MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1722049 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 378 379 380 381 382 383 384  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

Drula are pagina de facebook si are (in fine, avea) o activitate intensa pe forum.peundemerg.ro. Dupa ce am vorbit cativa insi mai activi, inclusiv eu, cu el acolo (pe facebook) lucrurile s-au urnit, au fost ceva controale la MT. Ramane sa vedem rezultatele concrete, deocamdata s-a mai dezghetat santierul, dar foarte putin, mult prea putin.

Si mie mi-ar placea sa vad o demonstratie a locuitorilor din cartier pentru M5, dar faptul ca nu exista nu inseamna ca lumea nu e nemultumita. Chestia asta ca te asteptai sa vezi priviri nemultumite mi se pare usor amuzanta - ce-ai vrea, sa stea sa se uite urat la santier, sa-i vada vizitatorii din alte parti?

Per total, cred ca discutiile purtate pe aceste forumuri sunt urmarite si aici putem face mai mult decat in strada, noi cei cativa care ne implicam mai activ.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Singura parte a santierului care s-a "dezghetat" nitzel este VI, care e parte a unui alt contract, motivul fiind probabil ca antreprenorul MB vrea sa inchida santierul. E ca in reclama aia la Leroy Merlin: "putin, foarte putin".
Iar chestia cu privirile e o figura de stil, dar macar sa fi auzit niste comentarii pe strada gen "astia cand au de gand sa termine". Altii fac macar o pagina de facebook sau o petitie sa-si sustina cauza, voi?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Petitie sa ce? Sa se duca  :twisted: aia din comisia de licitatie de la trenuri? Petitie sa ce? Sa zboare 50% din tot staff-ul birocratic Metrorex? Sa se duca  :twisted: panaramele care ne-au considerat niste talambi buni de scos in strada cu orice ocazie pentru campania lor electorala? :twisted: De parca fara sa iesi in strada nu poti sa faci schimbare.  :lol: Si inca cum!
Au vrut sa ne doveadeasca ca asta e o lucrare de santaj defapt, nu de folosinta publica. Noi le-am dovedit ca nu-i. Sa se santajeze, ei intre ei, by themselves.  :lol: Fara obiectul de santaj "strada".  :twisted: Din nou o sa repet pana se intelege, or sa vada exact cine sunt ei... fara noi. Sacrificiile au ajuns prea departe ca sa mai regrete cineva ca le-a facut. De acum tot inainte to whatever end. :P Io in principal am vrut sa demostrez ca de la RD la Eorilor via VI-VO poti scoate perpedes 1h15min fara sa alergi de-a dreptul, cu tot cu reportaje foto. Si am reusit, de mai multe ori. Fara o conditie fizica deosebita. Am vrut sa le arat ca metroul lor nu-i asa un mare fas daca o iei pe calea neaosa a bicicletei (pensionarii n-au nevoie de metrou ii doar in pix). Alta data sa se gandeasca de doua ori cand mai incearca santaj pe megainvestitii. De fapt a fost aceeasi greseala pe care au facut-o cu supraevaluarile imobiliare, au uitat ca nu doar in Romania sunt case asa cum nu doar in Romania sunt lucrari de infrastructura si o economie de piata (ne)functionala si nu doar Romania acorda cetatenie la nastere. De fapt Romania este mai importanta pentru ei decat pentru noi.  :twisted: Si nu ei ne santajeaza pe noi ci noi pe ei, daca e vorba sa mergem la ambitie. Nota bene.

Bravo, eu zic sa lansezi o petitie sa se anuleze transportul in comun in DT ca tot "tabareanul" sa faca piciorul frumos. Si-ar mai lua-o si prin parcuri sa nu respire numai "esapament". Si dac-ar fi dupa tine, metroul din DT ar trebui sa ramana asa cum este ca sa le aratam noi lor. Eu cel putin asta inteleg din mesajele tale.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Asta sa intelegi, pana se termina campania electorala. Dupa aia va astept la marsaluit spre Cotroceni si Parlament chiar daca Metrorexul e tocmai la Guvern.  :lol: Da' io tot sustin ca nu cetatenii ar trebui sa marsaluiasca ci aia care au tras spuza si un folos real pe M5. Io cu M5 limitat la Eroilor nu fac nimic cand am 90-ul la dispozitie. Sa marsaluiasca radionii, ca s-au ales cu o superlucrare in Pantelimon dupa informatiile preluate din lucrarile la Valea Ialomitei, sa marsaluiasca euroconstructii ca au primit si ei o asfaltare cado' la Eroilor, care a tinut fix doua luni...  :twisted: Etc etc etc...
Repet, io zic ca angajatii Metrorex ar trebui sa protesteze pentru M5, ca e job-ul lor in joc. Io pot sa stau in Drumul Taberei sau pot sa nu stau. Sau pot sa stau la Ploiesti si sa mi se rupa. Sau la Madrid. Sau pot sa iau troleul, autoturismul sau taxiul sau trotineta sau pejosul. Io cetateanul am realmente alternative, Metrorexul n-are. Ceva neclar? Sa vedem daca au tupeu sa deschida pliscul.  :twisted:
Io am mai spus, daca de M5 se ocupa phuti in conditiile actuale... io in metroul ala nu ma urc. N-am chef sa mor ca sobolanul.

Da' vezi ca dupa locale urmeaza alea pentru camera derutatilor pardon a debutantilor, asa ca electorata o sa mai dureze. Zahar, ulei serviti?  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu servim, la oras nu se mai tin de d'astea ca nu e lumea suficient de saraca.  :twisted: Se laudau unii ca ei dupa locale dau jos guvernul. Da' au uitat ca propunerile trec' pe la dom' presedinte.  :twisted:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

@133 313  :bere:

Anul acesta a fost jalnic..santierul este inca in vacanta asteptand-o pe cea de vara. La orizont s-a dezghetat putin, dar nu asa cu motoarele turate la maxim...relanti!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Le-a zis lor cineva ca sa-si bage carja in bani europeni, ca vor fi trecuti cu toate lucrarile pe buget. Da' uite ca bugetul de stat nu e asa cum l-au prevazut ei.  :twisted: Santajul nu tine, nu negociem cu teroristii economici. Si-au furat craca.

• 133 313
  • Posted:
  •  

I wonder...
Protopopescu.
IMG2563.jpg (139.38 KB; downloaded 2562 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Ceva activitaye si sambata dimineata pe santiere.
Cu exceptile de rigoare..Parc, Argesului...la Raul Doamnei o singura persoana isi facea de munca la spartul betonului cu un tractor/excavator

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

133 313 wrote:
I wonder...

Nimic deosebit, o borna topo 'bagata in seama'... :bere:

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

ByOnu wrote:
Fotografii in premiera din subteran (Orizont si 34) pe pagina oficiala a Ministerului Transporturilor. Deci se lucreaza la finisaje!

https://www.facebook.com/MinisterulTran...6488047232

Sunt curios daca o sa posteze imagini si de la PDT si RD. Nu, evident ca nu. Aici avem totusi un proiect care se vrea unitar, asa ca degeaba se fac finisaje la una, doua, trei statii, daca altele nu au structura gata si nu se poate pune in functiune tronsonul. Macar de s-ar munci la ele, dar nimic.

Un nou exercitiu de imagine a la Costescu. Cah!

Re: Stiri despre proiect subway guru

Montania wrote:
Costescu: Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumătatea anului 2017

Ministrul baga si el 'carbuni' cat poate...termenul realist e finele 2017.
:bere:
Cu eforturi si concentrare...maxime!

Go to page:  1  ... 378 379 380 381 382 383 384  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”