :lol:

Faptul ca PSD si PNL fac la fel cand nu le cumvine nu inseamna ca e OK.
Daca vroiau sa semnaleze fraude si nereguli, puteau sa  faca in timpul alegerilor si imediat dupa, nu cand se afla rezultatele si nu da bine la calcule. Ei de fapt nu au probleme cu desfasurarea alegerilor, ci cu alte chestii, gen nr de semnaturi, nr de tururi de scrutin, etc. Chestii care trebuiau rezolvate inainte, nu dupa alegerei cand nu iti convine rezultatul.

of pufosul de el, incearca sa puna modele matematice teoretice peste viata reala, sa modeleze comportamentul aleatoriu al omului.

Am solicitat renumararea tuturor buletinelor de vot pentru alegerea primarului din Sectorul 1 intrebuintate in sectiile de votare 5, 7, 9, 13,16, 24, 27, 31, 55, 88, 111, 145, 146, 151, 152, 155, 157 si 158 aflate in circumscriptia teritoriala a Sectorului 1 Bucuresti.
Motivul este ca in aceste sectii, intre procentajul voturilor pentru Clotilde si cel al voturilor nule, s-a inregistrat o corelatie negativa puternic semnificativa (-0.555, nivel de semnificatie 99%). Cu alte cuvinte, cu cat au fost mai multe voturi nule, cu atat mai putine pentru candidata USB la primaria Sectorului 1, Clotilde Armand. Mulțumim domnului Mircea Kivu pentru ajutor.

Poate ii trece si prin cap ca lumea nu prea l-a vrut. Oricum, ramane de vazut daca ii iese stratagema.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Plicticos... Cam putine taverne, pub-uri si cafenele pe forum. Ma duc sa vad de cele trebuincioase infintarii uneia. Bye. Cadou de plecare mai jos.
IMG1628.jpg (883.34 KB; downloaded 1863 times)

Lasa-ma sa ghicesc, in jur de 1000m altitudine (+/- 200 m)?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cam pe aici... 45°20'06.3"N 25°57'58.3"E
Altitudinea ii intereseaza mai mult pe feroviari, ca le trebuie impingatoare.  :lol:

Ca nu e politically correct, e altceva. Dar e perfect democratic.

133 313 wrote:
Cam pe aici... 45°20'06.3"N 25°57'58.3"E
Altitudinea ii intereseaza mai mult pe feroviari, ca le trebuie impingatoare.  :lol:

Altitudinea e usor de determinat din tipul de vegetatie.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Iohanes cere o demisie... Well this makes things more straightforward for me. Yes. Well... eu cred ca mi-am terminat evaluarea si am pus "pixul" jos. Trebuie sa o duplic si sa o distribui destinatarilor.
P.S. Aveti un forum...  functional, cu anumite riscuri still da' consider ca s-a inteles totusi cam ce trebuie sa faca un ong, by now. Sau sper ca s-a inteles... Va urez tuturor bafta si... poate ne mai auzim pe la urmatorul... termen.  :) Untill then...

Inteleg din pozele postate ca te muti in padure, ca sa continui lupta de rezistenta. Multa bafta!  :lol:  :P

• 133 313
  • Posted:
  •  

My time is... up. In loc sa profiti de ultima sansa sa ma angajezi la discutii interesante...
In schimb voi profita eu de ziua de azi sa las niste observatii si niste... profetii, ca am observat ca pe unii va pasioneaza prea rau politica.
1. Penele ar face bine sa nu muste mana lui Iohanes, pentru ca doar i-a tras dupa el ca locomotiva, altfel dupa smecheria aia oribila din campanie acum erau sub pragul minim pentru parlamentare. E problema lor daca s-au batut factiunile, aia clasica cu aia pedele sa-si puna candidatul la Bucuresti (un drogat si un amic al lui E.U.) si s-au dat in gat unii pe altii. Basca ca l-au fentat pe Marian Munteanu. Aparent s-a terminat in sfarsit cu fostul pedele.
2. Pesede va lua cel mai mult la parlamentare iar guvernarea va fi tehnocrata (mai devreme sau mai tarziu). Sarpele cu ochelari care musca acum in toate directiile, electoratul, presedintele, penele, usebe, nu va reusi aliante de durata in parlament. Aici aparent e insarcinat cosmin sa-i denigreze si sper ca va reusi sa va determine sa aplicati un vot de blam.  :twisted:
3. Servitiile nu s-au reformat. Ei sunt in continuare aia vechi cu urmasii lor. Nu poti sa vii sa pretinzi ca esti serios si demn de incredere zicand ca informarile date presedintelui X, ministrului Z, sunt la secret si punct. Bineinteles ca sunt secret. Dar rapoartele de livrare pe care destinatarul le-a semnat in mod normal n-ar trebui sa fie.  :twisted: Daca nu le dai pe astea publicitatii toti pot sa nege ca au fost informati.
P.S. Ce seamana numele astea doua, Condrea si Coldea.  :twisted:
4. Iohanes a reusit aproape imposibilul, devenind cel mai independent presedinte din istoria ultimilor 26 ani. Iliescu n-a vrut sa schimbe, Constantinescu a esuat lamentabil, Basescu... n-a inventat coruptia dar s-a complacut sa infiieze pe capete corupti lasati mostenire de Nastase pentru niste atentii si chiar sa mai creeze cativa... si e dator populatiei nu cu un bulau mai putin decat predecesorii . Lui Iohanes penele nu poate sa-i impute nimic, i-a salvat de la pieire, pesede condus de un condamnat pentru fraudare de scrutin de demitere nu are cu ce sa-l atinga. There you have it, un presedinte independent.
5. Usebe nu este nici macar o optiune de blam. Daca astia nu vor sa se construiasca nimic, trebuie sa spuna cu ce mai exact vor ei sa se tina in functiune o economie de piata.
6. 1/3 Bucuresti a votat ce a stiut sau ce l-a dus mintea, ori clica ori diversiunile. 2/3 n-au votat. Nimeni n-a castigat. Toti au pierdut. Cine indrazneste sa spuna altfel o ia in freza.
7. Aveti un forum cat de cat tehnic, vedeti sa nu-l pierdeti prin dizolvare in politice. Nu un singur IMM sau ONG din Romania s-au dus pe copca devenind unelte de propaganda.
8. Mare atentie sa nu se repete experienta Oprea. A fost... damn close. Cand ai personaje care pot sa santajeze pe orcine trebuie sa ai si dubii.
9.O sa urmeze o perioada nasoala din multe puncte de vedere, la nivel nu doar local ci si regional si european. Brace for it. Luati in calcul chiar si falimentul RATB si nu doar.
10. Lipsa de la Deveselu a presedintelui, premierului si sefului senatului a fost o eroare impardonabila. Cu consecinte. Institutiile statale politice par ca se straduie sa-si atraga necredibilitate si scepticism.
11. Propaganda este inutila. E nevoie de reparatii reale. Desi in unele cazuri este mult prea tarziu.
12. Daca justitia face un singur pas in spate s-a terminat.
13. Din nou, bafta tuturor si... ne mai auzim, nu stiu exact cand, nu ma incumet sa ma pronunt.

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463875 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”