Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1093623 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
aztec
Revin cu problema zgomotului.
De ceva timp am observat ca CAF este extrem de zgomotos intre Pipera si Victoriei...dar ciudat de linistit intre Romana si Unirii
Trag concluzia, pt ca imi aduc aminte ca pe ultimul tronson au fost restrictii ceva timp, posibil sa fi lucrat la calea de rulare....deci trag concluzia ca mare parte din zgomotul ridicat este cauzat si de lin ile de metrou si starea acestora, si in mica parte de rama, dar nu exclud total posibilitatea sa fie totusi mai galagioase
Revin cu problema zgomotului.
De ceva timp am observat ca CAF este extrem de zgomotos intre Pipera si Victoriei...dar ciudat de linistit intre Romana si Unirii
Trag concluzia, pt ca imi aduc aminte ca pe ultimul tronson au fost restrictii ceva timp, posibil sa fi lucrat la calea de rulare....deci trag concluzia ca mare parte din zgomotul ridicat este cauzat si de lin ile de metrou si starea acestora, si in mica parte de rama, dar nu exclud total posibilitatea sa fie totusi mai galagioase
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
E normal sa fie asa. Pipera -Piata Victoriei (Tunel)
Piata Victoriei - Piata Unirii (Galerie)
Indiferent daca e CAF sau Bombardier daca se deschid geamurile s-a dus cu linistea.
E normal sa fie asa. Pipera -Piata Victoriei (Tunel)
Piata Victoriei - Piata Unirii (Galerie)
Indiferent daca e CAF sau Bombardier daca se deschid geamurile s-a dus cu linistea.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Gresit,
Piata Victoriei - Universitate --> Galerie
Universitate - Unirii --> Tunel.
E ca mine sau ca tine ?
Gresit,
Piata Victoriei - Universitate --> Galerie
Universitate - Unirii --> Tunel.
E ca mine sau ca tine ?
- sab
-
Posted:
-
sab
Nici ca unul, nici ca celalalt...
Galeria este doar intre Universitate si iesirea din Romana. Dupa aceea este tunel pana la macazul M1-M2 de la Victoriei.
Nici ca unul, nici ca celalalt...
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Oricum intre Universitate si Unirii e tunel. Imi aduc aminte de fosta reclama cu coca cola.
Oricum intre Universitate si Unirii e tunel. Imi aduc aminte de fosta reclama cu coca cola.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Evident, calea de rulare e sursa principala de zgomot, ca metal peste metal nu prea face cine stie ce. Problema e virbatia, care nu se absoarbe in calea de rulare rigidizata. De asta auzi cum vine trenul de la 1km distanta.
BM-urile sunt mai antifonate decat CAF-urile si mai bine etansate, zgomotul din afara nu ajunge la aceiasi intensitate in interiorul trenului.
Evident, calea de rulare e sursa principala de zgomot, ca metal peste metal nu prea face cine stie ce. Problema e virbatia, care nu se absoarbe in calea de rulare rigidizata. De asta auzi cum vine trenul de la 1km distanta.
BM-urile sunt mai antifonate decat CAF-urile si mai bine etansate, zgomotul din afara nu ajunge la aceiasi intensitate in interiorul trenului.
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Țineți cont de suspensia primara.
Bombardier - arcuri elicoidale
CAF - elemente metalastice
Țineți cont de suspensia primara.
Bombardier - arcuri elicoidale
CAF - elemente metalastice
- zapacitu
-
Posted:
-
-
- stakee
-
Posted:
-
stakee
Cam da, insa aici eu sunt subiectiv. Singurul lucru util fata de BM e bara acea cu mai multe ramificatii sa nu stai sa pui mana pe toata lumea (nespalata)
Cam da, insa aici eu sunt subiectiv. Singurul lucru util fata de BM e bara acea cu mai multe ramificatii sa nu stai sa pui mana pe toata lumea (nespalata)
- sab
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Mai e ceva bun la CAF. Sistemul PIS
Dar presupun ca pot fi upgradate si Bombardierele.
Mai e ceva bun la CAF. Sistemul PIS
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
EA-urile de la CFR au suspensie primara metalastica. Bănuiesc ca și alea sunt proaste.
La politica și fotbal ne pricepem toți. Mai nou și la trenuri....
EA-urile de la CFR au suspensie primara metalastica. Bănuiesc ca și alea sunt proaste.
La politica și fotbal ne pricepem toți. Mai nou și la trenuri....
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Atunci poate ar trebui sa le bagi in revizie, ca sincer nu prea se simte suspensia, mai ales cand trece cu viteza peste macaz, zici ca mai are un pic si decoleaza.
Iar cu ventilatia v-ati lasat batuti? Ca mai nou la ora de varf cu tren arhiplin tot ventilatia "naturala" e folosita. Din tavan nu intra nici un fir de aer...
Atunci poate ar trebui sa le bagi in revizie, ca sincer nu prea se simte suspensia, mai ales cand trece cu viteza peste macaz, zici ca mai are un pic si decoleaza.
Iar cu ventilatia v-ati lasat batuti? Ca mai nou la ora de varf cu tren arhiplin tot ventilatia "naturala" e folosita. Din tavan nu intra nici un fir de aer...
📖 Pagination options