Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096282 views

Go to page:  1  ... 152 153 154 155 156 157 158  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Până pe 31 nu cred. Poate până pe 30, cu o zi mai devreme:). Dacă ar lucra în trei schimburi în mod susținut da. Dar așa...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Poate să fie gata... PP3.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Ochiometric... stadiu actual... cel mai repede septembrie 2016!

Sâmbătă - ora 9.15:
(+) circulaţia auto muuult mai lejeră
(-) nu lucrează nimeni la pasaj

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului sss

Doreii au primit liber sa mearga la tara, la vot si s-au infundat in prima bodega!  :oops:

Zona arată in sfârşit cum trebuia să arate de la început şantierul - bretele auto noi, trotuare; lipseşte doar semnalizarea spre Nitu Vasile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Clar se circula mai lejer pe noua configuratie.
La orele cand pe vechea configuratie coada incepea de la trecerea de pietoni, acum e ceva de nu poate fi denumita coada....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Pasajul daca se termina cu tot ce trebuie la sfarsitul anului este bine. Am remarcat si eu stalpul de iluminat din mijlocul trotuarului de la cladirea verde. Zona respectiva este super aglomerata de pietoni deci este obsolut necesar sa fie mutat. Nu inteleg de ce au optat sa-l monteze pe trotuar si nu pe strada, adica in mijlocul strazii. Or fi zis ca pietonii sunt mai fraieri si accepta.

@Adila
Sa nu comparam o masina cu un pieton!
Se poate ca fundatia pentru stalp sa ȚpiceȚ unde nu trebuie, peste vreun cablu enel,, conducta de gaze, etc.
Zic si eu....
E mai simplu sa pui fundatia 1 m mai acana decat sa-i chemi pe aia sa mute utilitatile.

Iar treba cu terminatul pana la sfarsitul anului... indica un pesimism...crunt, care nu-si are locul aici pe forum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

danutzu_2910 wrote:
@Adila
Sa nu comparam o masina cu un pieton!
Se poate ca fundatia pentru stalp sa ȚpiceȚ unde nu trebuie, peste vreun cablu enel,, conducta de gaze, etc.
Zic si eu....
E mai simplu sa pui fundatia 1 m mai acana decat sa-i chemi pe aia sa mute utilitatile.

Iar treba cu terminatul pana la sfarsitul anului... indica un pesimism...crunt, care nu-si are locul aici pe forum.

In primul rand trebuie sa-ti dau dreptate: nu putem compara un fier cu un om. In al doilea rand tin sa te anunt ca nu este interzis sa fiu pesimist cu privire la termenul lansat de niste politicieni aflati in campanie electorala. In plus daca vei citi acest topic ve-i observa si alte pareri asemanatoare.

Termenul de finalizare nu depinde nici de forumisti si nici de candidati!!
Dar sa mor io, daca as avea voie, as pune mana lopata sau mansa unui utilaj si as contribui ca sa se termine odata calvarul.
Asta v-o spune un Bercenar!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

adila,

exista pareri ca Elvis si Hitler traiesc in continure...

Noi discutam aici despre lucruri verosimile.
Toti ne dam seama ca 30 iunie este extrem de improbabil (dar nu neaparat imposibil, insa doar pentru pasajul auto...)

Acum termenul realist pare sa fie septembrie, dar asta include finalizarea completa, inclusiv panselutele de rigoare.
Daca tu vrei sa impingi termenul spre anul viitor, inseamna ca nici macar nu ai urmarit reportajele de aici, daramite sa fi trecut prin santier sa vezi diferenta de ritm al lucrarilor de anul asta comparativ cu anul trecut.

danutzu,
de acord cu septembrie ?
Eu sper la 1 septembrie, dar nici 30 nu ma omoara... :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Septembrie... preferabil pana la rectificare.  :twisted:
Da' nu linsati omul ca poate face si el ca mine. Prognoza in ziua X in baza activitatii din ziua X. Bine, eu le dau foarte des, chiar si de 3 ori pe saptamana si pot si foarte diferite.

danutzu_2910 wrote:
Termenul de finalizare nu depinde nici de forumisti si nici de candidati!!

Vai mie, ce citesc... gradinita metrouusor. Fereasca sfantu' sa fie candidati sub acoperire sau in orice caz latenti pe aici...  :twisted: Ca atunci n-ai nimerit niciuna. Sau consilieri de-ai lor.
Cat despre contributie... te pasioneaza munca patriotica? La Sudului se da si la casma.  :twisted: Asta nu necesita permis. Desi imi permit sa spun ca munca patriotica ar face mai mult rau decat bine. De fapt cu munca patriotica s-a ajuns in situatia actuala ca au facut unii suficienta cat banii municipali pentru anumite chestiuni sa nu mai fie investiti ci sifonati...

Go to page:  1  ... 152 153 154 155 156 157 158  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”