MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1093406 views

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF mcosmin

Cel mai probabil nu mergea nici ATO-ul.

Re: Trenurile CAF aztec

Revin cu problema zgomotului.
De ceva timp am observat ca CAF este extrem de zgomotos intre Pipera si Victoriei...dar ciudat de linistit intre Romana si Unirii
Trag concluzia, pt ca imi aduc aminte ca pe ultimul tronson au fost restrictii ceva timp, posibil sa fi lucrat la calea de rulare....deci trag concluzia ca mare parte din zgomotul ridicat este cauzat si de lin ile de metrou si starea acestora, si in mica parte de rama,  dar nu exclud total posibilitatea sa fie totusi mai galagioase

Re: Trenurile CAF alexxd_31

E normal sa fie asa. Pipera -Piata Victoriei (Tunel)
                             Piata Victoriei - Piata Unirii (Galerie)

Indiferent daca e CAF sau Bombardier daca se deschid geamurile s-a dus cu linistea.

Re: Trenurile CAF andrei11

Gresit,
Piata Victoriei - Universitate  --> Galerie
Universitate - Unirii --> Tunel.
E ca mine sau  ca tine ?  ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Nici ca unul, nici ca celalalt... :) Galeria este doar intre Universitate si iesirea din Romana. Dupa aceea este tunel pana la macazul M1-M2 de la Victoriei.

Re: Trenurile CAF alexxd_31

Oricum intre Universitate si Unirii e tunel. Imi aduc aminte de fosta reclama cu coca cola.

Evident, calea de rulare e sursa principala de zgomot, ca metal peste metal nu prea face cine stie ce. Problema e virbatia, care nu se absoarbe in calea de rulare rigidizata. De asta auzi cum vine trenul de la 1km distanta.

BM-urile sunt mai antifonate decat CAF-urile si mai bine etansate, zgomotul din afara nu ajunge la aceiasi intensitate in interiorul trenului.

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Țineți cont de suspensia primara.
Bombardier - arcuri elicoidale
CAF - elemente metalastice

Re: Trenurile CAF zapacitu

CAF-ul e mai slab decat BM-urile sau am citit prost printre randuri?

Re: Trenurile CAF stakee

Cam da, insa aici eu sunt subiectiv. Singurul lucru util fata de BM e bara acea cu mai multe ramificatii sa nu stai sa pui mana pe toata lumea (nespalata)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Mda, o bara care, din cauza formei, conduce la un blocaj in zona usilor...

Mai e ceva bun la CAF. Sistemul PIS :P Dar presupun ca pot fi upgradate si Bombardierele.

Re: Trenurile CAF puidemorosan

EA-urile de la CFR au suspensie primara metalastica. Bănuiesc ca și alea sunt proaste.
La politica și fotbal ne pricepem toți. Mai nou și la trenuri....

Atunci poate ar trebui sa le bagi in revizie, ca sincer nu prea se simte suspensia, mai ales cand trece cu viteza peste macaz, zici ca mai are un pic si decoleaza.

Iar cu ventilatia v-ati lasat batuti? Ca mai nou la ora de varf cu tren arhiplin tot ventilatia "naturala" e folosita. Din tavan nu intra nici un fir de aer...

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”