Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098492 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
133 313
Doar ca la suprafata timpii pentru directia Vacaresti-Nitu Vasile si retur vor fi catastrofali, directia asta fiind ultima la prioritate, datorita pasajului.
Cu dedicatie pentru populatie. Stai 5 minute in usa Halei Verzi si e imposibil sa nu auzi comerciantii cum "comploteaza" sa opreasca masina pe breteaua de langa Hala.
Doar ca la suprafata timpii pentru directia Vacaresti-Nitu Vasile si retur vor fi catastrofali, directia asta fiind ultima la prioritate, datorita pasajului.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am impresia ca va fi unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde politia va fi foarte vigilenta cu "parcangii".
Mai vigilenta deca in fata ambasadelor de pe lista lupatorilor lui Allah...
Am impresia ca va fi unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde politia va fi foarte vigilenta cu "parcangii".
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Interogare, afirmație nu ar avea cum, nu ar fi nicio dovada care sa ateste acest lucru!
Plus ca dacă ar fi fost o afirmație nu as mai fi spus ar fi, ci va fi!
bekxy wrote:GPS wrote:
Apropo sau gândit sa-l bage pe 76 prin pasaj, ar fi primul pasaj cu troleibuz din București (nu luam in considerare CFR Constanta)
Afirmaţie sau interogare?
De-aia are limba asta semne de punctuaţie, ca să dea sens comunicării....
Interogare, afirmație nu ar avea cum, nu ar fi nicio dovada care sa ateste acest lucru!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Sincer nu cred ca vor baga niciun RATB prin pasaj; ideea e ca daca vrei sa ajungi undeva, sa ai statiile acolo, nu inainte cu 700m. Respectivul troleu ar deveni brusc... semi-inutil.
Sincer nu cred ca vor baga niciun RATB prin pasaj; ideea e ca daca vrei sa ajungi undeva, sa ai statiile acolo, nu inainte cu 700m. Respectivul troleu ar deveni brusc... semi-inutil.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pai da' uite cum avem noi doua pasaje pietonale care flancheaza pasajul auto si nu avem o statie RATB subterana...
Ca doar ambele pasajele astea pietonale dau sus la tramvai, superintermodala de-a gata ce mai... of of... Dar daca sunt 3 structuri independente din conceptie, doar intamplator invecinate... greu la deal cu boii mici.
O sa faca RATB statie care pe unde apuca chinuit. Ma rog... ramanem asa... "ca la tara"... doar n-o sa pui pensionarii sa coboare cu merindele in pasaj sa ia autobuzul...
Dintre toate grijile pe care trebuie sa le am io acum... nici una nu este ca momentul cand coada de la Sudului se muta la Calea Vitan.
Io parca am mai spus basmul cu Ceausescu, colectivizarea si arabii... da' io am vorbit, io am auzit. Hai sa ne vedem de pasaj mai bine.
Pai da' uite cum avem noi doua pasaje pietonale care flancheaza pasajul auto si nu avem o statie RATB subterana...
Dintre toate grijile pe care trebuie sa le am io acum... nici una nu este ca momentul cand coada de la Sudului se muta la Calea Vitan.
TibiV wrote:
Io parca am mai spus basmul cu Ceausescu, colectivizarea si arabii... da' io am vorbit, io am auzit. Hai sa ne vedem de pasaj mai bine.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Hm... adevarul este ca la cum e pasajul acolo, ar fi mers prima statie RATB subterana din Bucuresti. Problema e ca numarul de accidente ar fi fost... fenomenal. Stim cu totii de ce.
Hm... adevarul este ca la cum e pasajul acolo, ar fi mers prima statie RATB subterana din Bucuresti. Problema e ca numarul de accidente ar fi fost... fenomenal. Stim cu totii de ce.
- truscamihai
-
Posted:
-
truscamihai
Cu noua schimbare apar si ceva statii de RATB sau raman in aceeasi configuratie ?
Cu noua schimbare apar si ceva statii de RATB sau raman in aceeasi configuratie ?
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Ratb se gandeste la sanatatea noastra. E nociv sa stai si sa astepti autobuzul in pasaj, inspirand noxe, daca nu este un sistem foarte bun de ventilatie. Eu vad trecand prin pasaj doar 381 (linie rapida).
Ratb se gandeste la sanatatea noastra. E nociv sa stai si sa astepti autobuzul in pasaj, inspirand noxe, daca nu este un sistem foarte bun de ventilatie. Eu vad trecand prin pasaj doar 381 (linie rapida).
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Mi scusi... prin pasaj se circula, nu se sta ca la semafor. Te intoxici mai rau la trecerea de pietoni decat in pasaj. Sau... banuiesc ca se va circula. Daca nu se face coada in vreun fel.
Mi scusi... prin pasaj se circula, nu se sta ca la semafor. Te intoxici mai rau la trecerea de pietoni decat in pasaj. Sau... banuiesc ca se va circula. Daca nu se face coada in vreun fel.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Sa înțeleg că de mâine dimineață, ne dăm pe devierea devierii?
Sa înțeleg că de mâine dimineață, ne dăm pe devierea devierii?
-
- alexxd_31
-
Posted:
-
alexxd_31
Daca se circula cum se circula dimineata prin pasajul Unirii cand stai peste 10 minute se ventileaza de nu se poate.
Daca se circula cum se circula dimineata prin pasajul Unirii cand stai peste 10 minute se ventileaza de nu se poate.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Voi va tineti de contraziceri pe teme neesntiale in timp ce pe santier se monteaza semafoare si inducatoare pe devierea de pe pasaj.
Voi va tineti de contraziceri pe teme neesntiale in timp ce pe santier se monteaza semafoare si inducatoare pe devierea de pe pasaj.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
danutzu,
Nu la Vitan ci la Dristor.
Între Vitan si Dristor se va sta bară la bară...
danutzu,
133 313 wrote:
Dintre toate grijile pe care trebuie sa le am io acum... nici una nu este ca momentul cand coada de la Sudului se muta la Calea Vitan.![]()
Nu la Vitan ci la Dristor.
Între Vitan si Dristor se va sta bară la bară...
-
- Robert24
-
Posted:
-
📖 Pagination options