Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097369 views

Go to page:  1  ... 149 150 151 152 153 154 155  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

danutzu_2910 wrote:
Intoarce-te pe varianta mea.

Asa am facut ,dar m-a mancat  :D  ... Întai sa urc podul Mihai Bravu sa vad ca sunt  7 benzi la urcare si am luat-o inapoi .Pana la Romprim 17 minute pe Vitan-Barzesti.Cred ca prindeam ora pe Vacaresti lejer.  :bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

danutzu_2910 wrote:
Deci, la ora 18, coada de urcare inca incepea se la Pasaj, drept pentru care am facut stanga imprejur si am luat-o pe Splai apoi pe Vitan Barzesti.
A fost ... super lejer.

Lejer pe Vitan Barzesti poate pentru ca era omor pe partea astalalta, pe Serban Voda spre Eroii Revolutiei coada incepea practic de la baza, din intersectia cu Cantemir.  :twisted: Nici pe Viilor nu era o bucurie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Repet, pe VitanBarzesti sunt 2 (doua) benzi clare cap-coada. Stai linistit in coloana, nu cu stress-ul ca vine un meltean de pe stanga sa-ti ia fata... ca ai lasat un pic de loc in fata.
Ce ma dispera pe VB este facutul la stanga spre spital. Daca s-ar face o banda dedicata, nu foarte mare, ar fi super fluent.
A, statia RATB in alveola!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Ora 20:30 - inca se fac 20 de minute de la Prodvorului pana "sus". Sunt foarte multi care intorc in zona "Martisor".
Nu se poate trece direct spre Brancoveanu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pe Mărţişor - da !
Se iese fie la Mc'Donald fie cu o străduță mai devreme.
Probabil sunt încă mulţi care nu ştiu traseul, altfel nu îmi explic...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Conform lui Baraca ,se stie el cine ,a promis ,a facut , se circula fluent ,s-a deblocat circulatia.  :evil:  :evil:  :evil: In continuare e coada si e trecut de 22:00 .

• 133 313
  • Posted:
  •  

Deci io ieri am pus o poza cu un semafor cam in gura de intrare in parcarea subterana de la Mega. Daca aia care vin dinspre Brancoveanu opresc acolo... aia care vin de pe Vacaresti clar nu au optiune sa o ia pe langa Mega spre Nitu Vasile.
Iar daca le interzice celor care vin de la IRA sa treaca peste pasajul auto si ii obliga dreapta in jos pe Vacaresti inseamna ca devierea a fost facuta prost,, cu benzi prea inguste, dar nu inteleg de ce nu se permite  circulatie pe o singura banda.
N-am putut sa ajung sa vad ce si cum dar sincer chiar nu are nimeni o descriere completa a situatiei? Lene mare moncher.
As putea sa trec acuma la plecare dar nu ma duc, ca in baza lampilor nou montate... imi rup gatul pe acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Eu am spus ce am pățit pe direcția IRA- Brâncoveanu. La castani am fost obligat să merg în jos pe Văcărești. De ce, nu stiu. Cine a conceput această deviere. Apoi ce era să fac...Am încercat să întorc pe la Mărțișor si sa ajung pe unde doream. Credeți că a fost ușor? Deloc. Nu te lasa unul să reintrii în rând. Concluzia. Nu înțeleg devierea asta deloc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Sincer nu inteleg ce se intampla. Am vazut si in poze si pe teren cate doua benzi pe sens la devierea de pe pasaj. De ce nu se circula pe acolo pe directia ira - Brancoveanu???
Intrebarea mea este daca se circula pe TOATE bretelele pregatite.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pentru ca... automobile. Ia calculati voi... cate benzi temporare sunt teoretic in Oltenitei cam in dreptul intrarii in subteranul Mega unde teoretic ar trebui sa vina trecerea de pietoni curenta:
2 Brancoveanu-IRA + 2 IRA-Brancoveanu + 2 Vacaresti-Brancoveanu.
Ce timp necesar are semaforizarea pietonala in lipsa unui refugiu?  :twisted: Io presimt ca benzile IRA-Brancoveanu azi au fost folosite ca "refugiu" pentru pietoni din cauza timpului de semafor pentru traversarea pietonilor de la Mol la MegaImage, dat fiind ca pana la finalizarea pasajului trecere de pietoni Castani-Mol nu va mai exista.  :twisted:

Deci pe directia Vacaresti-Nitu Vasile... cucu, ca acolo la Mega e trecere de pietoni, aia n-au cum sa faca stanga cand ies din bretea pe langa benzinarie. Probabil majoritatea care au venit de pe Vacaresti s-au postat la Mol dupa ce au iesit din bretea pe liniile de tramvai asteptand sa se incadreze si ei la Mega spre Nitu Vasile si i-au blocat sistematic pe aia care vin de la IRA. Deci in formatul actual este 1 din 2. Ori IRA-Brancoveanu, ori Vacaresti-Nitu Vasile, nu se poate amandoua.  :popa:
Adica trecerea asta de pietoni.
IMG2448.jpg (84.93 KB; downloaded 1832 times)

realistul wrote:
Eu am spus ce am pățit pe direcția IRA- Brâncoveanu. La castani am fost obligat să merg în jos pe Văcărești. De ce, nu stiu. Cine a conceput această deviere. Apoi ce era să fac...Am încercat să întorc pe la Mărțișor si sa ajung pe unde doream. Credeți că a fost ușor? Deloc. Nu te lasa unul să reintrii în rând. Concluzia. Nu înțeleg devierea asta deloc.

Am impresia ca inteleg buba... Toti eram obisnuiti ca sa mergi inainte trebuie sa stai pe dreapta pe langa mall.
Doar ca acum undeva drumul inainte o ia prin stanga intersectiei, iar soferii in lipsa unor marcaje evidente nu se prindeau.
Asta daca momentan nu era inchis pe directia inainte... O sa vad maine dimineata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu era inchis, ca veneau masini dinspre IRA.
Vezi la poze.

Am vazut, e clar ca nu multi nu se prind de asta...
Ma manca si pe mine pe la 11 sa ma duc, doar ca am cam bagat niste pahare de vin  8-)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Zona PP1 in formatul actual... Va prindeti voi, in stanga e breteaua Vacaresti urcare, in jos e Brancoveanu, in sus e IRA, in sus si la dreapta e breteaua Nitu Vasile.
snapshot58.jpeg (25.64 KB; downloaded 1790 times)

Go to page:  1  ... 149 150 151 152 153 154 155  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”