Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624627 views

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:lol:
Pătuţuri pentru copii din lemn...
Şi rochii de mirese folosite....
:lol:
Exact la asta m-am gândit şi eu....
"Facem mânuşi din pielea clientului"...
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

PinkyHog wrote:
Asa e  :D
Nu-mi dau seama insa despre ce scuar vorbeste zapacitu:
va fi vorba de un scuar (similar cu ce avem la Lidl)

Bine ca scriu si nu gandesc. Scuze!

Vorbeam (sau voiam sa vorbesc) despre intreruperea green track-ului de tramvai in zona intersectiei de langa Lidl (50m mai spre Grigorescu de la intrarea auto in Lidl). In capul meu scuaru se referea la partea liniilor de tramvai betonate la nivelul carosabilului, peste care pot intoarce autoturismele.

Voiam sa zic intersectia de langa Lidl unde va fi semafor (parca l-au montat deja dar fara sa-i dea drumul).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Acum mi-am dat seama de o chestie... nu va fi spatiu verde in locul vechiului bulevard... va fi exact cum e mai incolo putin, parcare din aceea separata, care se va continua pana la Baraj...

Am lamurit si misterul cu scuarul vad, se iarta :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

De ce au spart la metrou la Titan? Intreb pentru ca am vazut si eu asta la pranz si eram nedumerit de ce...

E gaura sau doar pavaju?

Ce e cu ultimul stalp din setul nou? Mi se pare mie sau se ingusteaza bulevardul!?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Nu se ingusteaza. E stalpul pus mai aproape de carosabil.

2016-05-27 18.39.24 by Pinkyhog, on Flickr

Nu-mi dau seama ce gaura vezi :) Daca zici de cofrajul ala din mijloc, acolo se 'pune' de un camin, unul mic, pe teava cea neagra.

cris_m wrote:
De ce au spart la metrou la Titan? Intreb pentru ca am vazut si eu asta la pranz si eram nedumerit de ce...

Chiar e gaura acolo sau doar refac pavajul?

^ am simtit nevoia sa ma repet pentru claritate :)

Legat de stalpul ala... mi se pare ciudat sa il puna mai aproape. Distanta nu e de regula aceeasi?

DE REGULA !!!
Ce naiba de reguli avem noi ?!... :D

Aaaaa...
Am uitat.
Singura regula este ca NU exista reguli !...

Si in portiunea dintre Ramnicu Sarat si Campia Libertatii, pe partea cu mall-ul, este un stalp care nu e in linie cu ceilalti, fiind mai aproape de carosabil.

Referitor la sectiunea in lucru, la ora la care relatez, a fost deja cofrata si turnata si ultima portiune de talpa a liniei.

In zona parcului, intre pod si Campia Libertatii, politia locala a luat masuri preventive sa nu se mai parcheze pe linia de tramvai. In afara de garduri si  banda, sunt postati si doi agenti de politie, cate unul in fiecare capat.

2016-05-28 10.48.07 by Pinkyhog, on Flickr

2016-05-28 10.49.15 by Pinkyhog, on Flickr

Dimineata la ora 9 se lucra la refacerea pavajului.

2016-06-01 09.07.01 by Pinkyhog, on Flickr

Intre Titan si Ramnicu Sarat, gazonul de pe linia de tramvai a fost brenduit de Primaria Capitalei. Cam trista fata insa...

2016-06-01 17.57.18 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Buna dimineata
Ca sa vedeti ca nu sunt rautacios si ca ne putem compara cu tarile civilizate !!!

Elvetia : Tunelul Gotthard  : lungime 57 km forati in munte prin 23 tipuri de roca.S-a forat pana la 2.3 km de la suprafata.
executie :17 ani .  Lucrările s-au terminat în anul stabilit şi fără depăşirea bugetului.

Romania: tronson reabilitare linie tramvai ,sosea si trotuar.Lungime : 3 km in oras .
Executie : 5 ani si inca se lucreaza .Termen finalizare : probabil 2017

Am uitat sa precizez : jumatate din traseu la noi cu retrocedari de teren de unde  nu stiu !
Si este valabil pentru toate lucrarile de infrastructura din tara !!!
Deci concluzia : Elvetia are de invatat de la noi !!!!

Pinky
:bere:

PS
Ultima poza arata ca  ne-am chinuit sa "indreptam" traseul, si tot ca pishul boului a iesit... :D
(Ultima din thread-ul de poze, nu de aici.)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

PinkyHog wrote:
3 iunie 2016

2016-06-03 13.42.15 by Pinkyhog, on Flickr

2016-06-03 19.15.26 by Pinkyhog, on Flickr

1. aia este trotineta ta? :P

2. refuz sa inteleg de ce nu au montat toti stalpii langa trotuar avand in vedere ca exista spatiu suficient. De asemenea, trebuiau sa fi lasat spatiu verde si aici intre pista si trotuar, mai ales ca, repet, avem la spatiu.

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463878 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”