Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098391 views

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 328

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Doar ca la suprafata timpii pentru directia Vacaresti-Nitu Vasile si retur vor fi catastrofali, directia asta fiind ultima la prioritate, datorita pasajului.  :twisted: Cu dedicatie pentru populatie. Stai 5 minute in usa Halei Verzi si e imposibil sa nu auzi comerciantii cum "comploteaza" sa opreasca masina pe breteaua de langa Hala.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Am impresia ca va fi unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde politia va fi foarte vigilenta cu "parcangii".
Mai vigilenta deca in fata ambasadelor de pe lista lupatorilor lui Allah... :D

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

bekxy wrote:
GPS wrote:
Apropo sau gândit sa-l bage pe 76 prin pasaj, ar fi primul pasaj cu troleibuz din București (nu luam in considerare CFR Constanta)  :twisted:

Afirmaţie sau interogare?
De-aia are limba asta semne de punctuaţie, ca să dea sens comunicării....

Interogare, afirmație nu ar avea cum, nu ar fi nicio dovada care sa ateste acest lucru! :) Plus ca dacă ar fi fost o afirmație nu as mai fi spus ar fi, ci va fi!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Sincer nu cred ca vor baga niciun RATB prin pasaj; ideea e ca daca vrei sa ajungi undeva, sa ai statiile acolo, nu inainte cu 700m. Respectivul troleu ar deveni brusc... semi-inutil.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pai da' uite cum avem noi doua pasaje pietonale care flancheaza pasajul auto si nu avem o statie RATB subterana...  :twisted: Ca doar ambele pasajele astea pietonale dau sus la tramvai, superintermodala de-a gata ce mai... of of... Dar daca sunt 3 structuri independente din conceptie, doar intamplator invecinate... greu la deal cu boii mici.  :twisted: O sa faca RATB statie care pe unde apuca chinuit. Ma rog... ramanem asa... "ca la tara"... doar n-o sa pui pensionarii sa coboare cu merindele in pasaj sa ia autobuzul...
Dintre toate grijile pe care trebuie sa le am io acum... nici una nu este ca momentul cand coada de la Sudului se muta la Calea Vitan.  :lol:

TibiV wrote:
Mai vigilenta deca in fata ambasadelor de pe lista lupatorilor lui Allah... :D

Io parca am mai spus basmul cu Ceausescu, colectivizarea si arabii... da' io am vorbit, io am auzit. Hai sa ne vedem de pasaj mai bine.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Hm... adevarul este ca la cum e pasajul acolo, ar fi mers prima statie RATB subterana din Bucuresti. Problema e ca numarul de accidente ar fi fost... fenomenal. Stim cu totii de ce.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului truscamihai

Cu noua schimbare apar si ceva statii de RATB sau raman  in aceeasi configuratie ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexxd_31

Ratb se gandeste la sanatatea noastra. E nociv sa stai si sa astepti autobuzul in pasaj, inspirand noxe, daca nu este un sistem foarte bun de ventilatie. Eu vad trecand prin pasaj doar 381 (linie rapida).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mi scusi... prin pasaj se circula, nu se sta ca la semafor. Te intoxici mai rau la trecerea de pietoni decat in pasaj. Sau... banuiesc ca se va circula. Daca nu se face coada in vreun fel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Sa înțeleg că de mâine dimineață, ne dăm pe devierea devierii?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexxd_31

Daca se circula cum se circula dimineata prin pasajul Unirii cand stai peste 10 minute se ventileaza de nu se poate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Voi va tineti de contraziceri pe teme neesntiale in timp ce pe santier se monteaza semafoare si inducatoare pe devierea de pe pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

danutzu,
:bere:

133 313 wrote:
Dintre toate grijile pe care trebuie sa le am io acum... nici una nu este ca momentul cand coada de la Sudului se muta la Calea Vitan.  :lol:

Nu la Vitan ci la Dristor.
Între Vitan si Dristor se va sta bară la bară...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Sunt ore cand deja se sta... Asa ca  :x

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”