Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 623935 views

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 179

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Mai e la Barajul Dunarii bucatica aia de intersectie sau ce-o fi. Asteptam cu interes noua solutie de acolo. Cred ca bucata aia de 10m e tot ce lipseste din sina de tramvai...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

@TibiV
E un pish mai domol.

@ByOnu
1. Busted! :lol:
2. Era linia veche in drumul stalpului si n-au mai vrut sa astepte  :?: :!:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Buna dimineata

Referitor la ce am spus cu aceasta ultima portiune de linie si sosea ,parca constructorul nu vrea sa se dezminteasca . Cand vad  cum au pus stalpul ma intreb daca sunt NORMALI LA CAP !! Montat stalp in fata spalatoriei acum stalp pe  trotuar . Adevarul este ca trebuia sa scoata linia veche si apoi sa sape pentru stalp . Dar ce mai conteaza .Parca vor sa ne dovedeasca ca se pot face lucrari in bataie de joc . Si reusesc mai tot timpul.

Stalpul ala m-a frapat si pe mine. Initial credeam ca vor sa ingusteze ultima portiune asa "d'ai dracu".

Eu cred ca fac experiemente si inca nu s-au hotarat cum va arata aceasta portiune. Oare exista in proiect ce fac ei acum ?  Si nici infima zona pe care trebuie sa monteze linia noua nu prea cred ca stiu ce vor.

Eu am intrebat de mai multe ori daca avem pe aici vreo documentatie tehnica...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Stalpul ala nu este singurul intr-o pozitie ciudata.
Uitati-va la primul stalp din dreapta, cel de pe trotuar dupa containerele "ecologice", din aceasta poza a lui Pinky:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Dar pe langa stalpi, pe mine ma deranjeaza si faptul ca pe aceasta noua portiune nu avem spatiu verde intre pista si trotuar! Mai ales ca, repet, spatiu este arhisuficient! Fluxurile de biciclete si pietoni trebuiesc delimitate fizic daca tot a tinut oprescu sa nu faca pistele pe carosabil. Este absurd sa faci asemenea compromisuri acum, cand faci un bulevard de la zero! :x

Nu mai spun de pavajul marca Piata Unirii, renumit deja in tot Bucurestiul. "Hei, vrem tot pavaj din acela mic, subtire si casant! Mai aveti? Hmmm.. pai sa vedem cu ce am mai ramas dupa Piata Unirii, cred ca facem rost. Doriti sa crape in primii doi ani sau sa fie ceva mai generos, in 6 luni?". Pai nene, dupa dezastrul din Piata Unirii trebuia sa se renunte instant la acest pavaj (preabine, si la Unirii se putea renunta pentru portinile neatacate inca la inceput). Eu nu mi-as pune asemenea pavaj subtire si prost nici in gradina!! :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Cu pavajul e mai complicat... acolo problema e la manopera (modul de fixare) nu neaparat la placi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Partial de acord, dar este normal sa se evite placile mici in zone intens circulate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Normal ar fi fost sa se evitein general placile in zonele intens circulate.
Cat timp nu esti in stare sa depistezi si sa reasezi o placa deplasata inmaxim 2-3 zile, mai bine ramai la solutia clasica. Asfalt.
Gropile in asfalt sunt mai putin "contondente".... :D

Raman la parerea ca aceasta ultima portiune ( de la Auchan pana la fosta betoniera) va fi un experiment facut pentru PROSTI care suntem  noi .Si spun asta cu parere de rau.  Zici ca au descoperit vreun filon de aur sau vreun schelet si trebuia deviat traseul normal iar trotuarul si spatiu verde ingustat.

Imi pare bine ca sunteti optimisti cand scrieti ""hai cu tramvaiul"" dar cu parere de rau vau spun ca mai vedem.
Poate spre sfarsitul anului sa fie gata tot .Avand in vedere ca termenul de finalizare este februarie sau martie 2017 ,cred ca vor anunta ca l-au terminat mai devreme !!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Costin wrote:
Cu pavajul e mai complicat... acolo problema e la manopera (modul de fixare) nu neaparat la placi.

Imi pare rau, Costin, priveste cum este in alta parte, care este grosimea pentru un pavaj de strada pietonala, grosimea pietrei de....granit:
http://cdn1.stuttgarter-zeitung.de/medi...lized.jpeg
Acum compara cu acea grosime a pietrei pentru Bucuresti -  care este
parca pentru pardoseala proprie din hol!
Indiferent cum o pui, stiu din proprie experienta:
in bucatarie , daca grosimea placilor ceramice  nu sunt indeajuns de groase, poti pune placile respective cum doresti tu, ca tot crapa la un moment dat...

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”