Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 794121 views

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 181

📖 Pagination options
Re: Stiri din Bucuresti georgica2704

GPS wrote:
Începând cu data de 01.06.2016, liniile 125 și 220 vor funcționa pe trasee modificate, astfel:

Linia 125 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Peco Silflor Move” şi intersecţia Bd. Metalurgiei/Drumul Dealul Bisericii/Drumul Dealul Bradului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, comun cu linia 312, pe Drumul Dealul Bradului, până la terminalul ,,Piaţa de Gros”.

Linia 220 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Piaţa Rahova” şi intersecţia Bd. Metalurgiei/Drumul Dealul Bisericii/Drumul Dealul Bradului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, comun cu linia 232, pe Drumul Dealul Bisericii, până la terminalul ,,Platforma Arcade Berceni”.
http://www.ratb.ro/mobile/comunicat1.php?nrcom=594

Sa inteleg ca zona Vulcan IMGB ramane doar in 141 :evil: . O linie cu o frecventa jalnica. Mai bine duceau 141 la Auchan si lasau 220 la Vulcan

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti GPS

Da rămâne doar cu 141!
Oricum am o impresie ca peste maxim doua saptamâni ori va fi dus din nou încă o linie la Vulcan, si daca e 125 parca văd ca-L reiinfinteaza pe 242 sau daca nu va fi reînființată fosta linie 241,deși nu cred ca au intenția de ale reiinfinta pe 241 sau 242!
Parca in 2012 S-a încercat ceva cu 312, nu a mers si totul S-a terminat cu revenirea la traseul normal! Poate il duc pe 312 la Vulcan, dar pe partea cu Berceni!  ;)

Re: Stiri din Bucuresti georgica2704

Bine ar fi.  ;)

• GPS
  • Posted:
  •  

De ce nu faci o propunere la RATB ? Ar avea succes si astfel ar mai prinde călători 125 si la Piața de Gros!  :)  ;)
Încearcă ! :bere:  :mrgreen:

Re: Stiri din Bucuresti alchimistul

Nu a mers cu 312 prin bd. Metalurgiei - sos. Berceni deoarece era iulie sau august si multa lume era plecata in concedii. Nu e cea mai buna perioada pentru un astfel de experiment. Sunt de parere ca 312 trebuia sa fi fost lasat pe acel traseu, cu capatul la Auchan.

Re: Stiri din Bucuresti Robert24

Este aberant sa ramana doar 141 la IMGB Vulcan. Ei nu se gandesc ca majoritatea celor care lucreaza acolo au lucrat pana acum cativa ani la Vulcan pe Trafic Greu si locuiesc in Rahova??? La anumite ore 220 pleca full de acolo...
Am vorbit acum cu un sofer de la FRT si mi-a spus ca toata lumea injura soferii de pe 141, de parca ei ar fi de vina.  :popa:

Re: Stiri din Bucuresti andrei11

S-or lua si ei dupa numarul de calatorii validate. Daca lucreaza la IMGB Vulcan si stau in Rahova am unele nedumeriri.  :mrgreen:

• GPS
  • Posted:
  •  

Credeți ca 312 la Vulcan, prin Berceni ar rezolva ceva? :?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti 133 313

Legat de mutarea pe pe platforma IMGB a diverselor fabrici de sub care s-a vandut pamantul... au fost relocate inclusiv fabrici de prin nordul Bucurestiului, Pipera si imprejurimi adica. S-a infiintat ceva RATB pentru ele? Io parca tin minte ca nu. Dar pentru fabricile mutate pe centura? Nu.
De fapt fabricile care ajung pe platforma IMGB... sunt retrase "la azil" sa... se stinga "in liniste" departe de vazul lumii. Sunt si ajutate in sensul asta... de fapt, daca se ajunge greu la ele... muncitorii intr-un final vor renunta. Iar carcasa ce ramane dupa devalizarea politica... sa ajunga pe la doi trei directorasi care sa-si puna din ea de un IMM si o vila confortabila.  
"Lumea buna" a investitorilor si creditorilor lor nu vrea sa-si bata capul cu hoituri you see... nu. :twisted: In caz ca nu stiati... well now you know.

Re: Stiri din Bucuresti Daddy

E o mutare bizara sa il scoti pe 220 care la ore de varf se umplea la Brumarescu si sa il duci la "Arcade" unde cam pe tot parcursul zilei va lua cativa calatori... Zona IMGB nu e chiar o zona moarta, sunt tot felul de firmulite acolo. In toamna mi-am dus laptopul la un service exact la capat, pe Brumarescu, era la 10 dimineata.. la plecare s-au urcat pana la Metro vreo 7-8 calatori, cam la fel de multi cat lua un 232 de la "Arcade". 141 nu va face face fata decat in aceste ore, care nu sunt de varf.
GPS wrote:
Credeți ca 312 la Vulcan, prin Berceni ar rezolva ceva? :?

Ar rezolva partial, cererea e mare cu SV orasului. Altfel, dupa terminarea pasajului Sudului, 312 ar putea sa circule pe toata sos. Berceni pana la Sudului iar pe Racovita sa ramana doar 74 dus la Unirii.
RATB va trebui intr-un final sa repare ce a stricat. Acolo va trebui o dublura acolo pana la Obregia (241) sau poate o dublura pe o parte a traseului lui 220 (120?). Mi se par cele mai neinspirate schimbari de trasee de la celebrul 76 dus la Unirii urmat de infiintarea lui 77. Si mai bizara mi se pare mutarea lui 125 la PGB, o zona cu o cerere de transport minuscula.

Cei de la "Arcade" platesc ceva RATB-ului pt cele doua linii care intorc acolo? Poate ca baietii au cerut, au facut contract si au platit.

Si Arcade si PdG au contracte cu RATB...

• GPS
  • Posted:
  •  

Ma bucur ca va plăcut ideea cu 312, e o varianta buna cea propusă de tine! Oricum 141 si 312 nu vor face fata, mai mult ca sigur va fi înființata linia 241 pe veeechiul ei traseu, cel puțin pentru orele de vârf!
Poate il prelungesc pe 73 pana la Vulcan, ma întreb cum ar arată troleibuz pe Metalurgiei!  :twisted:
Oricum mai mult ca sigur cu 74 la Unirii se va înființa o linie 75 pana la Sudului, deci trăiască 312 pe Berceni!  :lol:

Voi realizati ca 312 vine la juma de ora? :)
E clar ca din liniile de troleibuze din Berceni 74 e singura care are momentan ce cauta la Unirii. Momentan insemnand la iarna in cel mai bun caz....

• GPS
  • Posted:
  •  

Stiu, dar nici cu 232 nu ma dau mare. Oricum ar avea mai mult succes decât pe E. Racoviță, unde mai mereu vine in spatele unui 73!
Stiu ca 74 e singura care merita sa ajungă la Unirii, dar mai mult ca sigur daca va ajunge acolo va avea legătura cu 76! :D

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”