MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont

773 posts, 254097 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 56

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Adrian Rosca

Asa si eu am vazut un caine care isi facea nevoile in santier la RD.  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont 133 313

Daca nu se usura beton sau fier nu ne intereseaza.

Se zice ca animalele anticipeaza cutremurele. Cine stie, poate cainele asta avea capacitati paranormale si presimtea reluarea lucrarilor asa ca insemna viitorul front de lucru.  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Daca e sa judecam dupa caini... ala de bantuia singur pe PS pe la parc era foarte lax... si totusi... se schimba gardul.  :P Hai ca ratezi actiunea.

Vezi ca te iei cu vorba si ti-a luat-o @t530 inainte cu pozele. ;)  Multumim @t530 pentru poza de azi, poate reusesti sa pozezi si celalalt acces.

Oricum, mareata stirea cu schimbatul gardului la PDT! Iar inauntru e leopardul schiop, nu? Cainele in schimb o fi fost acelasi. Cred ca a simtit o perturbare a Fortei si la PDT  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Poi el face drumul cu masina, clar. Io n-o iau pe bulevard zilnic, ca risc sa ma intoxic si sa raman chior, o iau agale pe alei cu multi copaci, pentru oxigen si umbra. Acu' doar nu sta forumul in noi trei...  :P

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont t530

Astazi "au bagat material bajetii" cum s-ar zice  :shock: au terminat de montat bordurile in spate la Acces A pentru Intrarea Drumul Taberei!! Maine daca au bunavointa stropesc cu smoala si toarna asfaltul  :popa: Am vrut sa fac poza, dar imi trebuia un proiector pe post de blitz. Este si maine o noua zi in paradis.

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Goldmund

t530,
tu esti Phil?
Spor la poze :bere:

@Goldmund - Phil ?! Singura chestie care o gasesc pe Gogule Romania "Phil Lester"...nu sunt eu!  :shock:

Re: Discutii - Lucrari statia Orizont Goldmund

t530 wrote:
@Goldmund - Phil ?! Singura chestie care o gasesc pe Gogule Romania "Phil Lester"...nu sunt eu!  :shock:

"...Este si maine o noua zi in paradis."
www.youtube.com/watch?v=YiUQE5bJKFU

De dimineata lucrau pentru refacerea stradutei din fata la Acces A. Nu inteleg rolul ei. Zici ca este sens giratoriu :|
Iesi de la metrou in strada
AccesA_Orizont.png (80.93 KB; downloaded 3424 times)

A sosit masinaria pt asfaltare! La Acces C s-a betonat zidul dintre scari.

Astazi spre seara s-a barbierit in zona la Acces A si s-a turnat cate 1 strat de asfalt. Probabil in aceasta noaptea o sa finalizeze zona si se va reda circulatia pe Intrarea Drumul Taberei + Straduta dintre blocurile de la Drumul Taberei Nr.10 & Vasile Milea Nr.13
Pe partea cu UM la semafor s-a construit o gura de ventilatie cu grilaje verzi asa cum a pozat @133 313 peste toate statiile.
descărcare.png (535.86 KB; downloaded 3154 times)

S-au asfaltat trotuarele. A mai ramas strada de pe langa Acces A.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 56

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”