Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096922 views

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu chiar.
La semaforul MegaImage, sensul IRA-Brancoveanu intra direct pe linia de tramvai, lipit de sensul opus.

Se revine pe sensul normal mai incolo, spre PLS-ul tau...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Se circula spre brancoveanu, am trecut eu in jurul orei 16:30, trebuie facut putin stanga apoi dreapta, este un panou du pa intersectie care exemplifica trasele...trebuiau sa faca marcaje pana la bresa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Marcajele "ieste" de 3 zile, dar probabil nu se vad bine.
Si nici soferii nu se prea uita la ele...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Clar este lipsa de marcaje clare. Acum, dimineata, inca am mai vazut masini care intorceau pe Vitan...
Hai sa zicem ca ploaia e de vina..
Dar... si lipsa marcajelor suplimentare..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

E destul de ciudat. Dacă vii de la IRA, nu mai poți face stânga spre Nitu Vasile. Te duci cumva înainte, dacă reușești să mergi spre Oltenitei înainte din cauza celor care vin dinspre Brâncoveanu si fac stânga spre Văcărești.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Nu faci stânga pe lângă Mega?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Buna dimineata
Ca sa vedeti ca nu sunt rautacios si ca ne putem compara cu tarile civilizate !!!

Elvetia : Tunelul Gotthard : lungime 57 km forati in munte prin 23 tipuri de roca.S-a forat pana la 2.3 km de la suprafata.
executie :17 ani . Lucrările s-au terminat în anul stabilit şi fără depăşirea bugetului.
Traversarea tunelului cu trenul  : 17 minute.

Romania: Pasaj subteran Piata sudului . Lungime 356 m . Termen : Iunie 2014 - decembrie 2015 . Am uitat sa precizez .SE LUCREAZA INCA si nu cred ca se termina mai devreme de luna septembrie .Adica finalizat complet si nimeni nu mai lucreaza la amenajari ,cabluri sau alte minuni !!!
Traversarea pasajului Piata Sudului : nu se stie inca .

Deci concluzia : Ar trebui sa chemam elvetienii !

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Eronat. Ar trebui gasiti niste bani de prin Elvetia si adusi.  :twisted:  Dupa care poti chema romanii fara probleme.
Poze nu? Iar e lenea cat casa?  :| Pai cum se cuvine sa pun poze aproape numai io, care nici macar nu sunt bercenar... Rusinica!  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Clar l-am suparat pe @133!!
Incerc eu mai tarziu daaaaar, sa vad unde las masina...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Stai calm ca am destule, oricum ultimul reportaj dupa care vreo 2 saptamani de concediu.
RATB nu a gasit in sufletul sau meschin de cuviinta sa infiinteze statie in alveola de la Castani...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Umblă cineva la posturile de aici sau n-am reuşit eu să postez ceea ce credeam că am postat?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Hait! Se fura posturi. Io le dau in consemn la frontiera pe ale mele, just in case... Dar intre timp recomand panoul utilizatorului -> vizualizare mesaje proprii.  :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

bekxy wrote:
Umblă cineva la posturile de aici sau n-am reuşit eu să postez ceea ce credeam că am postat ?

Nu se umbla fara sa se anunte. Deci mai mult ca sigur n-ai postat ( din diverse motive tehnice ).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Păi după ce nici prin panou n-am dat de post m-am impacientat, că mă gândeam că poate am postat aiurea. Dar se pare că n-am postat  :lol:  :lol:

Deci revin: azi pe relaţia Popeşti - Niţu Vasile (cu suze pentru manevra nesimţită din faţă de la Mega, pe care am făcut-o doar ca să pot prinde şi breteaua din faţa şcolii)

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”