Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"
4482 posts, 1233068 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
mcosmin
Pai stai asa. Ca nu se mai leaga.
Adica tu vrei sa spui ca DNA e politizat? SRI e politizat, si parchetul? si peste tot? Sunt politruci si p-acolo? Sau cum vine asta?
Ca un fals sa acopere un fals, e implicit nevoie ca justitia sa inchida ochii...deci cel putin cineva nu isi face treaba. Politicienii vin si pleaca, sistemul de administratie din spate ramane. acum fa 1+1 si vezi daca iti da 1, 2, sau 0.
Tot sunt de parere ca ar trebui un numar maxim de mandate de parlamentar. Din aceleasi ratiuni care fac necesar un numar maxim de mandate de presedinte. Dar nu va vota niciodata nimeni asta.
Pai stai asa. Ca nu se mai leaga.
Adica tu vrei sa spui ca DNA e politizat? SRI e politizat, si parchetul? si peste tot? Sunt politruci si p-acolo? Sau cum vine asta?
Ca un fals sa acopere un fals, e implicit nevoie ca justitia sa inchida ochii...deci cel putin cineva nu isi face treaba. Politicienii vin si pleaca, sistemul de administratie din spate ramane. acum fa 1+1 si vezi daca iti da 1, 2, sau 0.
Tot sunt de parere ca ar trebui un numar maxim de mandate de parlamentar. Din aceleasi ratiuni care fac necesar un numar maxim de mandate de presedinte. Dar nu va vota niciodata nimeni asta.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ma cosmin, ieri sau alataieri imi ziceai tu ca daca nu faci ceva incorect astfel incat sa fii santajabil nu ajungi in varf si acum imi inaintezi teoria dovezilor falsificate pentru santajare? Hai pe bune, aranjaza-ti gandurile io am treaba, serios. Ce pisici e politica daca nu fatada sistemului, de interactiune cu votantii. Unde se termina politica cand e vorba de institutii. Sau unde se termina institutiile si incepe politica. Te faci ca n-ai trait in Romania sau ce, ca comunismul n-a existat? Pe bune acum, chiar am treaba, ca doar vin alegerile si n-am chef sa fiu pe aici sa asist la circ si lacrimi de crocodil, pa.
Ma cosmin, ieri sau alataieri imi ziceai tu ca daca nu faci ceva incorect astfel incat sa fii santajabil nu ajungi in varf si acum imi inaintezi teoria dovezilor falsificate pentru santajare? Hai pe bune, aranjaza-ti gandurile io am treaba, serios. Ce pisici e politica daca nu fatada sistemului, de interactiune cu votantii. Unde se termina politica cand e vorba de institutii. Sau unde se termina institutiile si incepe politica. Te faci ca n-ai trait in Romania sau ce, ca comunismul n-a existat? Pe bune acum, chiar am treaba, ca doar vin alegerile si n-am chef sa fiu pe aici sa asist la circ si lacrimi de crocodil, pa.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
La irealitatea se face plangerea saptamanala de mila puscariasilor. Azi au mers mai departe cu porcia si cica puscariasii ar fi toturati in inchisori. Pe bune bai? Sunt dusi sa sape la canal, sunt pusi sa-l laude pe Ceausescu sau cum mai exact?
Foarte rau pentru irealitatea. Si daca nu inceteaza... bagam niste embargo si pe nisa lor cu boicot la orice isi face relcama la ei.
In alta ordine de idei... these people are going places...
La irealitatea se face plangerea saptamanala de mila puscariasilor. Azi au mers mai departe cu porcia si cica puscariasii ar fi toturati in inchisori. Pe bune bai? Sunt dusi sa sape la canal, sunt pusi sa-l laude pe Ceausescu sau cum mai exact?
Foarte rau pentru irealitatea. Si daca nu inceteaza... bagam niste embargo si pe nisa lor cu boicot la orice isi face relcama la ei.
IMG2557.jpg (75.52 KB; downloaded 2215 times)
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Incep sa imi fac griji
cred ca te-am trolluit prea tare.
Ce treaba are una cu alta? Eu doar ti-am zis ca se poate satnaja un om si cu falsuri care se verifica unul pe altul. Tu ai zburat repede la ceva care nu avea nimic cu asta.
Nici nu mai trebuie sa te trollui eu pe tine, te trollui singur
Eu nu stiu unde vezi tu stirile astea cu plansul puscariasilor ca eu nu gasesc nimic? Sunt cumva pe TV live sau pe radio, ca pe site nu vad nimic de genul asta ?
133 313 wrote:
Incep sa imi fac griji
Ce treaba are una cu alta? Eu doar ti-am zis ca se poate satnaja un om si cu falsuri care se verifica unul pe altul. Tu ai zburat repede la ceva care nu avea nimic cu asta.
Nici nu mai trebuie sa te trollui eu pe tine, te trollui singur
133 313 wrote:
Eu nu stiu unde vezi tu stirile astea cu plansul puscariasilor ca eu nu gasesc nimic? Sunt cumva pe TV live sau pe radio, ca pe site nu vad nimic de genul asta ?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
A... nu sunt stiri, sunt emisiuni de-a binelea.
Da' nu stiu cum se face ca pana n-au ajuns penali cu greutate si celebri pe acolo pe la zdup nu s-a plans nimeni. Cel putin nimeni care sa isi permita sa cumpere bocitori.
P.S. Nu stiu ce crezi tu ca ai troluit, io am trecut mai departe, ca vad ca tu esti bistabil, nici asa nici asa, pentru siguranta la mijloc si vezi pe urma in care parte sari. Si nu ma amestec cu dinastia car se razgandesc de azi pe maine, ba ca fara sa faci prostii nu ajungi in varf ba ca dovezile la prostii sunt contrafacute. Institutii politizate.. gizas. Sau politica institutionalizata... Vezi-ti acolo de alegerile tale, vezi sa nu ratezi comisia.
A... nu sunt stiri, sunt emisiuni de-a binelea.
P.S. Nu stiu ce crezi tu ca ai troluit, io am trecut mai departe, ca vad ca tu esti bistabil, nici asa nici asa, pentru siguranta la mijloc si vezi pe urma in care parte sari. Si nu ma amestec cu dinastia car se razgandesc de azi pe maine, ba ca fara sa faci prostii nu ajungi in varf ba ca dovezile la prostii sunt contrafacute. Institutii politizate.. gizas. Sau politica institutionalizata... Vezi-ti acolo de alegerile tale, vezi sa nu ratezi comisia.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
aaaa
Pai nu stau sa ii ascult la emisiuni...nici nu am televizor.
aaaa
Pai nu stau sa ii ascult la emisiuni...nici nu am televizor.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
133 313 are si il tine pe stiri, in loc de muzica sau filme din anii '50.
De aia el este nervos, si tu esti linisti !...
(Sper sa nu va ofuscati nici unul, incerc doar sa mai inseninez astmosfera)...
mcosmin wrote:
nici nu am televizor.
133 313 are si il tine pe stiri, in loc de muzica sau filme din anii '50.
De aia el este nervos, si tu esti linisti !...
(Sper sa nu va ofuscati nici unul, incerc doar sa mai inseninez astmosfera)...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Da mai Tibi, toooata ziua numai la televizor stau, reusesc si fo' 7-8 reportaje saptamanal, facute pe fereastra...
Saaaau... mai e o varianta la care nu te-ai gandit. Am mai multi ochi si mai multe urechi decat voi doi la un loc.
P.S. Cosmin cu trolatul, io cu... plimbatul.
Fiecare cu ce poate si il duce capul.
Ma cosmin, vezi sa nu te troleze alegatorii facandu-ti lipsa vreo stampila.
Ati numarat buletinele de vot? Sunt toate?
Da mai Tibi, toooata ziua numai la televizor stau, reusesc si fo' 7-8 reportaje saptamanal, facute pe fereastra...
Saaaau... mai e o varianta la care nu te-ai gandit. Am mai multi ochi si mai multe urechi decat voi doi la un loc.
P.S. Cosmin cu trolatul, io cu... plimbatul.
Ma cosmin, vezi sa nu te troleze alegatorii facandu-ti lipsa vreo stampila.
IMG2570.jpg (86.98 KB; downloaded 2200 times)
IMG2582.jpg (72.52 KB; downloaded 2200 times)
IMG2593.jpg (123.57 KB; downloaded 2200 times)
IMG2602.jpg (130.21 KB; downloaded 2224 times)
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Pe mine? sa ma trolleze? cine?
Eu sunt maestrul trollilor. Chiar si daca ar incerca cineva sa ma trolleze, i-as intoarce situatia inapoi in nas. Tu esti asa prins in panzele mele ca incepi sa canti exact cum iti dictez eu. Adica daca am ajuns sa iti zic in fata ca te trollez si tu tot musti in continuare
Pe mine? sa ma trolleze? cine?
Eu sunt maestrul trollilor. Chiar si daca ar incerca cineva sa ma trolleze, i-as intoarce situatia inapoi in nas. Tu esti asa prins in panzele mele ca incepi sa canti exact cum iti dictez eu. Adica daca am ajuns sa iti zic in fata ca te trollez si tu tot musti in continuare
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Lol. Io zic sa-ti dai doua palme sa-ti revii. Cubicle-urile ala unde stati o suta si nu stiu cat ziceai cred ca provoaca halucinatii prin claustrofobie.
N-oi fi tu primul (sau ultimul) care nu-si mai revine din soc cand i se pune "idolul" sub acuzare, apoi in arest preventiv si in final cu condamnare cu executare.
Matale crezi crezi ca io pierd vremea pe aici trancanind cu propagandacenterele din lipsa de ocupatie? Nuuu, sunt doar sadic si le le dau asa pe la nas cu franturi de viitor.
Sa-i vad pe politruci cum piercan si se dau de ceasul mortii ca e fals, ca e conspiratie, ca bla bla bla.
Mai repede constipatie. Ori fi niste minusculi astia canibalizati acum. Da' se ajunge mai tarziu si la babani. Ca daca nu... aruncam gazda parazitata in lac fie de s-o inneca.
Daca nu recupereaza prejudiciile si le lasa banii... ar face bine sa le dea la 5 ani cu executare in sus la fiecare, fara diminuari ulterioare. Or else... 
P.S. Vezi sa te crezi amuzant si cu ceilalti membri ai comisiei. Poate va descoperiti mai multi si va infiintati partidul trolilor.
Sa ai grija sa porti insigna cu "troll". Ca sincer nici nu speram la asa pleasca sa autoconfezeze/autodenunte careva pe forum ca e troll.
mcosmin wrote:
Eu sunt maestrul trollilor.
Lol. Io zic sa-ti dai doua palme sa-ti revii. Cubicle-urile ala unde stati o suta si nu stiu cat ziceai cred ca provoaca halucinatii prin claustrofobie.
N-oi fi tu primul (sau ultimul) care nu-si mai revine din soc cand i se pune "idolul" sub acuzare, apoi in arest preventiv si in final cu condamnare cu executare.
P.S. Vezi sa te crezi amuzant si cu ceilalti membri ai comisiei. Poate va descoperiti mai multi si va infiintati partidul trolilor.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
133 313,
lasa trollingul...
Zi mai bine unde te-ai adapostit de napasta electorala ?
As fi zis ca prin Poiana, dar... ce este asta ?!?!....

133 313,
lasa trollingul...
Zi mai bine unde te-ai adapostit de napasta electorala ?
As fi zis ca prin Poiana, dar... ce este asta ?!?!....
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Da, Poiana. Iar asta e parking-ul subteran din Rasnov. O alta lucrare... seculara.
P.S. Poze de la Dinopark nu va pun, nici de la pestera.
Maine... la Sibiu spre Turda, la salina.
Da, Poiana. Iar asta e parking-ul subteran din Rasnov. O alta lucrare... seculara.
P.S. Poze de la Dinopark nu va pun, nici de la pestera.
Maine... la Sibiu spre Turda, la salina.
-
- cris_m
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pistele de bicla care se varsa in alveola TC?
Pistele de bicla care se varsa in alveola TC?
snapshot66.jpeg (62.55 KB; downloaded 2176 times)
snapshot67.jpeg (46.79 KB; downloaded 2178 times)
snapshot68.jpeg (59.91 KB; downloaded 2178 times)
snapshot69.jpeg (50 KB; downloaded 2178 times)
snapshot70.jpeg (85.22 KB; downloaded 2178 times)
📖 Pagination options