Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096880 views

Go to page:  1  ... 147 148 149 150 151 152 153  ... 328

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

danutzu_2910 wrote:
Voi va tineti de contraziceri pe teme neesntiale in timp ce pe santier se monteaza semafoare si inducatoare pe devierea de pe pasaj.

Etee... semafoare. Sporadic. Da' echipaju' ala de se certa cu un pieton in fata la Plaza de ce nu e partial jos pe Vacaresti, ca e nebunie, se depaseste coloana pe ambele linii de tramvai si evident cauza asta coada s-a lungit pana aproape in rampa de la Mihai Bravu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Priveşte lucrurile pozitiv.
Dacă cei de pe cele două linii n-ar fi pe linii, ci pe benzile de circulaţie, coada ar fi până dincolo de cocoaşa de peste Dâmboviţa.  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ba nu, tocmai ca n-ar fi. Cine are aceasta impresie poate incerca un mic experiment casnic. Iei o palnie odata torni apa prin ea dintr-o sticla de doi litri si odata torni apa in ea dintr-un ibric de doi litri. Deci doua sectiuni de curgere diferite. Observi rezultatele si te convingi. In cazul ibricului cu gura larga (cat liniile de tramvai  :twisted: ) palnia iti da pe dinafara si... te umectezi.  :lol:
P.S. N-are nimeni poze?  :twisted:
L.E. Aparent nu... lene mare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Se pare ca nimeni...

Dar ca sa nu uit, cine vrea sa vada cum aratau lucrarile duminica 29 mai 2016, cu 3 zile inainte de deviere, le gaseste aici:http://imgur.com/a/strXA
O sa pun linkul si la poze....

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Diferența este ca lichidul nu sta la semafor, ci curge cata vreme este turnat de turnător:))

• 133 313
  • Posted:
  •  

O palnie cu temporizare atunci.  :twisted: Ramane diferenta de diametru al sectiunii de curgere si rezultatul... nasol.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Eu cred că pe noile bretele intrarea în cartier va fi cu mult mai nasoală. Pentru că:

Până acum, din cele 3 benzi ce se formau după semaforul de la Cora, 2 şi 3 se continuau drept spre intersecţie (înainte) iar 1 dispărea, oferind posibilitatea de a o folosi pentru a vira pe Mărţişor (dreapta). Adesea am mers binişor pe banda 1, în capăt făcând dreapta pe Mărţişor.

Acum banda 2 a noii bretele va prelua benzile 2 şi 3 de la vale, iar fluxul spre Mărţişor nu se va mai putea selecta natural pe banda 1, pentru că vor fi pe ea mult mai mulţi din cei care merg înainte.
Pe scurt... se va putea vira pe Mărţişor cu aceeaşi frecvenţă cu care se va merge şi înainte.
Sunt curios dacă redeschid şi intrarea la MOL. Eu n-aş redeschide-o  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Dat fiind faptul ca de la Mol la Castani nu va mai fi trecere de pietoni nu este o problema sa lasi verde intermitent pentru la dreapta spre Brancoveanu de pe breteaua de urcare. Singura trecere de pietoni pe relatia Brancoveanu-IRA va fi de la Megaimage la rond trolee. Ramane de vazut daca va fi mai nasol sau mai bine. Eu zic ca mai bine.

133 313
:bere:

Stiam eu ca nu te lasa inima sa ne lasi in ceata !...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

133 313 wrote:
de la Mol la Castani nu va mai fi trecere de pietoni

Cum sa nu? Sau tu vorbesti despre deviere? Deoarece conform proiectului acolo va fi trecere de pietoni.

In timpul devierii intre MOL si Castani va fi o ditamai groapa... :D
Deci fara pietoni.

La final da, va fi trecere de pietoni.

Adrian Rosca wrote:
AMR 30!  :lol:

Ba nu !
De la postarea ta AMR 29 + 23h + 44min ...

:lol:

Go to page:  1  ... 147 148 149 150 151 152 153  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”