Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5666 posts, 1489035 views
📖 Pagination options
-
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
Robert24
In functie de revizii, ele dureaza intre cateva ore pana la cateva zile.
Alstom avea un grafic foarte eficient si strict pentru BM.
Sunt absolut sigur ca si la CAF sunt revizii asemanatoare.
In functie de revizii, ele dureaza intre cateva ore pana la cateva zile.
Alstom avea un grafic foarte eficient si strict pentru BM.
Sunt absolut sigur ca si la CAF sunt revizii asemanatoare.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cersetorii au revenit in forta pe M2. Live din 1114-2114 Budapesta.
Cersetorii au revenit in forta pe M2. Live din 1114-2114 Budapesta.
- mcosmin
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Wait a sec, vrei sa spui ca Metrorex a scapat de GES, NEI Guard si Nitro Security?
Wait a sec, vrei sa spui ca Metrorex a scapat de GES, NEI Guard si Nitro Security?
- Florinds
-
Posted:
-
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Problema majora e ca acesti noi paznici stau pe post de statui in trenuri. La cati cersetori au aparut in ultima vreme, nu am vazut nici macar o singura data un paznic sa se ia de ei si sa-i dea jos din tren.
Al doilea aspect problematic e ca aceste trei firme (sau cate or fi) care se prefac ca asigura ordinea si paza au angajat oameni trecuti de varsta potrivita pentru asa ceva. Si acum nu ridic ii ridic in slavi pe Scorseze, dar cel putin aveau oameni mai inchegati, nu toti mosulicii care au aparut acum.
Problema majora e ca acesti noi paznici stau pe post de statui in trenuri. La cati cersetori au aparut in ultima vreme, nu am vazut nici macar o singura data un paznic sa se ia de ei si sa-i dea jos din tren.
Al doilea aspect problematic e ca aceste trei firme (sau cate or fi) care se prefac ca asigura ordinea si paza au angajat oameni trecuti de varsta potrivita pentru asa ceva. Si acum nu ridic ii ridic in slavi pe Scorseze, dar cel putin aveau oameni mai inchegati, nu toti mosulicii care au aparut acum.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Daca imi aduc bine aminte, Scorseze au avut contract pana in 2014 cu Metrorex.
Daca imi aduc bine aminte, Scorseze au avut contract pana in 2014 cu Metrorex.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Nu numai in trenuri e jale, dar si in statii, mai ales cand vine vorba de contrabanda cu floricele. Parca in fiecare statie e cate o tigancusa cu copilul mic dupa ea si vinde flori. Cersetori in tren nu prea am vazut pe M1/M3.
Pe vremea lui Scroseze nu era asa ceva...
Nu numai in trenuri e jale, dar si in statii, mai ales cand vine vorba de contrabanda cu floricele. Parca in fiecare statie e cate o tigancusa cu copilul mic dupa ea si vinde flori. Cersetori in tren nu prea am vazut pe M1/M3.
Pe vremea lui Scroseze nu era asa ceva...
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
La Aurel Vlaicu vanzatorii ambulanti de flori sunt la ordinea zilei, cel putin afara, a fost si o buna perioada in statie.
La Aurel Vlaicu vanzatorii ambulanti de flori sunt la ordinea zilei, cel putin afara, a fost si o buna perioada in statie.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
La Politehnica, Titan si Izvor sunt in vestibul. Nederanjati de nimeni. Sau mai rau, pe scari.
La Politehnica, Titan si Izvor sunt in vestibul. Nederanjati de nimeni. Sau mai rau, pe scari.
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Locomotive LDH ale Metrorex
punmeister
Uite una care e user-friendly, numai ca e in rusa.
Lanimereala wrote:
Sa nu fi plimbat ceva CAF spre Pipera? Desi imi pare foarte putin probabil, asta facea. Aprops, daca are cineva planurile retelei de Metrorex ar fi ideal sa o posteze. Daca este pe forum, o caut, dar doar ziceti-mi.
Uite una care e user-friendly, numai ca e in rusa.
tmbucharest.png (152.42 KB; downloaded 3725 times)
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Foarte ciudat faptul ca rusii au o harta destul de precisa a infrastructurii...
Foarte ciudat faptul ca rusii au o harta destul de precisa a infrastructurii...
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Nu vad nimic secret aici. Este un desen realizat de un alt pasionat, ca si noi ...
Nu vad nimic secret aici. Este un desen realizat de un alt pasionat, ca si noi ...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Le-a vandut-o Andrei11 contra cota de gaze si benzina Gazprom pe 99ani, dar i-a tras in piept si le-a dat o versiune 'obsolete'!
Le-a vandut-o Andrei11 contra cota de gaze si benzina Gazprom pe 99ani, dar i-a tras in piept si le-a dat o versiune 'obsolete'!
📖 Pagination options